12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tomy Lee #1094 Innen nekem kb 35 óra és kész is.
Ez már eltörpül az mellett amennyit már eddig vártam:)
El sem hiszem,hogy végre megleshetem a gémet -
#1093 akinek nem megy a kliens amit linkeltem, azaz nem fogadja el az acc nevet, jelszót annak: ITT van egy kis help. -
#1092 En most innen huzom, 90k-val jon lefele:
http://games.internode.on.net/filelist.php?app=569&menu=16
A FilePlanetes varolistan meg mindig 154 percig kene varnom. -
#1091 Áh...aszfalton reklamálok egy kliensért remélem feltöltik. -
Glesthor #1090 esetleg tudsz linkelni egyet, ahonnan jobban jön? már próbáltam mással is, de az is szar volt. -
#1089 Telljesen tökmind1 mert a fileplanet használhatatlan. Szaros 30-40 kilóbájtal tudod ki tököljön... -
Glesthor #1088 remélem, hogy megéri ennyit várni erre a játékra. a képek és a videók alapján nagyon tetszik. remélem, hogy a kipróbálása után is ezt fogom mondani. aztán keblemre ölelhetem a gyűjtő változatot! -
Glesthor #1087 gyönyörű... -
#1086 A client után kell még valami féle patch? -
#1085 Most mar 132 perc :( -
#1084 szokd meg -
Glesthor #1083 nekem olyan 430-ról indult. egy ideig tudta tartani. aztán szépen lcsökkent. most 40 és 70 között mozog. -
#1082 3 óra várakozás után elindt yess! 210 és 90 között mozog a sebesség, nem tud egy helyben megállni:( -
Alblink #1081 En is regeltem,nekem megvolt a cliens,patchelni tudtam az acal,de a game-be nem fogadja el...Nem tudom hoyg ez megfog e oldodni. -
Glesthor #1080 egészen jó arányok vannak nálad! -
#1079 Raaerunk :)
Nalam a varakozasi ido csak nott eddig.
55 percbol 40 alatt 77 maradt :) -
Glesthor #1078 akkor most ki kell mondanom!!!!!
!!!!!!OMFG!!!!!! -
#1077 Kliens letöltésre számítsatok 2-3 napot :p -
#1076 utolsó 1 gigánál vagyok már ;>
3 nap után:) -
Glesthor #1075 ez soha nem fog lejönni! -
#1074 nc ;p -
#1073 Opent nem tudom, a closed a megjelenésig. -
#1072 Ejfelig
Gondolom a jatek megjeleneseig. -
Tomy Lee #1071 Meddig tart a béta? -
#1070 Phew... el sem hiszem, hogy kb a 40. kuldesre sikeresen lefutott a form, es meg kulcs is jutott :) -
Tomy Lee #1069 very thx -
Tomy Lee #1068 Nekem is kb annyi volt;-)
Most észnélkül töröltem 30GB-ot:) -
#1067 Egyébként olvassátok gyakran a bannerban megemlített magyar oldalt, onnan vannak az infóim :) -
#1066 nub -
#1065 Innen nekem jött 350k-val, mivel annyira volt bekorlátozva :) -
haxoror #1064
"Get ready to play! Download the 12+GB Client NOW!"
4G szabad helyem van ehhehe -
Tomy Lee #1063 Kérnék szépen mindenféle linket ahonnan tudnám tölteni a klienst.Köszönöm.. -
Tomy Lee #1062 elvileg +van a kulcs
-
#1061 "We are aware of the technical problems that several testers are experiencing. Unfortunately I don't have a fix-all solution for you at this time. Performance is our number one priority at this time though. We have been patching our internal servers 4-5 times a day with new code so that we can get a fix out to you guys as soon as possible.
We are working on eliminating stalls, increasing fps, decreasing load times, and decreasing the amount of asserts/crashes you are experiencing.
Beta has gotten worse in the past few weeks because we have had to put out a lot of new code. We'll get it tuned and optimized over the next few builds. I apologize for all the technical problems. We are working on it though." -
Tomy Lee #1060 Rendben,köszi!
Legyen szerencsém nekem is,jó lenne:) -
Probatbicol #1059 Próbálkozz türelmesen. Nekem kb. a 15. próbálkozásra jött be. Túl van terhelve annyi csak a baj. -
Tomy Lee #1058 Ott nemkapok azaz onnan.Tölt és semmi utána,valami hibát ír:( -
#1057 Nem lehet valahonnan máshonnan szedni? Több mint másfél órája várok, 5 perce 85en voltak előttem most 83man.. Ez ám a tempó.. A végére belassult, itt már csak azok vannak előttem akik tutira nem fognak kilépni:( -
#1056 #1042 -
Tomy Lee #1055 Számomra nincs valakinek b.kulcsa?Már hónapok óta szeretnék