9766
FIFA 06
-
#8484 én már csak azértis szeretem ezt a fifa sorozatot mert életem 1.játéka egy Fifa volt.asszem még 96 :D aztán az igazi game csak 98 ban jött :P onnan szerelmes lettem a fifába :D. -
#8483 mélypontnak azért nem nevezném, de téyn, hogy egy helyben toporognak... nagyon dühítő nekem aki szintén nagy rajongója a sorozatnak :\ -
#8482 Pedig én mindig imádtam a Fifákat, de a World cup 2002 óta mintha a fejlődési ütem megállt volna, sőt, ez a 2006 a mélypont:( -
#8481 én is így vagyok vele :) de az uninstall majd csak akkor ha kész a HSP hozzá :) -
#8480 Én unistalláltam a stuffot.
Sajnos még a letöltési időt sem érte meg.. -
#8479 de lehet, bár mérget ne vegyünk rá -
fatallerror #8478 nemlehet h a PC-s RTWC is már ezt az új motort kapja majd vmikor június körül? -
#8477 HI!
ha van itt olyan aki ismeri az elérhetőségét
Bickle - eraserhead - Boone
nevezetű spanomat az lécci tudassa velem!
örök hála aki tud segíteni nekem! -
#8476 nos egy két crackes post és szpem törölve lett...
Szánalmas, hogy egyes emberek képtelenek a FAQ-ot használni. Nameg az is, hogy 2 hónap után még mindíg csak a warezolás megy itt ahelyett hogy a játékról vagy a kiegészítőkről beszélgetnétek. -
#8475 aha...kösz. -
#8474 #8468 -
#8473 mert én már elég sok évadot lejátszottam és még mindig nem tudtam átállni hozzájuk, hogy én legyek a menedzser náluk. -
#8472 figy, miért ne lenne?? -
#8470 ...erre mit mondjak?:D
engem az emberek feje meg a haja jobban zavar.... -
#8469 Én azt nemértem, hogy hogy van az, hogy a stadion 4 sarkába van egy-egy méretes reflektor. 4 irányból van árnyék, eddig ok. Csak a stadion akármelyik sarkába megyek, a hapsi árnyéka minden irányba ugyanakkora.
Na jó, ez csak egy olyan szemet szúró kis bibi, csak úgy mellékesen... -
#8468 meg kell venni a rajongoi boltban a karrier csapatokat... -
#8467 ???mi van??? -
#8466 Menedzser módban a Spanyol ligában lesz majd "rendes" Real Madrid vagy csak Real Madrid B van? -
agtomi #8464 Nekem van egy smc routerem és ha szervert akarok indítani direct ipvel akkor a másik gyerek nem bir csatlakozni. Mi lehet a baj?
-
#8459 nemakarnál jáccani velem egy meccset?
-
Hay #8458 meg van = megvan -
Hay #8457 HI! Most meg fogtok őrülni :-)
Életemben nem játszottam még neten FIFA-t, pedig a 99'-es-től meg van mindegyik...
#8438 Hedgehog... T-online-os ADSL van, van annak IP címe??? -
#8456 ok -
#8455 mindegy!
:)
-
#8454 Ok megértem.
De szerintem nemtudnálak megverni!
Mert olyan nagyon profi szinten nemtok fifázni! -
#8453 esetleg holnap:) most tiszta ideg vagyok és nem akarok menetelni egy vereségbe:)
-
#8452 Valaki nemakarna meccselni velem eggyet?neten? -
#8451 Köszi! -
#8447 lol:)
-
#8446 google
talán már halottál róla
Egy kis kultura elkélne -
Papadok #8445 Császtok nem tudja valaki hogy lehet e ollózni ha igen akkor hogy????????????????????? -
#8444 Hello!Nem tudom letölteni ezt a retkes JASC Animation Shop 3!Vki segítsen! -
#8443 Kissé a topik le van lassúlva :(
Sajnos mindenki aki ide bejön az azzal kezdi : Mit kell csinálni az image fájlal, hmmm? lol :) -
#8442 Helló!Kb 7 évet lenyomtam a fifába és még mindig nem tudom hogy hogy lehet pontrugásnál megcsavarni a lasztit?Segítsetek! -
#8441 kössz
ez kellett:)
-
maddog #8440 aki akar fifa06 bajnokságban részvenni az menjen a www.fifachampion06.atw.hu -ra -
#8439 ez nagyon bonyolult:)
ya tudom:)
tisztában vok vele:)
najo azé nem egyes, négyes:)
lool
-
#8438 nyelvtan 1-es.... :)
A játékban lévő Direct IP-s móddal tudsz játszani. Hostolsz mondjk te aztán az IP címet megadod a leendő ellenfélnek, aki ezzel kapcsolódik hozzád és mehet a meccs ;) -
#8437 he nem eredei a gémed, akkor az EA suerveren nem tucc jáccani!
Keresned kell valakit, akivel jáccani akarsz, gedod neki (vagy ő neked) az ip-cémét,és ez alapján hostol valamelyik őtök!
-
#8436 Sziasztok!
Valakit ha szépen megkérnék elmagyarázná privátban hogy hogyan lehet neten jáccani?
Köszönöm.