9766
FIFA 06
-
#8114 ok köszi....
de nem hiszem, hogy riválisok, mert még először látom ezt a kis izét, és harmadjára nyomok e csapat ellen:D
azé köszy
-
#8113 nem tudom, nem nagyon nyomom a karriert -
#8112 szerintem azért van ott az mert rangadó vagy ilyesmi -
#8111 talán az hogy rivális a két csapat?!?! -
#8110 nekem senki nem segít?
-
#8109 a hivatalos oldalról P -
#8108 azt meg kell venni :) de www.google.com mindenben segít... -
szabolcs17 #8107 Honnan tudon leszedni pl a photoshopot? -
#8106 kiszedsz egy mezt a Kit Raptorral a játékból, megnézed, tanulmányozod hogyan is áll össze... aztán fogsz egy jó grafikus progit (photoshop, paint shop pro, fireworks) és abban megrajzolod a saját kis mezed... csatoltam egy gyűrődést, ezt használhatod rajta. Azt ne kérd, hogy magyarázzam el, hogyan kell használni mondjuk a Photoshopot! :)
-
szabolcs17 #8105 Valaki letudná írni, hogyan lehet mezt csinálni? -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
mi az a kils tüzes labda? az mit jelent?
-
good charlotte #8103 Hali!!!
Srácok hogyan lehet angyobb csapatokkal lenni a manager módba???? mert én az atletico madriddal játszok és már a 3. bajnokságba vagyok vele és a bajnokság végén amikor is lehetne választani csapatot nem enged egy nagy csapatot se választani semeliyk régióba se :(
és h lehetnék a reallal vagy vmelyik másik nagy csapattal igy manager módba????
köszi a segitséget hello
-
#8102 Alapból milyen fokozatra rakja a gép a nehézséget? Mert én amióta játszok vele nem konfiguráltam semmi , ahhoz képest pedig elég nehéz! -
#8101 Én igen(Bár nem WC-n)! -
#8100 Egy gyors kérdés : Verte már meg vki a Classic XI-t? :)
Én eddig 2* próbáltam nem sikerült.
-
#8099 nemkell semmi elmentés! Jó lesz az ha átnevezed egyböl magyar lesz! -
#8098 Hello!Hogyan kell a bogyót megcsavarni pontrúgásnál?
-
#8097 az eng.db és hn.db kívül még miket ákell átvezeni a fifában, hogy jó legyen? régebben vlt szó valami elmetések átnevezésével is, vagy valami amia saveval kapcsolatos:S
+ ha vannak a gamehoz valami kegek, amiket érdemes leszedni, adjatok. viszem rokonokhoz a fifát, és hát, viszek már akkor ilyeneket is:) -
#8096 Jó ezt eddig is tudtuk! -
#8095 valaki küldje el a Fifa 2006 [email protected].(futtatás->regedit.regedit:Hkey_Local_machine\Software\EAsports\Fifa06 vagy vmi ilyesmi.nah szal rámész könyvtárára és file->exportálás és lemented vhova és elküdöd nekem :)).köszi előre is ha valaki képes elküldeni nekem. -
szabolcs17 #8094 Segítsetek! Milyen programmal lehet arcokat betenni a Full fifába? -
#8093 Aki jelentkezett a FIFA VB-re az látogassa az oldalt + a fórumot mert elkezdődtek a meccsek és játszani kéne -
fradista91 #8092 Érdekel valakit hogy lehet magyarosítani a FIFA 2006-ot letöltés meg minden hülyeség nélkül? Akkor figyelj!
FIFA 2006 magyarosítás:
A Fifa 06 főkönyvtárban találsz olyan könyvtárat: Data ezen belül Cmn ezen belül Fe.
Ebben a könyvtárban egy csomó db kiterjesztésű fájlt találsz. Ha jól megnézed van HUN.db!
Ezt át nevezed ENG.db-re és a játékban az ANGOL nyelvet kell majd választanod. KÉSZ! -
#8091 szarul -
#8090 hogy lehet neten jatszani?
-
#8089 -
#8088 :-)
van ilyen
-
#8087 Mivel az előkészítés is lényeges sztem ennél a gólnál, sajna nem tudom 2megánál kisebbre csinálni másik kameraállásból( ez is van vagy másfél ).
Ez a része nem igazán megy a gif készítésnek. -
#8086 THX! -
#8085 igen... szép... (én is) -
#8084 szep gol, szembol is megneznem... -
#8083 -
#8082 szép gólók... főle a szabad!:D -
#8081 es gyonyorkodjetek ebben a szabarugasban is:
-
#8080 akarom mondani hogy szep, nem szeo... :) -
#8079 na mar regen voltam itt.
hoztam is egy szeo kis rovid pipaba beszurt golt:
-
dadek #8078 Eto'o
-
Kabala #8077 Valaki segítsen nekem pls....
Feltelepítettem a fifa 2006-ot el is indult, de amikor végetér a meccs, vagy ha meccs közben a ki akarok lépni a főmenübe akkor lefagy a gép, peccseltem már a játékot de nem használt...
Valaki nem tudná megmondani hogy mi lehet a probléma???
a gépem: Intel pentium 4 1,6ghz, Geforce 4 mx440 , 512 MB ram, Windows 98 SE
-
#8076 direkt ip...., beirod az ip címét az "emberednek" majd connectelsz ő meg hostol és mehet a menet -
#8075 hy!
neten valamilyen formába tudok játszani?izé... bisztonsági másolattal;)