Vidéki mobilozásnál nagyobb a rák kockázata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Nekem pl. nincs mobilom. Az egyik ez az ok, a másik meg hogy addig amíg nem lehet ingyen(csak havidíjjal) telefonálni nem is lesz. Nem fogom ezeket a maffiacégeket támogatni. A mobiltel a legnagyobb kizsákmányolás ami létezik. Egy sms hogy lehet mondjuk 30FT? 128 byte vagy mennyi... 1/8 másodpercnyi adatátvitel!
A bluetoothos telefonokat meg direkt drágán adják, pedig azt a sz*rt(mer' hát az) is azért csinálták ilyen bówlira(jellemzõ mobilgyártó cég fejlesztette), hogy olcsó legyen. De akkor ugye könnyen össze lehetne kötni pc-vel, és nem kéne mobil netrõl letölteni logót, csengõhangot... nem kéne mms-ben képet küldözgetni...
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Tehát a tény az hogy káros. A mértéke a használat sûrûségétõl függ leginkább, de semmi képpen sem ártalmatlan. Vagy páldául akik magas feszültség közelében laknak, ott nagyobb az olyan irányú betegségek elõfordulása, ami bioelektromos problémákat idéz elõ. pl Szívritmus zavar.
Ezeket próbáljká elkenni, elbagaterizálni, de attól még sajnos tények maradnak, és beszéddel, tudományos bizonygatástól függetlenül sem fog semmi sem változni.
Ilyen az élet, a birka tömegek (becslések szerint az emberiség legalább 90%-a ide sorolható) bedõlve az agymosó reklámoknak akár az utolsó fillérjét is rákölti erre a rakás szarra, gazdaggá téve a mobilüzletben érdekelt tõkéseket, majd néhány év múlva szép lassan - lehetõleg hosszú és fájdalmas kínszenvedés után - megdöglik. <#ravasz1>#ravasz1>
Azta micsoda felfedezés, Nóbel Díjat neki.
Én meg felfedezem a másodfokú egyenlet megoldó képletét. <#hehe>#hehe>
Szerintem a headset jó megoldás. Csak amíg a rohadt gyártók meg szolgáltatók ilyen áron adják az amúgy is elvult bluetoothos telcsijeiket, addig nem fognak elterjedni. Nem értem. A bluetooth nem azért lett direkt bówli, hogy olcsó legyen?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ide is ez a mentalitas vezetett. Egyebkent tudom hogy nem oszt nem szoroz amit leirtam mert nem erint a tema, de hatha... 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Én erre azt mondom, hogy a nagy francokat. Rá is gyújtok.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
nem egy dolgotol kapsz daganatot,sot,valszeg nem is tudod pont mitöl,de ha 2000 dolog van körülötted ami növeli az esélyét,nem árt csökkenteni...így se biztos h nem kapsz
mondjuk olyan hogy ha jobb oldalt közelekdsz a kocsiddal kisebb az esélye egy karambolnak mintha álalndóab bal oldalt repesztessz 220al
minél tovább mész a másik sávban egyszer jön vki szembe s vagy kikerül vagy nem:o)
Starcraft + Diablo III - esemve
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.