Bloggolásra buzdítja munkatársait az IBM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
These are my friends, see how they glisten...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ezt nem értem. Szerintem a korlátozás az lenne, ha megtiltanák a blog(g)olást.
Inkább örülni kéne, hogy végre nem megfolytani akarnak egy újdonságot. És még jogdíjat se kérnek érte.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
egyébként angolban a szó blogging, szóval szerintem két gvel is jó lenne
a blog = naplo eleve ellentetben all a hagyomanyos naploval megpedig 180fokban.
Egy naploban az embere a sajat eletet cselekedeteit, velemenyet orokiti meg ami teljes egeszeben magan jellegu - tehat hogy kit dugott meg az irodaban elveim szerint - jobb esetbe - a szerzon kivul egy partnerre korlatozodik - persze valaki szereti ha reflektorfenyben van legyen az akarmilyen de sztem nem errol van szo:
A nagy nyilvanossag ele kitett naplo inkabb provokativ jellegu ezaltal.
Ha erre meg buzditjak is az "alkalmazottakat" sztem ez nem az internet szabadasaganak elve hanem pont azzal ellentetes a totalis kontroll, tehat ne csak munkaido nyilvatartast vezess, hanem ird le azt is, hogy egyebkent mit csinalnsz, mi erdekel es mi a velemenyed.
pfujj...
These are my friends, see how they glisten...
A blog nem más, mint egy teljesen nyilvános napló, amit az olvasók nagy elégedettségére/rosszalló ciccegésére egyéni kommentárokkal, képekkel, éppen aktuális, illetve más bloggerek munkájára mutató linkekkel fûszerez az írója.