Just Cause - mindent bele!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá!Ezzel A játékkal lehet interneten jáccani??????
Hi! Hogy tudom megnézni hogy hány fps-sel megy a játék?
(Pluto)lvl98 wizz/cler
Nem, háttérképgyûjtemény, szép felhõkkel... :D
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Háát szerintem a felhõk szépek de szerintem is túl színes.Még egy atomerõmûvet kell szereznem és már boldog tulajdonosa is lehetek!<#nevetes2>#nevetes2>
A far crynak se kellett erõmû, hogy menjen szépen. És az is csodálatos. Életem eddigi legélvezetesebb fps-e.
A képek annyira nem jönnek be. Túl színes, meg vannak bugok benne. Elég lehangoló látványt nyújtanak ezek a kihalt városok. Ehhh... :(
A képek annyira nem jönnek be. Túl színes, meg vannak bugok benne. Elég lehangoló látványt nyújtanak ezek a kihalt városok. Ehhh... :(
ahogy elnézem ezeket a erdõs részeket egy kicsit tartok attól hogy szarul fog menni <#vigyor3>#vigyor3>
neo: jaja....kéne egy dvd-olvasó...
neo: jaja....kéne egy dvd-olvasó...
nem hinném, néhol azért visszafogott a graf, pl a kocsik kidolgozása, szóval szerintem egy közepes konfig, ami jelenleg 9600XT-6600GT-t jelent simán fog menni.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Oly sok a jó játék és oly sok a DVD-s közüle:( (valszeg ez is az lesz)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szép a játék, meg biztos jó is... de hogy az ember maradéktalanul élvezhesse minden részletét mi kell majd hozzá? valszeg az erõmû kifejezés nem érzékelteti az igényeket, de azé nagyon várom<#vigyor5>#vigyor5>
Nem láttad az elõzményeket, de most már lényegtelen. Volt egy hiba a cikkben, amit kijavítottak.
Áááá fiúk a hét poénját töröltétek, tegnap még megvolt :(
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
lehet én vok vak de én nem látom a leértékelést...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
jah :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Mégis vicces, hogy az eredetileg dicsérõ szöveg, hirtelenjében leértékelõ szerepet tölt be...
Áh, látom már, kijavították. Akkor tiszteltetem a készítõket. <#worship>#worship>
LoL én ugyanezt írtam ide, és törölték a hozzászólásomat. Ez mi?! <#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3>
Hát nem... 25km * 25km az 625km^2 :)
25km^2 az 5km * 5km :)
25km^2 az 5km * 5km :)