9766
FIFA 06
-
#8074 eredeti a gamod vagy nem?
-
lala007 #8073 vki meg tudná mondani hogyan kell online módban játszani
-
#8072 háron napja nem írt...
sry
-
#8071 értjük mi hibásan is...
mivan mostanában hedgehoggal?
nem látom sose:D
-
#8070 aki most telepítette a játékot és nem megy :
-ha kiírtam a képájlt DVD-re akkor nem indult........ha adatként írom ki , akkor műxik Daemonnal mountolva.
-nekem is indításnál összevissza lépkedett........kihúztam az USB-s rádiós bill-em , majd visszaraktam , műxik rendesen. -
#8069 Megürült -
#8068 http://www.gportal.hu/portal/fifaszuperkupa/
Megütrült a Juventus helye lehet jelentkezni (még nem játszott le egy meccset se) -
gpont #8067 gyerekek! ti mind megkaptatok a playtationtol a network acces disket?en vagyok az egyeduli aki nem tud neten jatszani ??? nekem [email protected] sem kuldott a playtation pedig regisztraltam. mashog nem lehet netezni?
B kerdes.
Nem jottem ra az iranyithatosagara. nincs valami leiras? tulsagosan raall a kezem a this is football jatek kiosztasra, es nagyon idegesito h megvettem a gamet, es nem tok atszokni
koszi a valaszokat -
#8066 Bajnokok Ligája 2005/2006 os idény !!!
Még választható csapatok: LILLE,RANGERS !
Jelentkezzetek !!!!
http://www.gportal.hu/portal/fifaszuperkupa/
-
#8065 ird be alulra a keresőbe hogy eng.db, és láss csodát
-
nele #8064 Nem úgy volt hogy magyarul jelenik meg??? me nekem angol... aki tudja léccí küldje át a magyar féjlokat ide: [email protected] -
#8063 nem így van hedge?
-
#8062 én ugy rézem el van hanyagolva eza topik... -
#8061 Ha valaki kicsit is szereti a FIFÁT akkor jöjjön már mert 1 emberre várunk!!! Gyertek!!!! -
#8060 ha ha multiba nyomod, és nem akarod, hogy az ellenfeled lássa ezeket a pöttyöket, ki si lehet kapcsolni, és akkor csak te látod
-
#8059 Az a három pötty a csapatod hatékonyságát és állapotát jelzi(na meg az ellenfeledét).Ha mindhárom pöttyöt látod az a legjobb és persze ha az ellenfelé csak 1.A bill kiosztásrban nemtok segiteni.PS2-esen játszom. -
#8058 Bajnokok Ligája 2005/2006 os idény !!!
Még választható csapatok: FC BRUGES, LILLE,BENFICA,
ROSENBORG, RANGERS ! Mellesleg nem ezek a leggyengébb csapatok..
szóval jelentkezzetek !!!!
http://www.gportal.hu/portal/fifaszuperkupa/
Fc Thun, Rapid Wien már elkelt -
#8057 2 kérdésem lenne.
Az egyik az, hogy amikor megy a játék a csapatok neve melett van 1, 2 vagy 3 kis pont. Az mit mutat meg?
a másik: szabadrúgásnál mit jelentenek a numerikus billentyűzeten megnyomott nyilak? 8,4,6,2
Köszi -
Kindgrind #8056 Már nem kell!!!
megvan -
Kindgrind #8055 milyen honlapról lehet letölteni a mini-image? -
#8054 Hogy lehet jelentkezni a bajnokságra? Kivel lehet még lenni? -
#8053 innebeíros a keresőbe hogy fifa 06 és utána már megtalálod. -
Kindgrind #8052 de nekem nincs miniimage-m.
honnan szerezhetek? -
Kindgrind #8051 aha egy haverom adta -
#8050 DVD-ről telepíted? leírtuk alant... olvass vissza -
Kindgrind #8049 vagy akkor hogy tudnám elinditani Crack nélkül? -
#8048 nézd meg: www.gamecopyworld.com -
Kindgrind #8047 miért milyen van? -
#8046 rendes nincs... -
Kindgrind #8045 van hozzá valami Crack? -
#8044 1. MEgnézni, mik futnak feleslegeset kilőni
2. hangot dydiagban megnézni és ha kell levenni full-ról
3. Érdemesw egyszer hangkari letiltásával megnézni és ha úgy jó irq-at böngészni
4. Oda kéne adni a srácnak a procit és kapjon lóvét egy jobb kártyára. -
HG #8043 Sziasztok! Van valakinehasonló problémája ? - A menüben úgy 10 -15 mp -enként megakad változó hosszússágú ( 5 - 20 mp) időre, aztán megy tovább. Amikor elakad, pár mp. múlva a hang is elhallgat, majd újból megy, de így nagyon körülményes a menüben lépkedni. Előfordult fagyás is a menüben. A foci része az már megy, már ha eljutok odáig. Gép: Intel celeron 1.7 ( Tudom, gyík, nem az enyém, egy kissrácé ), Geforce3 TI 200, 384 Mb Ram. Az én PIII 1.2Mhz Radeon9600Pro 384 Mb SDRAM- gépemen nem csinálja. Ha tudtok megoldást, megköszönném! -
#8042 az a baj(egyébként én is fifás voltam), mint már említettem, hogy a játékkal kellene törődni, nem a pénzzel! -na jó ez nem egészen, és nem mindig így van :DDD-
a legeslegdurvább az, hogy van egy fifa 2006, több mint 10 ropi!
van egy manager, még több mint maga a játék
(lehet hogy fordítva, na de akkor is, hogy mind2 10 fölött legyen, az a nem mind1!!) -
#8041 thx! -
puma1 #8040 Nincs akit megverhetnék?
-
puma1 #8039 Valaki nem akar FIFÁZNI?
-
#8038 www.gamecopyworld.com -
jhsgbr #8037 Hellosztok! Nem tudna nekem valaki adni egy címet ahonnan letudnám tölteni a miniimige-t a game-hez? fontos lenne! köszi!! -
#8036 Aki akar még jelentkezni a Vb re az még péntekig megteheti ITT -
szabolcs17 #8035 Tessék: http://www.fmeerburg.nl/fiv3/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=14&Itemid=30