12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Unreal1942 #1214 Az mitől van, hogy nem fogadja el a passwordot?
Funcomra teljesen jól belogol, de a játékba nem! -
#1213 -
bannerba mehet???:D
/sry csórtam:P/ -
Tomy Lee #1211 Aktiválást nekem is,thx -
#1210 alap ;p -
Bhalage #1209 most is szerelmetes vagyok épp ;G de azert johetek, ugyi? -
#1208 -.- -
#1207 te nem jössz sehova mert megint eltünsz fél évre valami cigány lánnyal...nc -
Bhalage #1206 parancs, ertettem
<o/ -
Arwenke #1205 Beregeltem. -
#1204 Regeltem én is, majd aktiváljatok :) -
#1203 najó:DDDD -
#1202 de xD menj regelj ;p -
Bhalage #1201 lol jelentkezes kivéve Rheya ;ðdd -
Bhalage #1200 gekkosoft?
cska nem a tenger mélyéről ;o) -
#1199 Zsír! /most lett egy fain 1 kezes kalapácsom:P:)/ -
#1198 csekkolom :D -
#1197 Régi crimsonosok meg bíszt ismerősei, akik jönnének majd aocozni azok, ide látogassanak el ;) -
#1196 Vazze de várom már, h lejöjjön és kipróbálhassam! Tegnap este óta jön a fileplanetről és 61%nál tart!:D Remélem reggelre lejön -
#1195 Itt a hivatalos infó. Crassus kardot élesíteni -
Tomy Lee #1194 Itt is lehet majd sz.tem.
Vagy kamu kártyaszámmal majd vagy anélkülis lehet aktiválni az első 30 napot. -
#1193 Akinek Open Betaja van örülhet :p -
#1192 Ez van az előrendelésnél:
"A játék megjelenésekor Age of Conan feltöltőkártyát az EIDOS egyáltalán nem szállít Magyarországra. Azaz, akinek nincsen netes fizetésre alkalmas bankkártyája, az a gamecard-ok megérkezéséig (ennek időpontja még nem ismert), egyáltalán nem fog tudni a játékkal játszani!"
És akkor mivan azzal a 30 nappal amit adnak a játékhoz? Azt csak akkor lehet aktiválni , ha már 1 hónapot befizettem?(Többi MMO nál simán lehetett tolni a 30napos kóddal) -
#1191 igen. az assámmal rendszeresen előfordul. néha magál "meggyógyul" és tudok egy darabig játszani vele aztán megint előjön. elég kellemetlen . :( -
Chris #1190 Előfordult vkinek, hogy vga hibára hivatkozva kiakasztja a gépet, leteszi 400x300-as felbontásba, stb? -
#1189 Az igazság az, hogy ez egy bazinagy lehúzás. Szal szerintem rendeld külföldről, olyan helyen ahol neked rhinot adnak. -
#1188 mondjuk mi van ha én Rinót akarok? -
#1187 CD galaxis -
#1186 ja várjá mégse, mind1 akkor is drágább sokkal mint angoloktól szal kapják be :d -
#1185 5 euro nálunk 3k huf úgy néz ki. Hát kapják be rendelem game.co.uktól. -
#1184 honnan rendelted? -.- -
#1183 hopp hopp:
Örömmel értesítjük, hogy megérkezett az
Age of Conan Mamut Előrendelői kód
ára: 3000 Ft (mely a végleges játék megjelenését követő 2 héten belül
beszámíttatható annak árába).
A kód mind személyes ill. csomagküldéses, mind pedig digitális vásárlással
megvehető honlapunkon.
-
#1182 Engem viszont pont ezert erdekel a jatek, pvp/pvp-rp servereken a folyamatos gankelesek miatt "kenytelen" leszel baratkozni, ismerkedni... igy alakulnak meg a legnagyobb guildek a vegere, es pont az allando konfliktus mozgatja majd a vilagot. Ugyis olyan serverre megyek ahova a regi ismeroseim/barataim, de ha valasztanom kellene most inkabb pvp-rpre mennek, mert eleg valoszinu hogy kevesebb verpisti mentalitasu ember megy majd oda, ConanabarbarHUN meg iRpwnage nevu emberek sem lennenek, ez is nagy plusz :D -
Gear #1181 Nemtudom de engem nemnagyon vonz az rppvp. WoW ban töltött pvp serveres pár év sok retardja miatt a pvp sem . pvp lessz szerintem pve serveren is -vmi bg szerűség biztos lessz- viszont nem csesztet minden "pistike" ha épp questelni szeretnék.
Tomy Lee , ez a banner otvan a szeren ;) -
Tomy Lee #1180 Köszi:)
-
#1179 itt a többség hanyas szerveren van? -
#1178 Ez nagyon állat -
Tomy Lee #1177 Én csináltam még annó Banner-t.Ezt:
-
#1176 Gondolom mint a wow aréna csak kocsmában, és jön-megy a székláb :D -
#1175 najo, meg ezt sem tudod, nc :c