12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • BEAST #5215
    erdekes patchnek tunik :) ... remelem minden pontja mukodni is fog :)
  • Seithennin
    (just joke) mielőtt még kapnám a kiírtjuk a családod PM eket^^
  • Seithennin
    pedig volt 1 hangulata lássuk be xD
  • TDC Geronimo
    "Select captains and wagoners in Old Tarantia, Khemi and Conarch Village have opened up traveling routes deeper into the wilderness!"

Navégre! Nincs több suicide kill utazás miatt -.-
  • Seithennin
    oh az más:P
  • Torzonborz
    ez testserver patch notes nem live. holnap kiderül mivel akkor lesz patch.
  • Seithennin
    hm, elvileg nem majd kiderül hanem már benne kéne legyen a gameben, mivel july 14 et ír
  • 0Fritz0
    Tüntessünk Conan vára előtt "Vissza a paci árát!" feliratú táblákkal. :)
  • Torzonborz
    majd kiderül bár most már mindegy :D
  • MarkBlade
    Vajon ez igaz? A ló 2g-ről 75 ezüst..
  • MarkBlade
    JULY 14th UPDATE:

Client:
    *Logging into the game after logging out to the login screen will no longer cause the client to crash.
    *You can now use '<' in chat messages.

Items:
    *Inventory bags have all had their prices reduced by 20%-50%.
    *The price of regular mounts have been reduced to 75 silver, down from 2 gold.
    *The 'Totem of Origins' may now be found on select bosses.
    *Mounts can no longer be sold.

NPCs:
    *Certain bosses were using combos they weren't supposed to. This has been fixed.

World Design:
    *Fixed several spots in Kheshatta where you could fall through the world.

Quests:
    *We removed the nerf to quest xp when they are grey. They will now award XP.

• Torzonborz
    az jó ...főleg ha olyan lesz mint a buff amit ad a city. van is meg nincs is. :D
  • TDC Geronimo
    mai updatebe : "Player cities and Battlekeeps now have various NPCs living in them." Ideje már -.-

Bár nem biztos, hogy működni is fog holnapra
  • raziel.
    Foglalót is kérj, hátha valaki meggondolja magát.
  • Botond #5201
    Jeee, új feature! Halál után néma vagyok és nem tudok felbuffolni 10 secig. Ez annyira jó, és kellett, amúgy sem tart percekig felrakni az 5 buffom utána meg maxra pihenni. :D
  • Jericho19
    Sziasztok!
    A napokban arra gondoltam,hogy újra aktiválom az accountomat. Gamecarddal szeretném ,viszont a fizetési lehetőségeknél csak a Credit card és a Pay by Cash van. Ha most vennék egy Gamecardot akkor nem tudnék vele kezdeni semmit?.Ha mégis akkor hogy kell használni?
  • TDC Geronimo
    Patch eltolva megint csütörtökre. Nem tudok ehhez már mit hozzáfűzni. Amatőr szerencsétlen banda ez a Funcom.
  • Seithennin
    hát jah én is 1 hónapja vettem teljesen uj gépet, de még nem hagyom abba, csak pénteken kéne befizetni és még gondolkozok, mert a játék tetszik, csak néha az agyvérzés kerülget:D
  • TDC Geronimo
    Holnapi patch ígéretes. Meglesem azért -.-
    Úgy döntöttem kitartok mellette. Más úgy sincs. Vettem új VGA-t is, amivel már semmi gondom sincs a futtatásával szal elleszek vele remélem.
  • Seithennin
    köszi szépen a gyors választ:P majdnem szívrohamot kaptam az eltelt 30 másodperc alatt^^
  • Seithennin
    igen fasz vok elírtam:D nem cancell acc hanem cancel subs. opciót választottam
  • TDC Geronimo
    vagy payment method vagy nemtom mi :d
  • TDC Geronimo
    cancell Subscription
  • BEAST #5192
    de lehet talal valakit aki nincs tisztaban az osi torvenyekkel! :y
  • Seithennin
    így azt írja hogy az acc status cancelled megkellett adni okot is hogy miért hagyom most abba stb ugye nem töröltem az accom ezzel?:D
  • TDC Geronimo
    Bugos karit nem vesz senki
  • Seithennin
    Skacok 1 kérdés, ha pihentetni szeretném a játékot ergó nem szeretnék előfizetni 1 ideig de megakarom tartani az accom és később befizetni majd, akkor a cancel acc opció a jó nekem?
  • Magh
    Ha senkit nem érdekel a CE 80-as Demoval, akkor megy E-Bay-re. Mennyit kérnek manapság egy teljes powerlevelingért?
  • Lyan Kyj
    hát ez se lesz tömegpusztító fegyver:PP
  • MarkBlade
    Kezdj altot :p
  • [HUN]Crassus
    engem is felbasz,hogy dirkete lassítanak a készítők és nemcsinálnak questeket....
  • raziel.
    Ja...és az én accom nem eladó, dögöljön meg aki megakarja venni.
  • raziel.
    Köszi de én többet nem logolok be amíg nem lesznek 75+ os q-k a játékban, d3-ban majd épp eleget kell grindelni, ez meg egyenlőre egy mmo...
  • WiLDoR
    szintén eladó egy AoC account (nem CE), az ingyenhónap lejárt, az acc tartalmaz egy lvl 30-as guardian-t a fury (pvp) serveren.
    irányára 7000 huf, a doboz szinte érintetlen.
    ha vkit érdekel a többi megbeszéljük PM-ben.
  • Hoz_Hun
    Nem valószínű, bár rémlik hogy BF-es időszakban valami miatt Hozé néven futottam egy ideig ...bár nem emléxem tisztán.
  • Fritz Von...
    Te a BFes Hozé vagy? Mert épp a minap jutott eszembe az az eröspaprikás vodka, amit vedeltünk. :)
  • Seithennin
    tévedsz:P szerencsére:D
  • Tatyla
    gyanítom te is így nőttél fel
  • Seithennin
    ezé nem kell gyerek:D vagy legyen elég pénzed és vegyél fel 1 dadát és majd ha már 20 éves lesz ergó értelmes a gyerek majd megismerkedsz vele
  • Tatyla
    /agree én már 10 éve ,de tényleg ha lesz gyerek is nem lesz ideje sokat MMO-zni csak pl este jó későtől hajnalig...