9766
FIFA 06
-
#7625 örülhetsz neki :\ -
Ibron #7624 Nem,csak nagyon nem bíroma cselzit és ugye MU szurkoló vagyok...most mondjam azt,hogy aranyos kis ügyes cselzi? -
#7623 nem az amateur szint miatt, csak ez a "nesztek cselzííseeek" beszolas miatt kerdeztem meg.
(aszittem 14) -
Ibron #7622 18...és nem érdekel a hülyeséged,ez amatőr szinten is egy nagy eredmény:P..... -
#7621 ha nem vagyok indiszkret, te mennyi idos vagy? -
Ibron #7620 Coventry city vs. Chelsea: 6-0 .....igaz,halkan hozzá teszem,hogy amatőr szinten...no de sebaj,nesztek cselzííseeek:P...mer én MU-s vagyok,csak ezzel a csapatba tolom épp menedzser modba. -
Gport #7619 jaaa. bocs akkor
-
#7618 phuh bár tudnám, de én csak törölhetek, fegyelmezhetek és a fejlécet piszkálhatom... más jogom nincs :) -
#7617 számold meg -
Gport #7616 hedgehog: megtudnád mondani, hogy hány hozzászólásom van a topikba? mégis csak te vagy a házigizda...:D plz thx -
#7615 őőő 2003 asszem -
#7614 1 méterre ment be a kapus mellett... -
Gport #7613 na már az... szépek a gólok::D -
#7612 na! mar holnap van!!!
lassuk...
-
#7611 Mondjuk aztis tudni, kell, hogy érdemes jó gamepadot választani én pl egy másikkal nemis nagyon tudnám így nyomni.
Tehát új gamepad- ha más a gombkiosztás -akkor újra kell tanulni szinte. -
#7610 #3769 környékén leírtam részletesebben
2004-ben énis amatőrön kezdtem, de segített az OTB P
Nagy élmény lesz mikor először ugrasz nehezebb fokozatra P
Régen volt egy FIfa ami szólt ha túl jó voltam PP -
#7609 Először természetesen nehéz, de hidd el ha belejössz sokkal dinamikusabb focit tudsz így játszani és a lövéseidet is jobban "kezelheted" az analóg karok segítségével. Kitartás! -
Laca1985 #7608 is is.Leirod midkettöt?Nagyon megköszönném.Én most játszok gamepaddal elösször és nagyon furcsa.Amatörön kezdtem a Fifát de 6 meccsböl nem tudtam nyerni 1-szer se.6 db 0-0át játszottam vele.Kicsit nehéz. -
Laca1985 #7607 Szerintem akkor inkább nem lehet bekapcsolva mert a bal analoggal változtatom az irányt az jó de a jobb analóg karra nem csinál semmit.Megpróbálom hátha az a baja. -
#7606 Csak szóltam... hogy a jövőben ne! Nem én kötözködöm! Én csak kértem. -
#7605 A futás gombbal együ akarsz cselezni vagy simán?
Mint annó leírtam másképp reagál.
Akik nem Pes-eztek azoknak ehhez először nehéz hozzászokni. -
#7604 egyet linkeltem
fontos volt belekötni
senkit se zavart -
#7603 elvileg a FirstTouch is a jobb analóggal jön elő, de valami gond van a beállításaiddal, ha a jobb karra nem reagál a pali. Be van kapcsolva a gamepadon az analóg irányítás? Mert pl nálam be kell nyomni az ANALOG gombot, ha nem teszem akkor a gamepad jobb karja halott! -
#7602 de lehet... megkérlek, hogy a PES góljaid a PES fórumba linkelgesd! Egy egyszerű kérés, teljesíthetetlen? -
Laca1985 #7601 Breki!
Leirtad hogya jobb analog karral lehet cseleznide nem irtad hogy kell e vele valamilyen gombot nyomni hozzá mert ha simán mozgatod nem megy.Ja és a first touchot milyen billentyüvel hozod elö gamepadon? -
#7600 ?????????
Miről beszélsz
Semmi vita nem volt. -
#7599 örülnék ha az ilyeneket itt hanyagolnád Breki... ez a FIFA topik! semmi szükség a vita kirobbantására! -
#7598 Ezek hatalmasak
Mármint méretre
RESIZE !!!!!!!!!! -
#7597 ebben nem vagyok olyan bizti... -
#7596 a 2.at a való életben simán fogja a kapus. tipikus fifa hiba -
SeLFisCH #7595 Ja jó. Úgy látom ezeket nem lassítva kellet volna felvenni frap-sel. Majd legközelebb :D -
SeLFisCH #7594 az első
a második
a harmadik
a negyedik
[hatalmas]HOLNAP KÖV 4 lesz remélhetőleg már nem így linkelve !!! -
SeLFisCH #7593 Nah ez nem megy nekem :) -
SeLFisCH #7592 http://bleedfifa.atw.hu/fifa01.gif -
SeLFisCH #7591 Ez így se jó :D -
SeLFisCH #7590 -
SeLFisCH #7589 Bassza meg ez nem jó. Ráadásul naon lassan scinálja. Mit linkeltem rosszul? -
SeLFisCH #7588 Nah itt az első -
SeLFisCH #7587 Nah ma csak az első 4et töltöm fel amik nem olyan szépek mint a köv. 4 lesz de azokat már csak holnap töltöm fel -
#7586 akkor csak linkeld !