1974
  • Csuhai G
    Nem ebből kell kiindulni! :))
  • Istencsászár
    ha olyan "szar" lesz mint a 3 akkor ne is jöjjön...
  • Csuhai G
    Remélem most nem kell rá annyit várni, mint a 3. résznél!
  • M@TriX
    a 3. résznél is ez volt nyugi...
  • zolo
    Nagyon remélem hogy kijön pc-re.Nekem a 3 uis tetszett a hibái ellenére.
    Driver Paranell Lines (c) Atari *FULLDVD* *PAL*
    Ps2-n márkint van:(
  • Csuhai G
    Jaja, és a videók végén sincsen PC!! :((
  • zaki
    honlap

kár, hogy pc-s verzsönről semmi kép, hír :c
  • 12346
    te tényleg ilyen idióta barom állat vagy? láttál már olyat, hogy egy személyautó kidönt egy valag villanyoszlopot, meg fát és vígan autókázik tovább? még csak egy darab oszlopot se fog neked kidönteni... azért ebben a 18-25 év közti életkorban ez elég cinkes elképzelés. menj már ki egy kicsit a való életbe. ne kockulj annyit...
  • Csuhai G
    Új videó!!
    Szerintem nagyon király lesz!
  • Kit--Kat
    Ájj-ájj!!! Én nem azt mondtam, hogy jobb a GTAnál, de milyen már, ha forma pont ott próbálja fikázni ami a legjobb része lett és magasan veri abban a GTAt?XDDDDDD
  • Kit--Kat
    Íjjj szerinted az normális, ha 1 Mananával kidöntessz 1 villanyoszlopot vagy 1 fát?
    Drivert sokmindenért lehet fikázni, de 1 valamiut rendesen összeraktak, mégpedig az autós részét sé a fizikáját. És az, hogy valamit kitudsz-e dönteni vagy nem, jelentem semmi köze nincs a fizikához, lehetőség.
    1ként számomr grafban sem gyengébb csak más stílust követ.
  • TothLaci
    De pedig jobb a GTA-ban a fizika, mint ebben. Például GTA-ban ki lehetett dönteni a villanyoszlopokat, és kissebb fákat is szét lehetet törni. Nem azt mondom, hogy túl nagy szám volt, de türhető.

Driver 4 videójába láttam, teljesen a legvégén, amikor autóval nekimennek a fának, és a fa meg sem reccsen.

Az is vicces volt, amikor kanyorodás közben kidukta a fejét a főszereplő, mert sokkal lassabb volt maga az animáció, mint a jelenet. Át is ment a feje az autón :D

• zaki
    mondj 5 dolgot, amiben jobb a driver a gtabál, htx. legyen inkább 3, mert az sem egyszerű :P
  • Kit--Kat
    Miről beszélsz, jobb fizizkát?:DDD
    Olyat mint a GTA-ba, de vicces:D
  • moralosan
    a 3tól nem lesz jó? most mi van?
  • TothLaci
    Az egyik bemutató videójából ítélve nem lesz sokkal jobb a III-tól.
    Én azt tartanám a legjobb megoldásnak, ha jobb grafikai motorra váltanának, és rendes fizikát tennének bele.

Ezt Driver III-ra alapozzák. Grafika egy része jó, de hogy nincs benne levegő, az már nem tetszik. Nem nozognak a fák. GTA-ban legalább voltak levél és újságdarabok, ami azt az érzést kelltette, hogy nem csak vagyunk a semmi közepén. A textúrák kinézete műanyagra emlékeztet, az árnyékok szerintem nem lesznek jobbak, mivel a fény csak egy irányba fog menni ennél a résznél is...

Én az ő helyükbe azonnal leállítatnám a projektet.

• Kit--Kat
    Dehogyis nem
  • Csuhai G
    2006 márciusában fog kijönni a játék PS2-re és XBOX-ra. A PC-s verzió még nem biztos, hogy megjelenik !
  • ducati06
    Bocsi a nagy wallpaperért:)
  • ducati06
  • Kit--Kat
    Idiota!
  • cicai
    EZ MÁR MEGJELENT
  • báttyó02
    hmm...:D
  • Kit--Kat
    hmm???
  • Kit--Kat
    valamint:

• Kit--Kat
    Itt vannak képek, ha valakit érdekelne:
    Nagyon úgy tűnik, hogy a 70es években fog játszódni ami nagy + és 1 városra már nem rossz arány a 80 kocsi (New York) mind emellett a járókelk száma is meg 10xődött:) Remélem a 3. részből tanultak és azokat a hibákat kijavítják, így nagyon jó kis Game lehet belőle.

• zaki
    ehh, most akartam topicot nyitni a játéknak, de látom, hogy már megtették ezt hónapokkal ezelőtt :c

én ps2-n nyomtam a driver3-al, hát eléggé siralmas volt, nem is játszottam vele sokat, max egy órát, de nekem elég is volt enniy, sa mellett labdába sem rúghat. kíváncsi leszek milyen lesz a driver4, ha kijön kb 3 év múlva :D
  • edios
    Parallel Lines: Egy újabb esélyes a világ legrosszabb játéka cím elnyerésére! (kivéve ha mindenben pont a 3as ellentéte lesz,mert akkor viszont a világ 1ik legjobb játéka lesz)
  • Kit--Kat
    up
  • eightmiles
    de ha megcsinálják a négyest olyan szuperjóra, akkor biztos csinálnak majd ötöst is

egyébként a DrIVer nagyon jó ötlet!
  • Kit--Kat
    jáájjjj ez de csúnya:o
  • Csuhai G
    Szerintem nyugodtan megcsinálhatnák a Driver 4-et!
    1. ne ezzel a szar hárommal legyen már vége az egésznek! Legyen legalább egy nagyon király játék az utolsó Driver!
    2. ha megcsinálnak egy tök jó negyedik részt, akkor megbocsátanánk a fejlesztőknek! :D
  • Csuhai G
    Vááá! :D :D :D
  • oneal1
    LOÁL
  • forza milan
    láááááááááááááááááááááááááááááááááááááál
  • Laky
    :DDDDDDDDDD
  • Darkboy
    ja :))
  • edios
    Tényleg:)