12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#1174 még nincs benne sajna s nem tudni mikor kerül bele pedig ez jó móka lenne . -
#1173 ? :DDD -
#1172 Az a nipples szpem annyira szánalmas legalább mint ami wowba volt a dirgevel régen. Istenem de jó, hogy RPPVPn legalább elkerüljük az ilyen retardáltakat -.- Jössz te is! -
#1171 Valaki tudja hogy a kocsmai verekedés benne lesz alapból? vagy már most bennevan? valahol azt olvastam hogy startnál nem lesz még benne, de pvp ablaknál mintha láttam volna kocsmákat :) -
Gear #1170 Jah , a fene vinné el:)
ELindítotam és megijesztett , randa volt és nagyon akadozott, míg rájöttem hogy olyan beállításokat csináltam aminél álltalában illő restartolni a game-t(csak a progi elfelejtette ezt jelezni).Amint megtetem szép lett és gyors :), tetszik. -
#1169 OMFG CSÖCSÖK! szal hangulat az van:D -
#1168 A hangulatot nagyreszt a community adja meg,foleg egy ffa pvp jatekban, a tobbi nem szamit -.- -
#1167 En azert nagyban szamitok a hangulatra ... mert ha az nincs, akkor nem fogok orakig-napokig questeket grindelni csak ezert hogy szintet lepjek :)
Mondjuk nem varok sokat, azt ugysem tudja visszaadni, amit akkor ereztem, minkor legelso undead karimat kezdtem a W megjelenese napjan ;) (eddig egyik mmo sem tudta, sem elotte, sem utana).
De azert vmi hasonlot szeretnek ...
Remelem estig lejon a kliens - abbahagyom melo, eldobom tankonyv - es megyek -
Probatbicol #1166 Nekem már le is jött onnan és működik is, csak ne felejtsétek a patch-elés előtt átírni az xml file-t. -
#1165 *remeg* ;> -
#1164 áááá 1 óra maintance:S -
#1163 No én nézegettem felnyomtam két karit 20 főle (Herald, Dark Templar) majd jól ráuntam. Ahogy elértem ezt a nagy szép világot, nekem egy szép nagy csalódás is lett. Szép nagy meg nyitott, de a kezdeti hangulat valahogy elröppent, aztán valamiért olyan érzésem támadt mintha egy "free" mmorpg-ben szaladgálnék bugyuta questeket csinálva. Tudom lvl 22-ként nem kell egy játékot megítélni, főleg úgy hogy raidet, ostromot meg tuggyatökömmit még ki se próbáltam, de egyelőre nagyon bugos ez még és valahogy nem áll össze a játék világa.
Túl korai ez még, ráférne a játékra min 1 évnyi csiszolás, de valamiért nagyon sietnek és félő hogy pont ezért is buknak majd bele.
Aztán lehet hogy csak a csalódottság beszél belőlem, mert töltögetés ment az agyamra :) -
#1162 ja csinált csak azt az embert, aki elvileg ezt a topicot indította én még nem láttam itt, hogy őszinte legyek :) -
Lyan Kyj #1161 Tapasztalat: NEM :D
Úgy lenne amúgy az igazi, ha a magyar oldalra lenne írva egy FAQ rész, és az lenne linkelve, úgy legalább egy helyen lenne minden. -
#1160 vki már csinált új bannert azzal nem tudom mi lett. de egy nagy villogó csillogó hupililazöldrózsaszín izé már csak észrevesznek. :D -
#1159 Mondjuk ez is igaz :) -
Lyan Kyj #1158 Tökmindegy, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá azok alapból nem veszik észre az ilyeneket.
Lehet elkezdem azért. -
#1157 Nem ártana már egy banner csere is FAQ-al valóban. -
#1156 hmm nincs vkinek kedve a banner alá egy fákkot betennie ? csakhogy az általános kérdéseket ne kelljen lépten nyomon megválaszolni . -
Tomy Lee #1155
Igen -
Cat 02 #1154 Ez havidíjas ? -
#1153 Az :( -
#1152 De csúnya egy játék! -
#1151 class guide
Conqnak 2h oldalon lesz kb 4 comboja amit hasznalni fogok, es kb mint l2ben bizonyos szintenkent egy ujabb rankot kapok beloluk, amivel egyutt jar az is hogy tobb lepesbol fognak allni, nagyobb damage es hosszabb cd. Ezen kivul meg ott lesznek a spellek es a featekbol szarmazo skillek. -
Chris #1150 Abból ítélve, hogy milyen gyorsan kapod az új skilleket az alacsony szinteken gondolom nem csak néhány kombó lesz és a viszonylag "nagy" 5-10 mp-es cd-k miatt azért ezeket erősen változatosan kellene használgatni. Én vmi olyasmit tudnék elképzelni, hogy mondjuk vmi támadás+iránygombra kellene bindelni az ütéseket, mert így mondjuk nem lehetetlen, csak nem olyan kényelmes játszani. -
#1149 áhh isten ments, utálom a makrózást.
Én arra értettem, hogy van egy rakat +gombod, amikre spelleket+combo indításokat tudsz bindelni, a kivitelézés persze marad a normál billen, így viszont nem kell klikkelgetni a képernyőn ami már nem fér el normálisan 1-9ig..:) -
#1148 Amit linkeltem oldalt, 6db-ra van szeletelve, es lehet egyszerre huzni mindet.
Minden darab 50-80k sebesseggel jon, igy olyan, mintha az egesz jonne 300+k sebesseggel :)
(egyesevel sem jonnek gyorsabban) -
Warden #1147 Nem kell ragaszkodni a wasd-hoz én pl az rdfg-t (F a back és azon van minden klaviaturán egy dombornyomott jel igy vissza is találok rá) használom ugy fél éve és kényelmesebben elférek így szinte mindent tudok bindelni.Valószínűnek tratom hogy shifr+ ill ctr+ hoz is lehet majd rendelni itt is dolgokat igaz az nekem nemigen vált be a wowban sem, pláne a kieg óta mikor is kétféle mountot használ az ember.Hetente nemegyszer ugrottam le az aldor bázis tetejéről vagy skettisben a madárfészekről mert nem shift nullát hanem sima 0-t használtam és ezekre volt bindelve a tigris meg a madár. -
#1146 Támogatja, de szerintem megöli az aoc comborendszerét a makrózás azon a billen. -
#1145 Mindig is mondtam, nem ertem miert nem hittetek el eddig -
#1144 én tortuga felé indulok majd sztem:P
na jó, ez már télleg szar volt:P -
#1143 Majd kiderul ki merre hova megy, de remelem majd a tarsasag osszejon vegul. -
#1142 hmm te tudhatsz valamit:-)Ö -
#1141 jah és remélem a progi támogatja majd a g15ös keyboardot, mert akkor semmi gondom nem lesz skillekkel..:)
csak ajánlani tudom mindekinek, az frissitett g15 billentyűzet nagyon üt:) -
#1140 bal kez wasd korul, jobb kez eger :d -
#1139 jaja, ahogy néztem high lvl vidijókat, abban is 4-5 skil ami fontos,az meg elfér még bőven
amúgy meg hálistennek nálam alapból van oldalsó hotkey bar 2-is, ha azokra kirakod nagyobb cd-ű skilleket akkor elvileg nemlesz ez zavaró sztem -
WiLDoR #1138 ja, egy érdekes kérdés: ti jobbkezesek hogy kezelitek a keyb-et?
bal kéz egéren, jobb keyb-en, vagy fordítva? -
WiLDoR #1137 én mit inditsak majd?
valami priestwarriorshamanmageroguewarlock all-in-one godlike hiddenclass nincs?
komolyra fordítva a szót, asszem megvárom én is amig kijön a game, mindenki leirja szépen ide a véleményét, kialakúl, hogy melyik serverre özönlik majd a jónép, meg hogy egyáltalán érdemes lesz-e beruházni rá...
egyenlőre az olvasottak alapján eléggé vegyes a megitélése a gammának.
szal' hajrá, élménybeszámolók jöhetnek dögivel... -
#1136 Szerintem nem lesz itt problema, emlekezz csak mas jatekokban is megijedt mindenki hogy jaj mennyi spell/skill/akarmi hogy erem el ezt mindet es jottek az ilyen 3 action baros embere akik egerrel kattingattak mindenre... amikor wasd mellett egy halom gomb van meg amire lehet pakolni a kepessegeket/combokat, ha olyan egered van majd lehet oda is... pl a parry/block nalam biztos ott lesz. Ahogy neztem a skillek fejlodeset, kb 4-5 combo lesz amit hasznalni fog egy kaszt, az meg kenyelmesen elfer majd 4,5,6,r,t,f,g gombok barmelyiken... a tobbi buff, vagy ritkan hasznalatos nagy cd-s skilleket lehet rakni picit "messzebb" is. A shieldek pakolasat szerintem nem fogom eroltetni, foleg az elejen nem. -
Chris #1135 Egérrel kattingatni mégnagyobb visszalépés a jelenlegi helyezetből. :D