A jövő katonai tengeralattjárói I.

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Újabb szép cikk Cifutól <#eljen>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Megvan, azt is végigtoltam... Hiszen kötelezõ darab...
shim
"Ez ugyan igen kis hajtóerõt jelent, <b>de viszont</b> teljesen hangtalan"

azért ilyen hibákra ügyelni kéne...

Isten halott. - Nietzsche -------- Nietzsche halott. - Isten

smv
Ez a cikksorozat még mindig nagyon tetszik. 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

Zsolo007
Jó lett <#eljen> mint mindíg grat Cifu! <#worship>

Pluskast
Tényleg jó a cikk!
Csak kár, hogy nekem nem mondott semmi újjat....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bigfoot
ja!
sajna a szöv bombatámadások a gyár ellen kissé lelasította a gyártását

Cifu, lassan kifogysz a témakörökbõl 😊
Vagy tévedek?

Vagy csak haladék. Lásd Nevil Shute: Végsõ part c. mûvét.
[NST]Cifu
Az a Typhoon iszonyat nagy! Lehet, hogy estére elõásom a jó öreg Sub Command-ot...

Szvsz ha teheted, próbáld ki alkalomadtán a Dangerous Waters-t, talán nem olyan szép, mint az SH3, de tengeralattjáró-mániában szenvedõknek kötelezõ darab. 😉

Egyébként sokat gondolkoztam, hogy mi lett volna a rakétahordozó tengeralattjárókkal egy atomháború esetén.. Addig tiszta, hogy kilõtték volna a rakétáikat, de utána?

Saját tippem (szigorúan cinikusan):
Túlélõtábor a déli-sarkon, dél-amerikában vagy afrikában, függõen a nukleáris szennyezettségtõl. Aztán a szovjet és a NATO tengeralattjárók személyzete majd együtt teázhatnak, és megvitatthatják milyen szörnyû is ez az új világ... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kis-Bob
Õk lettek volna legtávolabb a robbanásoktól. De hosszútávon.... Hát.... Ugyan azt, amit a többi ember, õk is meghaltak volna 😄

De amelyik elkészült, azt letesztelték , a parancsnoka kapott egy parancsot, hogy térjen vissza, és adja meg magát, és senkit nem támadhat meg, õ hazafelé tartva találkozott egy csatahajóval, vítz alatt 500 méterre megközelítette, és fél órán keresztül követte!
A csatahajó nem vette észre!!!
Simán kilõhette volna, persze nem tette, de a teszt sikerült <#worship>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Egyébként sokat gondolkoztam, hogy mi lett volna a rakétahordozó tengeralattjárókkal egy atomháború esetén.. Addig tiszta, hogy kilõtték volna a rakétáikat, de utána? Pár hónapot el tudtak volna hajókázni, de utána??
Tényleg jó kis cikk volt...
Az a Typhoon iszonyat nagy! Lehet, hogy estére elõásom a jó öreg Sub Command-ot...
Hát igen a német a XXI. -es hajóosztály 😞 Mestermunka volt!!! Kár, hogy nem készült el idõben 😞
Looserke
<#taps>
megadja a hangulatot a Silent Hunter 3-hoz...
<#gun>

Killgore
ahh 😊 már vártam ezt a cikket, grat, jó munka!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

← ElőzőOldal 2 / 2