12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#5215 erdekes patchnek tunik :) ... remelem minden pontja mukodni is fog :) -
#5214 (just joke) mielőtt még kapnám a kiírtjuk a családod PM eket^^ -
#5213 pedig volt 1 hangulata lássuk be xD -
#5212 "Select captains and wagoners in Old Tarantia, Khemi and Conarch Village have opened up traveling routes deeper into the wilderness!"
Navégre! Nincs több suicide kill utazás miatt -.- -
#5211 oh az más:P -
#5210 ez testserver patch notes nem live. holnap kiderül mivel akkor lesz patch. -
#5209 hm, elvileg nem majd kiderül hanem már benne kéne legyen a gameben, mivel july 14 et ír -
#5208 Tüntessünk Conan vára előtt "Vissza a paci árát!" feliratú táblákkal. :) -
#5207 majd kiderül bár most már mindegy :D -
#5206 Vajon ez igaz? A ló 2g-ről 75 ezüst.. -
#5205 JULY 14th UPDATE:
Client:
*Logging into the game after logging out to the login screen will no longer cause the client to crash.
*You can now use '<' in chat messages.
Items:
*Inventory bags have all had their prices reduced by 20%-50%.
*The price of regular mounts have been reduced to 75 silver, down from 2 gold.
*The 'Totem of Origins' may now be found on select bosses.
*Mounts can no longer be sold.
NPCs:
*Certain bosses were using combos they weren't supposed to. This has been fixed.
World Design:
*Fixed several spots in Kheshatta where you could fall through the world.
Quests:
*We removed the nerf to quest xp when they are grey. They will now award XP.
-
#5204 az jó ...főleg ha olyan lesz mint a buff amit ad a city. van is meg nincs is. :D -
#5203 mai updatebe : "Player cities and Battlekeeps now have various NPCs living in them." Ideje már -.-
Bár nem biztos, hogy működni is fog holnapra -
#5202 Foglalót is kérj, hátha valaki meggondolja magát. -
#5201 Jeee, új feature! Halál után néma vagyok és nem tudok felbuffolni 10 secig. Ez annyira jó, és kellett, amúgy sem tart percekig felrakni az 5 buffom utána meg maxra pihenni. :D -
#5200 Sziasztok!
A napokban arra gondoltam,hogy újra aktiválom az accountomat. Gamecarddal szeretném ,viszont a fizetési lehetőségeknél csak a Credit card és a Pay by Cash van. Ha most vennék egy Gamecardot akkor nem tudnék vele kezdeni semmit?.Ha mégis akkor hogy kell használni? -
#5199 Patch eltolva megint csütörtökre. Nem tudok ehhez már mit hozzáfűzni. Amatőr szerencsétlen banda ez a Funcom. -
#5198 hát jah én is 1 hónapja vettem teljesen uj gépet, de még nem hagyom abba, csak pénteken kéne befizetni és még gondolkozok, mert a játék tetszik, csak néha az agyvérzés kerülget:D -
#5197 Holnapi patch ígéretes. Meglesem azért -.-
Úgy döntöttem kitartok mellette. Más úgy sincs. Vettem új VGA-t is, amivel már semmi gondom sincs a futtatásával szal elleszek vele remélem. -
#5196 köszi szépen a gyors választ:P majdnem szívrohamot kaptam az eltelt 30 másodperc alatt^^ -
#5195 igen fasz vok elírtam:D nem cancell acc hanem cancel subs. opciót választottam -
#5194 vagy payment method vagy nemtom mi :d -
#5193 cancell Subscription -
#5192 de lehet talal valakit aki nincs tisztaban az osi torvenyekkel! :y -
#5191 így azt írja hogy az acc status cancelled megkellett adni okot is hogy miért hagyom most abba stb ugye nem töröltem az accom ezzel?:D -
#5190 Bugos karit nem vesz senki -
#5189 Skacok 1 kérdés, ha pihentetni szeretném a játékot ergó nem szeretnék előfizetni 1 ideig de megakarom tartani az accom és később befizetni majd, akkor a cancel acc opció a jó nekem? -
#5188 Ha senkit nem érdekel a CE 80-as Demoval, akkor megy E-Bay-re. Mennyit kérnek manapság egy teljes powerlevelingért? -
Lyan Kyj #5187 hát ez se lesz tömegpusztító fegyver:PP -
#5186 Kezdj altot :p -
#5185 engem is felbasz,hogy dirkete lassítanak a készítők és nemcsinálnak questeket.... -
#5184 Ja...és az én accom nem eladó, dögöljön meg aki megakarja venni. -
#5183 Köszi de én többet nem logolok be amíg nem lesznek 75+ os q-k a játékban, d3-ban majd épp eleget kell grindelni, ez meg egyenlőre egy mmo... -
WiLDoR #5182 szintén eladó egy AoC account (nem CE), az ingyenhónap lejárt, az acc tartalmaz egy lvl 30-as guardian-t a fury (pvp) serveren.
irányára 7000 huf, a doboz szinte érintetlen.
ha vkit érdekel a többi megbeszéljük PM-ben. -
Hoz_Hun #5181 Nem valószínű, bár rémlik hogy BF-es időszakban valami miatt Hozé néven futottam egy ideig ...bár nem emléxem tisztán. -
#5180 Te a BFes Hozé vagy? Mert épp a minap jutott eszembe az az eröspaprikás vodka, amit vedeltünk. :) -
#5179 tévedsz:P szerencsére:D -
#5178 gyanítom te is így nőttél fel -
#5177 ezé nem kell gyerek:D vagy legyen elég pénzed és vegyél fel 1 dadát és majd ha már 20 éves lesz ergó értelmes a gyerek majd megismerkedsz vele -
#5176 /agree én már 10 éve ,de tényleg ha lesz gyerek is nem lesz ideje sokat MMO-zni csak pl este jó későtől hajnalig...