12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Kapcsold be a combat roset azt kattintgass az irányokra
  • Bhalage
    na hello,

hallod Malav rossz olvasni a postjaidat, ekkora fanboit meg eletemben nem lattam mint amekkora te lettel ;o) ..

tehat ha jol veszem ki akkor 2-3heten belul ebbol retail lesz ;o)
    kivancsi vagyok mar nagyon, nincs kedvem most toltogetessel szopni, megveszem a korongot azt csáá
  • [HUN]Crassus
    én is erre próbálok megoldást találni...nekem ugye 5 irányú támadásom lesz.....,de már 3 nál is gondban vagyok hova bindeljem a combókat....
  • Chris
    Na itt pont csak sima szállítás van.
  • Chris
    Próbáltam azt is tegnap. Lvl5-ön kicsit monotonná vált, hogy hullámmozgással mindenkire eltáncolom a villámot és egyszerre többen instant halnak az aoe miatt. A rootja meg vhogy nagyon nehézkes, körülményes. Melee kipróbálása után egyelőre unalmas vele játszani.
    Necrot is próbáltam, azzal is hasonló az érzésem, de abban idegesítőbb, hogy ilyen korlátozottan lehet csak irányítani a peteket.

Engem momentán egyelőre rohadtul zavar, hogy a háromirányú támadás miatt kevesebb képességet tudok bindelni a legkényelmesebb hotkeyekre. Erre találhatnának vmilyen alternatív megoldást, mert az elmélete amúgy nagyon jó.
  • mnorbi
    akik csinálták :D www.funcom.com
  • TDC Geronimo
    Tempest of Set, jóféle kari. Nekem tetszett.
  • Chris
    Segítsetek, hol láthattam olyat, hogy internetes vásárlással, letöltéssel lehet beszerezni? Nincs kedvem rohangálni érte.
  • bélanéni #1125
    Open Beta-ra lehet még jelentkezni? Mi a menete?
  • Jockey
    ohh te szerencsésnek mondhatod magad
    mentem küldizni aküldi alatt a 4ik kifagyás relog(ami vagy 10 perc a töltés miatt) után untam meg és hagytam ott, "van holnap is" felkiáltással:p
    egy kérdés a rutinos játkosoktól:
    bear shamit tesztelném, igaz még csak lvl11 vagyok, de még mindig gyengusnak érzem..:p
    chris: megnéztem xolti-t igaz cak lvl 6 de ígéretes, amit sztem még próbálj ki a villámos pap, nemtom mi a neve, az is érdekes, neked testhez álló lehet:)
  • TDC Geronimo
    hehe nekem ilyen hiba utoljára kb másfél hónapja volt 1* -.-
  • Chris
    Tegnap 2-szer generált vmilyen vga hibát a játék tortageban, pedig az ajánlott nvidia driver van fent, egész gépet újra kellett indítanom. A guta megüt ilyenkor.
  • TDC Geronimo
    Dolgoznak :)
  • genRob
    Hali! Bocsi ha már volt róla szó. Lehet még vhonnan béta key-t szerezni? (Tegnap volt még fpen ma már nincs.) Előre is köszi a választ ill az esetleges linket!
  • [HUN]Crassus
    nah ez az:S regelni már lehet,de még fizetni nem:P:D
  • Jockey
    a jelen állás szerint inkább dolgozzanak a fagyásokon és a töltési időkön, mert az nem állapot hogy 10 percenként basz ki a gamma:)
  • BEAST #1117
    tegnap nyilt meg az eu early acces reg oldal, es majus 17re irjak a startot :) ... viszont eleg szep kis kaosz van a keyekkel, mert van aki mar hetekkel ezelott megkapta, van aki tegnap... vannak akik talan 10-ig megkapjak, es vannak akik nem is kapnak, boltonkent valtozo :S
  • Chris
    Nem néztem, de biztos, hogy ez nem csak US szerverre vonatkozik?
  • BEAST #1115
    igen, az mar 6 nap elony ;p
  • Nethyrrea
    gondolom akkor :D
  • [HUN]Crassus
    az előrendelt példányok mikor lesznek boltban/mikor lehet kifizetni, sacc/kb? ,mert most már május 17-i kezdést látok preorder key tulajoknak:P

• TDC Geronimo
    Előrendeléshez jár key, de az csak 3 nappal hamarabbi kezdést biztosít majd. Igen, jelenleg fut a closed és az open beta is. Guest pass meg majd jár a full gamehez, a sima változathoz 1, míg a CE-hez 5.
  • Jockey
    valljuk be, ma egy dombor kártya évi 3k HUF költség, egy normál bankkártya 1500HUF ktg, úgy gondolom a felár nem luxus kategória, viszont az mmo-zás az internet és egyéb ktg-ek miatt még mindig luxus kategória, ha luxust akarunk akkor legyen domb. kártyánk is, akinek meg korosztály miatt nem jut az kopogtathat anyuéknál vagy hajrá free mmo-k:P
  • bélanéni #1110
    Srácok, bocs, de nem szeretnék visszaolvasni párszáz hsz-t.
    Előre is kösz a válaszért:

Írjátok többen, hogy töltitek a klienst, és nemsokára játszotok.

- előrendeléshez járt key vagy van valami open beta jelenleg?
    - van-e olyan lehetőség (open beta hiányakor), hogy 10 napos trial, esetleg friend-key, stb...?
    - a lényeg hogy ki szeretném próbálni a játékot :)

Előre is kösz mégegyszer, remélem segít valaki.
  • Psychedelic #1109
    Egyértelmű, de sztem mar nem csak mmo-hoz elengedhetetlen, meg is van már jó pár éve, viszont kiváncsi leszek, hány ember fog visitani megjelenéskor, hogy miért nincs gamecard, nem tud jatszani.
  • Nethyrrea
    hát szerintem manapság egy mmohoz egyre elengedhetetlenebb egy dombornyomott kártya. ahogy néztem elég kevés mmonak elérhető(főleg idehaza) a fizetési módja. már ha havidíjas. amelyik meg cash shopos free mmo, ott meg főleg kell dombornyomott.
  • Glesthor
    reggel naivan elindítottam egy új töltést másik helyről. az elejln egész szépen jött a dolog. most értem haza a házidokitól és nézem, hogy lelassull ez is 36-ra. lehet, hogy béta kipróbálása nélkül fogom megvenni a játékot... addig meg majd olvasgatom az élménybeszámolóitokat! egyébként meg tényleg nem baj, ha az "érett korosztály" számára lesz nagyrészt elérhető a játék. mentesülünk a 10 évesek hülyeségeitől!
  • Chris
    Legalább az open béta végével megszakad ez a hisztifesztivál is ami a letöltés, reggelés miatt van.
  • Chris
    Ez nem feltétlenül baj, újra az érett korosztály mmozik csak.
  • Psychedelic #1104
    A játék megjelenésekor Age of Conan feltöltőkártyát az EIDOS egyáltalán nem szállít Magyarországra. Azaz, akinek nincsen netes fizetésre alkalmas bankkártyája, az a gamecard-ok megérkezéséig (ennek időpontja még nem ismert), egyáltalán nem fog tudni a játékkal játszani! (CD galaxis)

Akinek nincs bankkártyája ne kapkodjon a rendeléssel.
  • Gear
    :(
  • Glesthor
    uraim, 6:06 -> megszakadt a letöltés. köszönöm!
  • Gear
    Csaknem 10 óra elteltével ... lent a "kliens" :) lássuk mire jutok vele.:)
  • yaqwsxcde
    egy kis info:
    Age of Conan - Hyborian Adventures Gépigénye - www.gepigeny.extra.hu
  • [HUN]Crassus
    havre miket nem talál:P /ketten nyomjuk bétát ő a szerencsésebb:)/
    első kép Braveheart elveszett kardja:)
  • [HUN]Crassus

• Tomy Lee
    Nekem elég lesz 1-2 óra is,hogy döntsek a beszerzéséről!
  • Sanca
    ff-es alatt fileplanetes-re gondoltam, probaltam regelni cdkeyt, de mar nem tudtam, es ekkor irta hogy 11.en vege lesz
  • Sanca
    Csak hogy senkit se erjen meglepi, ez a mostani ff-es open beta 11.eig tart.