67
-
#27 Szépeknek szépek, csak ne kelljen őket rendeltetésszerűen (csatában) használni.
Egyébként a Kurszk se olyan pici... 154 méter hosszú, 18,2 méter sugarú (a ruszki megalománia)... Ez sem férne be a kádba. -
#26 Valóigaz, Godefroy-nak ment a #23-as. Maxima Mea Culpa... -
#25 Sztem az egész Balatont kiszorítaná egy ilyen. :) -
#24 Elcímezted a választ. :) Nekem a jobb oldali kéne itthonra a kádba játszani. Csodálatosak ezek a gépek. Mennyi munka lehet bennük, mire elkészültek ilyen nagynak... -
#23 Nem, a Kurszk a 949A-osztályba (NATO: Oscar II.) tartozott.
Itt egy kép, a bal oldali egy 949A (vagyis olyan, mint a Kurszk), a jobb oldali pedig egy 941. -
#22 Ha mindenkinek annyira tetszik a 941-es: :))
-
#21 Mekkora ez a vashal... Hogy másznak le onnan föntről??? -
Godefroy #20 A KURSK is ez volt ugye?
;-) -
#19 Az a Typhoon iszonyat nagy! Lehet, hogy estére előásom a jó öreg Sub Command-ot...
170-172 méter hosszú, és 23-23,3 m sugarú. Szép kis megtermett jószág.
További infók itt:
-
#18 Ha még csak ezekre :DDD
A de viszont meg a múlté. -
#17 Újabb szép cikk Cifutól -
Razgon #16 Megvan, azt is végigtoltam... Hiszen kötelező darab... -
#15 "Ez ugyan igen kis hajtóerőt jelent, <b>de viszont</b> teljesen hangtalan"
azért ilyen hibákra ügyelni kéne... -
#14 Ez a cikksorozat még mindig nagyon tetszik. :) -
#13 Jó lett mint mindíg grat Cifu! -
#12 Tényleg jó a cikk!
Csak kár, hogy nekem nem mondott semmi újjat.... -
#11 ja!
sajna a szöv bombatámadások a gyár ellen kissé lelasította a gyártását -
Zedas #10 Cifu, lassan kifogysz a témakörökből :)
Vagy tévedek? -
Thrawn #9 Vagy csak haladék. Lásd Nevil Shute: Végső part c. művét. -
#8 Az a Typhoon iszonyat nagy! Lehet, hogy estére előásom a jó öreg Sub Command-ot...
Szvsz ha teheted, próbáld ki alkalomadtán a Dangerous Waters-t, talán nem olyan szép, mint az SH3, de tengeralattjáró-mániában szenvedőknek kötelező darab. ;)
Egyébként sokat gondolkoztam, hogy mi lett volna a rakétahordozó tengeralattjárókkal egy atomháború esetén.. Addig tiszta, hogy kilőtték volna a rakétáikat, de utána?
Saját tippem (szigorúan cinikusan):
Túlélőtábor a déli-sarkon, dél-amerikában vagy afrikában, függően a nukleáris szennyezettségtől. Aztán a szovjet és a NATO tengeralattjárók személyzete majd együtt teázhatnak, és megvitatthatják milyen szörnyű is ez az új világ... :) -
#7 Ők lettek volna legtávolabb a robbanásoktól. De hosszútávon.... Hát.... Ugyan azt, amit a többi ember, ők is meghaltak volna :D -
Runo #6 De amelyik elkészült, azt letesztelték , a parancsnoka kapott egy parancsot, hogy térjen vissza, és adja meg magát, és senkit nem támadhat meg, ő hazafelé tartva találkozott egy csatahajóval, vítz alatt 500 méterre megközelítette, és fél órán keresztül követte!
A csatahajó nem vette észre!!!
Simán kilőhette volna, persze nem tette, de a teszt sikerült -
Razgon #5 Egyébként sokat gondolkoztam, hogy mi lett volna a rakétahordozó tengeralattjárókkal egy atomháború esetén.. Addig tiszta, hogy kilőtték volna a rakétáikat, de utána? Pár hónapot el tudtak volna hajókázni, de utána?? -
Razgon #4 Tényleg jó kis cikk volt...
Az a Typhoon iszonyat nagy! Lehet, hogy estére előásom a jó öreg Sub Command-ot... -
Kalwa #3 Hát igen a német a XXI. -es hajóosztály :( Mestermunka volt!!! Kár, hogy nem készült el időben :( -
megadja a hangulatot a Silent Hunter 3-hoz...
-
#1 ahh :) már vártam ezt a cikket, grat, jó munka!