9766
FIFA 06
-
#7504 ezt mindíg is tudtam... :) -
#7503 Jó hát én is utállak csak nem mondtam eddig el:P De ha már itt tartunk akkor..... -
#7502 Ki utál? Nem nagyon vettem észre, hogy fenyegető levelekkel lenne teli a postám.
Én megpróbálok mindíg segíteni, de az azért szánalom, hogy képtelen vagy észrevenni olyan dolgokat, amiket már vagy 10x kipakoltam.
Ilyen a bajnokság is. Vagy 2-3 címet kiírtak már hol indul, hogy lehet jelentkezni. Csak figyelni kellene. Nem figyelhetek helyetted is.
Naná, hogy vagány vagyok. Ja és nem én kértem, hogy házigazda lehessek. A sok ember akarta így akik állítólag utálnak :)
Köszöntem! -
#7501 hmmm fűről volt szó, de nagyon még nem csináltak, Breki ebben a szakértő... lényegében mindent a bigGUI-val kell bepakolni, de ennek használata elég bonyolult ha még nem csináltad. Leírtuk párszor, FH fórumban is. Olvasgass. -
#7500 ja oks, megnézem
köszi -
#7499 Figy: ird be ide keresőbe hogy "zdata" ! Breki csinált párat és ki is linkelte! Írt leirást is hogy tedd be meg mentsd el meg egyéb aproságok! Találsz majd egy párat!
De ha newm az övét akarod betteni azt is leeirta hova mit kell tenni melyik zdataba és hol találod meg a dolgokat! -
#7498 na jó az addig oké, de a fifa 06 letöltésen belül hol találom? -
#7497 Hozzászolva: utóbbi két napba kb 3-an irták itt ebbe a forumba hogy hol csinálnak ligát vagy hol van! Ugyhogy télleg olvass vissza! -
#7496 Azt is a fifahungary-n! Vagy törd fel Breki gépét és szedd le data-kat és benne lesz!:P -
Gport #7495 nekem is a tieiddel... az hiszed olyan nagy arc vagy (te is) magadba szállhatnál, nem is érdemled, meg hogy házigazda legyél, sőt... gondolkozz el egy kicsit, kinek hiszed magad... majd utána írogass, mert már qurávra meguntalak... nem hiszed el, hogy nem vagy valami vagány csávó. épp ellenkezőleg... tudod mennyien utállnak (itt is( téged?
na gondolkodj el
utána szólj be másnak
ennyi
thx -
#7494 néztem, csak nem találtam, azért kérdem
vagy akkor úgy teszem fel a kérdést ha van, akkor hol találom? :)
ja és mégegy vagyis 2 :) füvet és tv logot hogy tudok berakni és hol találok?
előre is köszi aztán nem nyaggatlak :D -
#7493 nézd meg :P -
#7492 nem érted??? olvass bazze... amint megy valahol liga kiírjuk ide! tele van már a hülyeségeiddel a tököm! -
#7491 tenksz
reklámtáblák vannak a fifahungary-n? -
Gport #7490 annyiszor kérdezem amennyiszer nem válaszlltok -
#7489 Kit Raptor -
#7488 kérdezd meg még vagy 40x légyszi... -
#7487 melyik programmal érdemes mezeket berakni? -
#7486 jobb analóg -
#7485 na toccson mar fel valaki valami szep golt! -
Gport #7484 csinál valaki online ligát? -
Laca1985 #7483 Sziasztok!
Srácok aki gamepaddal játszik irja le nekem hogy melyik gombal hozza elő a first touch-ot illetve milyen kombináciokkal cselez?Most játszok gamepaddal elösször.Köszi -
Laca1985 #7482 Sziasztok!
Srácok aki gamepaddal játszik irja le nekem hogy melyik gombal hozza elő a first touch-ot illetve milyen kombináciokkal cselez?Most játszok gamepaddal elösször.Köszi -
#7481 :) -
#7480 Ne előre köszönd meg hanem utólag............ -
#7479 jókérdés... szerintem nem... max ha létrehozol egy kupát, de nem próbáltam még -
#7478 Lécci nyomjátok má 1 igent vagy 1 nemet!
lécci
előre is thx
erre kérek választ:#7423
-
#7477 Nincs mit!:P -
#7476 noshát ha már bajnokságot csináltok... csináljatok neki valami kis oldalt ahol minden tudnivalót leírtok én meg kivágom bannerba. Mert el szeretném kerülni, hogy a GPort féle kérdezőmatyik itt szétcsesszék a fórumot.
Thanks! -
#7475 Please read below, before you edit the camera.dat with hex editor.
This is simple way for editing camera zoom & height.
Please try this.
make situation.ini in your fifa06 main folder with notepad
copy the below and paste into situation.ini
[]
//CAMERA_ZOOM_MODIFIER = 0.2
//CAMERA_HEIGHT_MODIFIER = 0.15
CAMERA_ZOOM_MODIFIER = 4.0
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER = 3.0
You may use from 0.00 to 9.99 for the value of number
(i think 2.0-3.0 are useful)
Then adjust the slidebar setting in fifa06 camera menu -
#7474 a real madrid b csapataval megnyertem az uefa kupat:
-
#7473 te nagyon okos gyerek lehetsz... -
#7472 PROFESSIONAL -
#7471 hűűű
milyen élethű nálad a grafika
-
#7470 Olyan hiba vana barátomnak: "cd-rom behelyezése után az oké megnyomása után ujra kell inditani" -vagyis a cd- nem találhato! Valkinek ötlet? -
#7469 AAAAAArrrghhh -
#7468 Nem én speciel semmilyenen(a 2005-ben WorldClass-on toltam),mert még csak ma kaptam a progit és eddig csak 2 online meccs-et játszottam vele! -
#7467 Netán te is amatőrőn tolod? -
#7466 Attól még miért ne rakhatná be?
a lényeg,hogy milyen a gól nem az,hogy milyen nehezen szerezte nem? -
#7465 Hátha meg amatőrőn van akkor felesleges ide berakosgatni.