FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
ez így van... pontosan ugyanezt érzem én is 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Sõt érzem, hogy idén a PES5-el sem leszek kíméletes :\

The Hedgehog
Persze, hogy megérdemlik... tõlem is megkapják még a kritikát 😊

gercse
lehet, nem tudom de nekem ugy egyik sem tetszik annyira(se fifa 06 se pes 4)
a pes jól néz ki de olyan fura, mintha nem igazi emberek fociznának benne,ettõl függetlenül nem rossz, 😄D
a fifában jobban érzem a valóságot, az viszont elég ronda...vegyíteni kéne a kettõt..D

jAsOn VoOrHeEs
Na jah ez is igaz (sajnos), de ha már nem képesek arra, hogy lecseréljék ezt a gyalázatos grafikai motort, akkor megis érdemlik az ily módon megfogalmazott kritikákat. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

sammy
OFF

Merre található ez a topik? Vagy mi címe?

ON

The Hedgehog
én nem annyira várom, mert érzem, hogy ugyanúgy csalódni fogok benne mint a FIFA 06-ban... elvileg okt végén...

gercse
az,jó, moondjuk most a pes 5öt várom,mikor is jön?😄 bocs az offért

The Hedgehog
megfordult a fejükben, de szerintem lesz...

The Hedgehog
Az a szörnyû, hogy igaz amit ír 😞

gercse
jövöre is lesz pc-re fifa? régebben nem arrol volt szó hogy abbahagyják?

jAsOn VoOrHeEs
"A probléma akkor kezdõdik, mikor egy-egy kényes szituációnál közelíteni kezd a nézõpont: az arcok cirka 30 színbõl állnak, szegény aranylábúak sérója pedig pontosan olyan, mintha egy gigászi bölény telibefosta volna õket a pályát övezõ kandeláberek magasából.Ð"

😄DD <#nyes> <#hehe>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

The Hedgehog
nem nagyon értem amit a végén a szurkolókról kérdezel, de szerintem bûn randák 😊

a pcguru cikkérõl beszéltem,,, asszem elfelejtettem adarírni... de nem mondhatod a szurkolók ugyanojan lapos papíremberek nem?
The Hedgehog
pozitívumot? a HCGAMER-es cikk épphogy negatív kritikával illeti... olvasd el mielõtt ilyeneket írsz!

The Hedgehog
grafika? csodálatos? nehülyíts már 😊

igen.. végre pozitívumot is olvastam a gammáról... egyébként az én véleményem, is a pozitívokhoz tartozik de azér van benne negatívum is... mikor meghallottam, hogy fifa06 nem tudtam elképzelni, hogy i újat találnak még ki a játékba, hiszen a foci szeretete, és az ünneplés már az eddigiekben is bõven megnyílvánult...Kíváncsian vártam, majd megjelenés után néhány nappal sikerült megszereznem... az elsõ indításnál, is de inkább az elsõ meccsek után megdöbbentem... hiszen a grafika csodálatos, ugyanolyan graphicmotor van benne mint a 2005-ben, de szinte minden más sokat fejlõdött, egyet kivéve: a szurkolók még mindig ugyanolyan lapos papír emberkék mint az eddig megjelentekbe... bár azt ígérték, hogy a 07, és 08 verzók alatt ez a feladat is meglesz oldva, sõt azt ígérik, hogy új motort is kap a játék... remélem igazat mondanak igaz addig még van idõ a fejlesztésre, eddig is lett volna mégsem volt meg... reméljük, hogy ezután sikerül a fejlesztõknek egy "IGAZI" játékot írni a focirajongóknak... minden más teccik a játékban. sõt a career mód és sokat fejlõdött. egy biztos én jáccani fogok vele 😄
The Hedgehog
"Bele kellene törõdnünk, hogy a sportjátékoknak leáldozott a PC-n? Vagy inkább: az EA Sports-nak már nem pálya PC-re minõségi sportjátékot gyártani? Persze gazdasági szempontból ez egy teljesen helytálló döntés lehetne (miután a cég PC-s bevételei csak sokadrészét képezik a teljes képnek), csak az fáj igazán, hogy ez brand (sõt, nem csak ez) nem a PS2-n és nem is az Xbox-on csinálta meg a karrierjét, hanem a mi jó öreg perszonál számítógépünkön. Ha mi ezt nem szerettük volna ennyire, és nem öleltük volna keblünkre minden évben, akkor most sehol sem lenne. Talán ha az elmúlt három-négy évben is azt láttam volna az egyes részekben, hogy ott a törekvés a fejlõdésre, ott vannak a probálkozások (mint ahogyan elõtte évrõl-évre "más" játékot kaptunk), akkor nem lennék ideges. Most viszont az vagyok, mert ez már néhol a konkrét átverés határait rugdossa meg. Fõleg akkor, amikor leülök egy Xbox-os verzió elé, és azt látom, hogy ugyanaz a szoftver máshogyan üzemel. Nem igazán szeretném ezt tovább részletezni, hiszen aki FIFA-rajongó volt, az pontosan ismeri azt a mérget, ami ebben az esetben elszabadul...Velõsen összefoglalva: A FIFA 06 nem olyan, hogy hupililát hányok tõle, viszont könnyen lehetett volna olyan, hogy az agyamat is kidobom az ablakon örömömben, és ez egészen konkrétan gáz. Leginkább azért, mert tavaly ugyanezt mondtam a FIFA 2005-rõl...Egy jótanács a fejlesztõknek: ha ez a koncepció, akkor inkább ne is büntessék azzal a PC-seket, hogy "lehetett volna" egy jó játékuk."

Mennyire szívembõl beszélt :\

The Hedgehog
Ez a korrekt cikk...

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

The Hedgehog
kéretik az offot abbahagyni... ezt a témát már kimerítettük!

na melyik ez a topik😊?
Breki33
kit érdekel a véleményed ha ez így van

warezolj csak neis hallgas másokra akik esetleg nemcsak a haver által terjesztett hülyeségeket fújják.

Mindenki a maga kárán tanul, de legalább ne terjeszze ezeket a valótlanságokat.
Abban a topicban olyan emberek vannak akik a bíróság elõtt feleltek azért mert azt hitték ezért nem büntethetõek.
utánanézek... az véleményem akkor sem fogod SEM TE SEM AZ SG "EZZEL FOGLALKOZÓ TOPIKJAI"megváltoztatni VILÁGOS?
Breki33
Könyörgöm mielõtt valaki itt elkezdi terjeszti ezeket nézzen már kicsit utánna legalább az itt az sg-n ezzel foglalkozó topicban.
Breki33
Nem egyáltalán nincs igy és nem kéne hülyeségeket terjeszteni.
Breki33
Dehogy csak azok

Nem kéne már ezeket terjeszteni.

Konkrét példa egy Need 4 Speed 3-as ért az itélet: megrovás és a 25 million-s
szakértõ díj egyénre felosztott része.

Ez sokaknál többszázezer forint és tilják az illetõ fizetésébõl, sõt a nagy cégek magán úton perelik.

Nem másolt másnak se nagy tételben se egykét barátnak egy azaz egy darab CD-je volt.

Volt akit egy mp3-as cd miatt itéltek el.

És a paksi ügyben sokan vissza se kapták gépeiket.

Nem arról volt szó hogy maga a program legális-e de vele warez letöltése nem legális.

Fel kéne már fogni.
igen... pontosan így van
Ez mind igaz, de egyelõre csak azok vannak veszélyben, akik nagytételben másolnak és pénzért (aki magának esetleg 1-2 barátnak, annak nem kell félnie😊. Amúgy a DC egy teljesen legális program csak éppen warezra nem szabad használni (torrenttel ugyanez). <#crazya>

\"Hard to see, the dark side is.\"

examinee
hát mert gifbe mentettem el ! Szoval levn butitva a kép! Bocs az 1024-ért😄

Breki33
látom érdemes itt linkelni

Elõbb olvass aztán kérdezz
És please méretezd át a képet

Amúgy miért ilyen zajos nálad a fû?
examinee
Hát hogy mit lehet azokon állitani??? Mert elvileg ha nyomogatom akkor vilagit illetve nem világit! Csak jelentenek valmit... ez taktika??? vagy mi? és mi mit jelent?

Totti kabbe😄DD

Istencsászár
lama nagyobb nemvolt? szétcseszed a topicot😊))))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Forrest Gump
ezt hogy érted?
examinee

examinee
Carragher neve fölött ezek mit jelentenek????

Breki33
na már nem akad
mi volt a megoldás?
laza kis pöci😊

gercse
vagyis van egy kérdésem,😄

gercse
az csak egy kérdés h be is kell engedni ezeket az ellenörzö hapekokat?😄

Breki33
fórumon
Breki33
elvileg sehonnan

deha mégis van annyi eszed, hogy nem nyilvános fórumban reklámozod és nem fizetõs wareznak küldesz sms-eket.

Dehogy tölthetsz le felejtsétek már el ezt a baromságot.
Ha a szomszéd feljelent és kijön a szoftveres szakértõ akkor bekerülsz a gépezetbe és járhatsz bíróságra, vagy lebukik a haver aki másolt.

Hogy lehet ilyen baromságokat mondani, hogy a DC legális?
Komolyan ezeken márcsak nevetni tudok.

Egyrészt ugye már megbeszétük anno egy másik fóeumon mégis újra felbukkanak ezek a hülyeségek.
examinee
És pl dc-röl lehet tölteni? vagy egy gamet honnan szedsz le ha büncselekmény!
Én csak ezt nem értem! Elvileg le letölthetsz csak nem kereskedhetsz vele!- feltételezem a többiek sem ezért kérik a linkeket! Vagy eleve azért büncslekmény mert a warez oldalt nem müködtethetik? Dc elvileg legális: az akkor nem büncselekmény?

Breki33
aham nem szokás

az ip cím azonosítja a számítógépedet a hálózaton
egypszichonauta
az mi?bocs de nem értek annyira az ilyenekhez?ja gondolom úgyse írod le me itt nem szokás segíteni csak ennyit mondasz majd:alul a keresõ

Breki33
azis poén lesz ha kirom ide az ip-d?
egypszichonauta
poén volt,nyugi

egypszichonauta
valaki plíz mondja má meg honnan lehet letölteni a játékot?és cracket hozzá?hogy kell felinstallálni?meg mit kell még csinálni vele?

Breki33
ami nincs is

egyeseknek ajánlanám azt a bizonyos fórumot itt ahol leírják, hogy jöttek a rendõrök házkutatást tartani és hogy vitték el bizonyítéknak az egész gépet

beidézésrõl, itéletrõl nemis beszélve
de mindig van olyan lüke aki ezt természetesnek veszi és azt hiszi õt nem iétlhetik el ezért.
Fyrex
de komolyan tehát ez érthetetlen

két sorral lejjebb van hogy nincs warez és nincs krekk erre ujabb kettõ: adjunk már krekket

Avanti Crociati!