Havi bruttó 3 250 forintért kínál ADSL-t a T-Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
These are my friends, see how they glisten...
sztem még egy évet hosszabbítok...nem lesz 1 éven belül 9000 alatt 1 megás net forgalomkorlát nélkül, szerintem
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Fizetni most már eszméletlen kényelmesen tudok, szinte számlálatlan módon és pózban mindeféle kütyüvel - csak az a szar még mindig, amit a pénzemért kapok.
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Tényleg elég körülményes a váltás. Nekem 2 hónap alatt sikerült lezsírozni az egészet úgy, hogy a matávval is beszéltem már, pedig elvileg ezt mindenhol intézik. Sokáig tartott elérni azt, hogy igen kint van egy ROOTER és nem kell kijönni lecserélni, mert müxik. Végül egy ismerõsnek kellett szólni. Õ meg elintézte.
A folyamatot mindenki ismeri szerintem...
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Így kell a hûséges ügyfeleket megtartani...
>>>Ez eddig is ígyvolt sajna mi még 12 900ért vettük az akkori 512es adsl-t az axrelerotól, azóta váltani akartam (pont utána lett ez a mostani emelés) fel is mondtuk, de amodemet még nem vitték el és a net is él még sztem... szal baromi nehéz felmondani...... Amugy a cikk elején kezdtem örülni...Végre elértük ovlna az EU-s színvonalat? havi 3000ftért télleg qrvára megérné, de aztán a duplájára emelik az árakat? Áhh..Hát ugy már nincs benne semmi poén máshol annyi ideig ingyen lehet használni...
Talán ha nem 6-an (plusz pocakos biztiõr) lézengenének egy 20 nm-es TPontban - akik közül 1, azaz 1 ember foglalkozik ügyfelekkel (!) - és nem méregdrága plazmaTV-ken (4 darab!) nézném a csodálatos brandváltási kampányokat, akkor olcsóbb lehetne az ADSL.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Ha egy ilyen akciót látok, akkor már eleve szkeptikusan fogadom és csodák csodája, eddig mindig be is jött! <#ejnye1>#ejnye1>
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!