9766
FIFA 06
-
#7666 hi, valaki(Breki :D) elmondaná hogy hogyan kell fontot berakni?
meg van a 2 db fsh fájl, milyen progi kell hozzá? -
#7665 hello. ezt megpróbáltam én is megcsinálni, csak az a bökkenő, hogy nekem a data könyvtárban egyáltalán nincs se olyan, hogy eng.db, sem olyan, hogy hun.db...a memcard mappában van minden...de mondom a data-ban nincs...nemtudom mért...amúgy clonedvd-s verzióm van, és a telepítőnél nem ajánlotta fel a magyar nyelvet, mint lehetőséget...nem tudom ez lehet-e az ok...
ha valaki tud, lécci segítsen...köszi...hello...peti. -
#7664 ok
-
#7663 fogod bemész a játék data könyvtáraába átnevezed az eng db-t engb.db-re a hun.db-t pedig eng.db re majd még memcardo könyvtárban is ezt csak ott hun_memc.loc-to eng_memc.loc ra és ennyi... -
#7662 nincs szerencsém
-
#7661 át kell nevezni 3 fájlt!
Használd a keresőt alul eng beírással! -
#7660 1.Ügyes vagy!
2.Neked má magyar hogy?(honnan töltötted le?)
-
Rudee #7659 Direct IP-n módban tudsz. -
#7658 Csak akkor nemtudsz,ha a talapítésnél(amikor megkérdezte az Online telepítését)nemet nyomtál! -
figaro11 #7657 ha nem eredeti a progim akkor,azért még tudok online-on játszani!?vagy hol tudok bejelentkezni egyonline bajnokságra?nincs eredeti progim -
#7656 Banner -
#7655 az ellen ő nem tud mit tenni hogy kiessenek.. -
vaasas #7654 Tud valaki segíteni????? #7648?????? -
#7653 kussolj, ne offolj inkább igyekezz hogy a csapatod bent maradjon egyáltalán az első osztályban... -
#7652 hagyjad, jót mond :DDD
-
#7651 hedge!... -
steve90 #7650 FFFFFFFFFEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRREEEEEENNNNNNCCCCCCCCCVVVVVÁÁÁÁÁRRRRRRRROOOOOOOOSSSSSSSSSSSS ÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#7649 talán csajozik..... -
vaasas #7648 Helló! Azt mondja már meg nekem valaki, hogy mit csináljak vele, hogy a címképernyőnél ne faggyon le. Kösz -
Gport #7647 én is abbahagyatam... -
#7646 Én már rég abbahagytam!
Nemértem,hogy The Hedgehog miért nem töröl? -
#7645 itt nincs olyan valaki aki esetleg abbahagyná ezt a szemét offot? -
Gport #7644 örülük:( itt nincs olyan valaki aki esetleg UTE drukker? -
steve90 #7643 ÉN CHELSEA DRUKKER VAGYOK AZÓTA AMIÓTA ZOLA A CHELSEABA IGAZOLT,KEDVENC LABDARÚGÓM,HA Ő NINCS AKKOR MA MU DRUKKER VOK:DDDD
MÉG JÓ HOGY VOLT:DDD
-
#7642 Dehogynincs!Az egyik legnagyobbb hagyományokkal rendelkező klubb!
Priviben szivesen vitázok róla,de ez itt off! -
Gport #7641 milyen hagyományait?? nincs is hagyománya -
#7640 Aki rakott már fel gólt ide giff-ben és segít az legyenszives írjon privátot! -
#7639 Én se a sztárokat szeretem a Manchester United-ben hanem a hagyományait! -
#7638 szép kis offok gyűjtsétek csak a hszeket :DDD -
Gport #7636 inkábbb. pontosan semmi ártelme a vitátoknak -
#7635 inkabb valami 45 meteres bombagolt toltenetek fel...
-
#7634 Arrol tényleg ne nyissunk vitát,hogy honnan van a pénze,de az tény,hogy tényleg megteheti! -
#7633 mert megteheti... én is megtenném ha annyim lenne! -
#7632 Én Manchester United-es vagyok és semmi bajom a Chelsea-val!
Abramovich-al már annál több,mer managerjátékot játszik a Chelsea-val! -
#7631 én viszont arsenalos vagyok és úgy rühellem a chelseat mint a szart. na de erről ne nyissunk most vitát... -
Ibron #7630 .....háááát....olyaaan naaggyoonn én se utáloma cselzit,de nem is bírom,na....szóval,ha látok egy cselzíset,nem verem meg meg ilyesmi...de hagyom a témát...amúgy a FAQ mikor lesz kész? -
#7629 mondhatsz tőlem, csak ne itt... meg attól, hogy ManU szurkoló vagy még nem kötelező utálni a Chelseat. Én is Manchester drukker vagyok mégsem szidom a kékeket. Gyerekes lenne. -
Ibron #7628 Yol van na,vissza szívom...tényleg egy gyökér hsz volt....csakhát ugye MU-s vagyok....de többet nem mondok ilyet,na. -
#7627 ne mondj semmit... -
#7626 hi.
kéne egy kis help.amikor menedzser modban megyyek akkor nem tudok nagy csapatot választani pedig már 2010-ben vagyok, és csomó trófeát nyertem