FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
meg fizikát de hagyd már itt ezt
Breki33
énmeg azt mondok ezek a haverok nem nagyon tudnak játszani vele....
Breki33
nem amit te csinálsz az a zsiráf

a warez kicsit mást jelent
Fyrex
jólenne ha itt nem ez lenne a téma htx

Avanti Crociati!

Magic Boy
A FIFA 2006 tényleg nagyon jó lett már csak jó grafikát kéne csinálnia az EA-nak és verné a PES-t!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Több Pes-es haverom van akik szerint a FIFA 2006 van olyan jó,mint a PES 4,ha nemnézzük a grafikát!
A Demó alapján pedig a Pes-es haverok és az újságok is azt mondják/írják,hogy a Pes 5-öt elszúrták!

Fyrex
"ha csöndben maradtál volna, akkor nem lettél volna ilyen segg hülye"

vagy vmi ilyesmi 😄

Avanti Crociati!

Gyovai
De én nem is wareztam,warezolás az mikór összevissza kérsezgetek hülyeségeket egyfolytába!Én nem ezt csináltam<#falbav><#falbav><#conf>

vagy WAREZ,DE AZT ITTEN MI NEM SZERESSÜK,HA VALAKI WAREZOL!!!
AZ TAKARODJON AKI WAREZOL!!!!
<#mf3><#boxer>
Gyovai
Boltból ,õ hát nem 2 forint<#wow1><#wow1><#wow1>

TESCO :-DDDDDDD
megvettük

BUDA > miskolc.

Gyovai
Ti amugy honnan szereztétek meg????

Gyovai
Szerintem mindekettö jó,és maradjunk ennyiben!!!

forza milan
Lollll!Ekkora baromságot hogy elbaxták!Játszottál a demoval,vagy valami?tudod milyen jó cuccok vannak benne,tisztaélethü,a fifa le van maradva mint a borravaló!

Gyovai
nA MÁR CSAK AZT NEMTOM HONNAN SZEREZZEM MEG........<#wave><#wave><#wave>

Breki33
Ezeket nem tudom honnan veszed P

Én egy Pes-el játszót se ismerek aki ilyet mondana.
Magic Boy
Ízlések és pofonok sokak szerint(Pes-esek)a FIFA 2006 van olyan jó,mint a Pes 4 és mivel a Pes 5-öt elbaszták így a Pes 5-nél jobb a FIFA 2006!

Magic Boy
Már rég megjelent PC-n is!
1 DVD-s!

Magic Boy
Program Files\EA SPORTS\FIFA 06\data\cmn\fe

forza milan
Igy van!még a pes3 is jobb ettöl a szartól!

forza milan
Rég megjelent pc-re...mit gondolsz mit magyarázok...

Gyovai
DE PC-ÉN NEM JELENIK MEG????

forza milan
le vagy maradva!réges rég megjelent,egyelöre ugy tudom dvd-n!ja és sokkal királyabb a pes,szal ennyit erröl!

Gyovai

Gyovai

Gyovai
A játék dvd n fog meglejellni????Vagy pc -n??????Hány cdés??

Breki33
sztem egyáltalán nem nehéz

én alig játszom profon mégis simán verem ha kell

titok egy gamepad, labdatartó cselek Q és a védekezési szisztéma használata szerintem. De lehet a pes miatt PP
Breki33
biggui-val az fsh-ját

valamint Excellel át kell írni az adatbázisban a fontípust méretet esetleg stínt
annó még a demónál megcsináltam illetve leírtam részletesen

Fjory fontjait érdemes berakni.
bmffm856
jaja...és még valami...én amatõr szin ten játszom, de nem tudom...eddig bármelyik fifában középszinten megvertem 3-4 góllal bárkit, world classon is elrúgdostam a labdát...de ebben a fifa 06-ban az amatõr szint is olyan rohadt nehéz, hogy számomra élvezhetetlenné teszi a játékot...de nem tudom...lehet, h csak nálam, mert láttam, h van aki chealsea kaliberû csapatokat üt ki 6-0-al...namost én is egy coventry szintû klubbal vagyok, nevezetesen a trevisoval, és marhára nem tudok, még amatõr szinten sem 6-0-át...a rekordom 4-0 egy csont utolsó kiesõ szar csapat az ascoli ellen, de az is csak egyszer...szóval ez csak nálam van így, vagy másnál is hasonlóan húzós az amatõr szint?...mondom...nálam olyan mint a fifa 2005-ben a world class...és rettenetesen idegesít...ilyen, h egy kis szar csapat csakúgy lazán 2-0-al átgázol rajtam hazai pályán...pedig mondom...a régi fifákban, a professional, és a world class is ment...itt meg már az amatõr sem...szerintem ez egy ritkán láthatóan elcseszett dolog, hogy ilyen nehéz lett...és akkor még azt nem említettem, hogy a gép meg tud olyanokat csinálni, amiket én nem...a párharcokból mindig a gép jön ki gyõztesen, mert ha nagynehezen leszerelem, akkor is ott jön a másik, aki meg visszaszerzi a labdát...ha még valahogy véletlenül tõle is sikerül elszednem, akkor az elõzõ közben feltápászkodott, és az szerel le...és így tovább...szóval a kérdésem az lenne, hogy csak az én gépemen ilyen k**** nehéz a játék, vagy ez normális?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gercse
hi, valaki(Breki 😄) elmondaná hogy hogyan kell fontot berakni?
meg van a 2 db fsh fájl, milyen progi kell hozzá?

bmffm856
hello. ezt megpróbáltam én is megcsinálni, csak az a bökkenõ, hogy nekem a data könyvtárban egyáltalán nincs se olyan, hogy eng.db, sem olyan, hogy hun.db...a memcard mappában van minden...de mondom a data-ban nincs...nemtudom mért...amúgy clonedvd-s verzióm van, és a telepítõnél nem ajánlotta fel a magyar nyelvet, mint lehetõséget...nem tudom ez lehet-e az ok...

ha valaki tud, lécci segítsen...köszi...hello...peti.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Twinseen
ok

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Magic Boy
fogod bemész a játék data könyvtáraába átnevezed az eng db-t engb.db-re a hun.db-t pedig eng.db re majd még memcardo könyvtárban is ezt csak ott hun_memc.loc-to eng_memc.loc ra és ennyi...

Twinseen
nincs szerencsém
<#wilting><#help>

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Magic Boy
át kell nevezni 3 fájlt!
Használd a keresõt alul eng beírással!

Twinseen
1.Ügyes vagy!
2.Neked má magyar hogy?(honnan töltötted le?)

Rudee
Direct IP-n módban tudsz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Magic Boy
Csak akkor nemtudsz,ha a talapítésnél(amikor megkérdezte az Online telepítését)nemet nyomtál!

ha nem eredeti a progim akkor,azért még tudok online-on játszani!?vagy hol tudok bejelentkezni egyonline bajnokságra?nincs eredeti progim
Breki33
Banner
Barni
az ellen õ nem tud mit tenni hogy kiessenek.. <#vigyor1>

Avanti Italia!

Tud valaki segíteni????? #7648??????
Fyrex
kussolj, ne offolj inkább igyekezz hogy a csapatod bent maradjon egyáltalán az elsõ osztályban...

Avanti Crociati!

gercse
hagyjad, jót mond 😄DD

grizzly21
hedge!...

FFFFFFFFFEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRREEEEEENNNNNNCCCCCCCCCVVVVVÁÁÁÁÁRRRRRRRROOOOOOOOSSSSSSSSSSSS ÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Breki33
talán csajozik.....
Helló! Azt mondja már meg nekem valaki, hogy mit csináljak vele, hogy a címképernyõnél ne faggyon le. Kösz
én is abbahagyatam...