9766
FIFA 06
  • The FlashBack
    ok köszi....
    de nem hiszem, hogy riválisok, mert még először látom ezt a kis izét, és harmadjára nyomok e csapat ellen:D
    azé köszy
  • The Hedgehog
    nem tudom, nem nagyon nyomom a karriert
  • gercse
    szerintem azért van ott az mert rangadó vagy ilyesmi
  • The Hedgehog
    talán az hogy rivális a két csapat?!?!
  • The FlashBack
    nekem senki nem segít?
  • Breki33
    a hivatalos oldalról P
  • The Hedgehog
    azt meg kell venni :) de www.google.com mindenben segít...
  • szabolcs17
    Honnan tudon leszedni pl a photoshopot?
  • The Hedgehog
    kiszedsz egy mezt a Kit Raptorral a játékból, megnézed, tanulmányozod hogyan is áll össze... aztán fogsz egy jó grafikus progit (photoshop, paint shop pro, fireworks) és abban megrajzolod a saját kis mezed... csatoltam egy gyűrődést, ezt használhatod rajta. Azt ne kérd, hogy magyarázzam el, hogyan kell használni mondjuk a Photoshopot! :)

• szabolcs17
    Valaki letudná írni, hogyan lehet mezt csinálni?
  • The FlashBack

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

mi az a kils tüzes labda? az mit jelent?
  • good charlotte
    Hali!!!
    Srácok hogyan lehet angyobb csapatokkal lenni a manager módba???? mert én az atletico madriddal játszok és már a 3. bajnokságba vagyok vele és a bajnokság végén amikor is lehetne választani csapatot nem enged egy nagy csapatot se választani semeliyk régióba se :(
    és h lehetnék a reallal vagy vmelyik másik nagy csapattal igy manager módba????
    köszi a segitséget hello
  • Kaplan
    Alapból milyen fokozatra rakja a gép a nehézséget? Mert én amióta játszok vele nem konfiguráltam semmi , ahhoz képest pedig elég nehéz!
  • Magic Boy
    Én igen(Bár nem WC-n)!
  • Kaplan
    Egy gyors kérdés : Verte már meg vki a Classic XI-t? :)
    Én eddig 2* próbáltam nem sikerült.
  • examinee
    nemkell semmi elmentés! Jó lesz az ha átnevezed egyböl magyar lesz!
  • vezérszuszu
    Hello!Hogyan kell a bogyót megcsavarni pontrúgásnál?
  • akyyy
    az eng.db és hn.db kívül még miket ákell átvezeni a fifában, hogy jó legyen? régebben vlt szó valami elmetések átnevezésével is, vagy valami amia saveval kapcsolatos:S

+ ha vannak a gamehoz valami kegek, amiket érdemes leszedni, adjatok. viszem rokonokhoz a fifát, és hát, viszek már akkor ilyeneket is:)
  • examinee
    Jó ezt eddig is tudtuk!
  • bodesz
    valaki küldje el a Fifa 2006 [email protected].(futtatás->regedit.regedit:Hkey_Local_machine\Software\EAsports\Fifa06 vagy vmi ilyesmi.nah szal rámész könyvtárára és file->exportálás és lemented vhova és elküdöd nekem :)).köszi előre is ha valaki képes elküldeni nekem.
  • szabolcs17
    Segítsetek! Milyen programmal lehet arcokat betenni a Full fifába?
  • F3ri
    Aki jelentkezett a FIFA VB-re az látogassa az oldalt + a fórumot mert elkezdődtek a meccsek és játszani kéne
  • fradista91
    Érdekel valakit hogy lehet magyarosítani a FIFA 2006-ot letöltés meg minden hülyeség nélkül? Akkor figyelj!
    FIFA 2006 magyarosítás:
    A Fifa 06 főkönyvtárban találsz olyan könyvtárat: Data ezen belül Cmn ezen belül Fe.
    Ebben a könyvtárban egy csomó db kiterjesztésű fájlt találsz. Ha jól megnézed van HUN.db!
    Ezt át nevezed ENG.db-re és a játékban az ANGOL nyelvet kell majd választanod. KÉSZ!
  • lobig
    szarul
  • matyi08
    hogy lehet neten jatszani?
  • Golyo69
  • The FlashBack
    :-)
    van ilyen
  • Forrest Gump
    Mivel az előkészítés is lényeges sztem ennél a gólnál, sajna nem tudom 2megánál kisebbre csinálni másik kameraállásból( ez is van vagy másfél ).
    Ez a része nem igazán megy a gif készítésnek.
  • Forrest Gump
    THX!
  • The FlashBack
    igen... szép... (én is)
  • lobig
    szep gol, szembol is megneznem...
  • Forrest Gump
  • The FlashBack
    szép gólók... főle a szabad!:D
  • lobig
    es gyonyorkodjetek ebben a szabarugasban is:
  • lobig
    akarom mondani hogy szep, nem szeo... :)
  • lobig
    na mar regen voltam itt.
    hoztam is egy szeo kis rovid pipaba beszurt golt:
  • dadek
    Eto'o
  • Kabala
    Valaki segítsen nekem pls....
    Feltelepítettem a fifa 2006-ot el is indult, de amikor végetér a meccs, vagy ha meccs közben a ki akarok lépni a főmenübe akkor lefagy a gép, peccseltem már a játékot de nem használt...
    Valaki nem tudná megmondani hogy mi lehet a probléma???
    a gépem: Intel pentium 4 1,6ghz, Geforce 4 mx440 , 512 MB ram, Windows 98 SE
  • gercse
    direkt ip...., beirod az ip címét az "emberednek" majd connectelsz ő meg hostol és mehet a menet
  • Martin Rome
    hy!
    neten valamilyen formába tudok játszani?izé... bisztonsági másolattal;)