FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
az a bajom hogy láma vagy barátom

Avanti Crociati!

Fyrex
nehogymár te szóljál be másnak aki 3 létezõ topikot nyitott keresõ használat nélkül 😄DDD

Avanti Crociati!

Hogyan kell az sg-s tárhelyemrõl belinkelni ide?

\"Hard to see, the dark side is.\"

#7098 töröljétek légyszi!

És most, más tipp
9600 van
ATI RADEON 9600,VAGY 9800ASAT VEGYÉL! SZTEM..
Milyet? Neked milyen van?
examinee
Vegyél uj grafkártyát!

Help! Letöltöttem a fifát, felteszem elindítom a meccset és mikor játszok törik a grafikája a játéknak. Valaki tudja rá a megoldást!<#nemtudom><#nemtudom>
McFrost
nem jön be!
nem tucc adni közvetlen linket?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

valaki jáccon velem online, IP alapján please.... szetetznék jáccani valakivel... van kedved? vagyél fel msn-re: [email protected] és írjon
aha... menj fel ide: www.allseek.info
írd be a warezhoz, hogy fifa06 találsz egy patch-t (kb 20 mega), töltsd le indítsd el indítsd el a fifát... én ENJOY
McFrost
az a gém amit szereztem az 4 cd-s, feltelepítettem(több mint 3 G😎, de nem akar sehogy sem elindulni,
1. cd-t indítom, majd pléj, akkor kiírja tegyem be a 4-est
4-et beteszem az írja kapcsoljam ki az emulátort...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

jöjjön valaki jáccani velem... léccike.... szal ha van kedved akkor vegyél fel msn-re: [email protected]

cd-s cd-s cd-s naja az már más... na hagy halljam mi a gond de részletesen....
McFrost
itt most cd-s verzióról van szó okoska!
és elõtte használtam a keresõt...

már rengeteg mindnekinek ez volt a probléma... mit tom én.. nem indul vagy ilyesmit....
irányítást minden indításnál be kell lõni ebbe a játékba????vagy van rá mód?,

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

McFrost
és mit írjak a keresõbe?

használd a keresõt... thx
McFrost
Hail!
Help!
4 cd-s verzió van meg nekem , de nem akar sehogysem elindulni!
SEGÍTSÉG!!!!!

báttyó02
www.fifahungary.com

fórum/fifa2006

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Mi ez az f izé?

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Breki33
ez kisgeri lesz P
hello all...

Szal az van, hogy szeretnék valakivel jáccani
Mibe, hogy megverlek???😄
Breki33
fh-n levan rendesen írva a fórumban

Bár nemigazábn értem ezt a szabadrúgásmániát.
Lõttél már szabadrúgás gólt?Ha igen,hogy kell?nekem még soha nem jött össze.

TomY92
Hi all Labdákat szeretnék betenni a játékba letöltöm a progit és amikor kicsomagolom akkoir azt irja ki hogy hibás fájl van bennne :S Help

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

examinee
nincs hozzá crack! Anélkül kellene mennia! de amugy gamecpyworld-ön vn fix image probáld azzal!

Breki33
banner
saviola
Hali légyszi kéne 2006-hoz crack valaki andjon legyen szives mert nagyon kéne köszi elõre is

lobig
a loves elotti vedo melletti elmenetel az valami csel vagy egy sima irányváltás?
nagyon jol nez ki!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
szep gol

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
ha mongyuk egy jobb labas jatekossal szabadrugaskor nyomod a SHIFTet és a bal iranyt akkor beall ugy Beckham-osan. es ilyenkor ha a kapu kozepere celzol akkor is eltekeri ugye balra. viszont visszanezeskor nekem sem latszik a labda roppalyajan az csavaras ive.
lehet hogy en is rosszul csinalom?

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,biztos volt már.Billentyûzettel hogyan lehet a szabadrúgást csavarni?Valahol olvastam a shifttel,én nyomom de ugyanúgy egyenesen megy.Légyszi segítsetek!
Köszi!
Nem sértettél meg,csak erre most jöttem rá<#hehe>....viszont azt még nem tudtam meg csinálni,hogy szépen kikerülöma kapus és lazán besétálok a kapuba.....mer,akkor kivetõdik én meg job híján átzuhanok rajta<#hehe>.

Mi bajod van ? noobsko

Amúgy, ha saját sg-s tárhelyemre töltök fel, azt hogyan tom belinkelni?

Geremi-vel (West Brom) van der Saar kapujába.

báttyó02
nekem ps2-es van,de mikor probáltam fifánál teljesen jol müködött

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Pepper
Nekem Xboxos Padom van, valaki esetleg használ ilyet? Gondolom nemnagyon 😊 mert nemmegy a jobb analóg kar, és a menübe sem tudok kimenni :/ most szenvedek ezzel a devdatával, de semmi semi változás..

http://onlinegames.uw.hu

examinee
Ez se mindegyikhez jo! Ezek csak bizonyos gamepadokat szerkesztenek át! Nem az összeset csinálják meg benne müködöre!

Breki33
már kilinkeltem ezt
ForRedGlory
Ezer hála, tegnap éjjel túl álmos voltam, de megtaláltam a FIFa Hungary oldalán 😛

Szóval, ha valaki nem akar keresgélni, akkor ez kell neki

devdata.zip
this is the file am using right now and everything works..right analog button is a pause..left one is tactics..u can place it in another place too documents/fifa06/user and paste it there after unzippingalso save it in the same place mentioned above

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

BaziJoe
Nem tudom nekem p880-am van de annál a driver frissités megoldotta a problémákat de fel kellet raknom hozzá a softwert is!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

ForRedGlory
Bevallom sokat olvastam vissza, de azon kívül, hogy sokaknál "be van ragadva a gomb" nem találtam rá megoldást 😞(((
Nekem is egyfolytában balrahúz a játékos és egyfolytában átlépõs csleekt nyomat. Amivel nincs gond, de így nem lehet játszani. Szóval aki tudna segíteni megköszönném. És ne is mondjátok, hogy olvassak vissza, mert egész éjjel azt csináltam 😊
Ilyen gamepadom van:

Saitek P2500

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Fyrex
nem akarlak megsérteni de sztem ilyen gólt itt mindenki lõtt vagy 15öt

Selfisch te meg szórakozzá vmelyik rokonoddal ne velünk

Avanti Crociati!

Milyen felvevõprogit használtok?

LOOOL.....mekkora gólt lõõõtteeem<#hehe><#eljen><#wink><#worship><#hehe>.......átemeltem Ronaldoval az ötösön belül a kapus fölött,aki nyújtózott ezerrel,de nem érte el és a labda meg puff.... pont a job oldali kapufa sarkába landolt<#hehe><#worship>.Csak nem szedtem le ezt a mittoménmilyen felvevõ progit,mer egyenlõre nincs kedvem és feleslegesnek tartom.