Akár 1 GB-ra nő a Freemail postafiókja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
YAHOO , és ez most nem a reklám helye.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Az ax és a freemail gyakorlatilag ugyanazt az idejétmúlt és áttekinthetetlen, zagyva rendszert használja. Melóhelyrõl inkább popcornnal nézem meg az otthoni accra jött levleket, sokkal egyszerûbb. <#vigyor2>#vigyor2>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
az sg.mail pedig 100 megás 😊
Igazság szerint freemailék feltehetnének egy korszerûbb webmailt is, mert ez már enyhén szólva is elmaradott. Ugyanez áll az axi webmailre is...
Igazság szerint freemailék feltehetnének egy korszerûbb webmailt is, mert ez már enyhén szólva is elmaradott. Ugyanez áll az axi webmailre is...
Nieleen
Nézd használni kéne és akkor megtudod, nem véletlenül béta. Unom már azt, hogy azt mondják, hogy nem is bugos és minden nap azt használják. Én qrva ritkán használom, de volt már olyan is, hogy be tudtam lépni: "server busy tray again" De lehet, hogy csak én vagyok peches
Azért az 5 emberke az kevés, én pl. a csoporttársaimnak szoktam küldeni az egyetemi anyagot, ha esetleg van vmim és többen vagyunk, mint 20. Ilyenkor pedig kétszer kell elküdeni ugyanezt, a citromailnál ráadásul nem tudok groupokat készíteni, bár amíg 5 meg 20 fõnek lehet küldeni, addig nincs is értelme.
Hmm nem szokásom egyszerre 50embernek elküldeni ugyanazt, engem a citromailban az uzavar jobban h a levelem végén reklám van, de ugy tudom ez már a freemailnál is ígyvan, amugy pedig az akkori idõszakban lehet h tényleg megfelelõ volt de olyantályt teljesen más volt az internet funkciója is, örültél ha levelezni tudtál nem h csatolt állomány... jó régen lehetett És a gmail, igenis jó nekem az jött be eddig legjobban, és pont az a jó benne h. nem freemail, már az a végzõdés magába elég gáz h @freemail.hu.... olyat minden hülye tus magának csinálni, a gmailhez pedig aki akar be tud kerülni, nekem is max félórámba telt mire találtam egy olyan oldalt ahol van fenn egy csomo meghívó amikor elindult a gmail akkor volt egy ilyen cikk az sgn, azon ovlt egy tonna ilyen link 😊 És sztem abszolutt nem mind1 h 5mega vagy 2,2giga, ami óránként nemtom mennyivel nõ...
Mindenesetre az már tökmind1 h 20vagy 25mega...
Mindenesetre az már tökmind1 h 20vagy 25mega...
Ja és a citromailnál egyszerre csak öt embernek küldhetsz egy levelet, a vipmailnál meg csak 20-nak, ez szerintem elég csúnya korlátozás. De szerencsére ez csak a weben levelezõket érinti. 😊)
A gmail-nál nem mindenki regisztráltathatja magát, ráadásul még elég bugos, akárki akármit mond. A citromailnál pedig nem 25, hanem csak 20 mega a tárhely, ennek ellenére a freemail nem volt rossz, de az elmúlt 2-3 évben nagyon leadtak a minõségbõl, pedig régebben sok mindenben jobbak voltak mint a külföldiek. Annó a hotmail.com 2 mega tárhelyet adott, a yahoo 4-et, a freemail meg akkoriban 5-öt és stabil is volt, ma már szinte minden téren szegényes a szolgáltatása.
És ebben mi az akciós? Kell a ráknak frímél, nekem akkor volt ez, amikor még nem ismertem a többi lehetõséget, nem ovlt otthon netem se csak h legyen vmi, de akko már inkább citromail, ott alapból 25mega, és alapból vannak benne szûrések(elvileg). Azért ez az 5 mega télleg nagyon LOL volt...Pláne ha azt tekintjük h a gmail 2,2GIGA(!) tárhelyet ad, (iNGYEN!!!!) Nem mind1.. szal nemtom mi ebben az akciós, az egész freemail szar ahogy van, mer ez ahogy olvastam éppen h minden csak nem free...