20
-
szibi012 #20 Csá!Ezzel A játékkal lehet interneten jáccani?????? -
Soldier22 #19 Hi! Hogy tudom megnézni hogy hány fps-sel megy a játék?
-
Falatka2003 #18 Nem, háttérképgyűjtemény, szép felhőkkel... :D -
#17 Ez FPS lesz? -
#16 hát ha egyszer olyan helyen játszódik ami ennyire színes akkor.... -
neB #15 Háát szerintem a felhők szépek de szerintem is túl színes.Még egy atomerőművet kell szereznem és már boldog tulajdonosa is lehetek! -
#14 Jah és a felhők is csúnyácskák.
-
#13 A far crynak se kellett erőmű, hogy menjen szépen. És az is csodálatos. Életem eddigi legélvezetesebb fps-e.
A képek annyira nem jönnek be. Túl színes, meg vannak bugok benne. Elég lehangoló látványt nyújtanak ezek a kihalt városok. Ehhh... :( -
#12 ahogy elnézem ezeket a erdős részeket egy kicsit tartok attól hogy szarul fog menni
neo: jaja....kéne egy dvd-olvasó... -
#11 nem hinném, néhol azért visszafogott a graf, pl a kocsik kidolgozása, szóval szerintem egy közepes konfig, ami jelenleg 9600XT-6600GT-t jelent simán fog menni. -
#10 Oly sok a jó játék és oly sok a DVD-s közüle:( (valszeg ez is az lesz) -
#9 Szép a játék, meg biztos jó is... de hogy az ember maradéktalanul élvezhesse minden részletét mi kell majd hozzá? valszeg az erőmű kifejezés nem érzékelteti az igényeket, de azé nagyon várom -
Diocles #8 Nem láttad az előzményeket, de most már lényegtelen. Volt egy hiba a cikkben, amit kijavítottak. -
jefferson83 #7 Áááá fiúk a hét poénját töröltétek, tegnap még megvolt :( -
Mice #6 lehet én vok vak de én nem látom a leértékelést... -
#5 jah :) -
Diocles #4 Mégis vicces, hogy az eredetileg dicsérő szöveg, hirtelenjében leértékelő szerepet tölt be... -
Diocles #3 Áh, látom már, kijavították. Akkor tiszteltetem a készítőket. -
Diocles #2 LoL én ugyanezt írtam ide, és törölték a hozzászólásomat. Ez mi?! -
3DAY #1 Hát nem... 25km * 25km az 625km^2 :)
25km^2 az 5km * 5km :)