FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
nincs crack azt jegyezze meg mindenki
valamint a www.gamecopyworld.com-on ha rákerestek a fifa06-ra akkor megtaláljátok a miniimage-t, és ugyanugy be kell mountolni mintha a játékot mountolnátok

szevasztok tud nekem valaki mondani egy normális crackot a FIFA 06-hoz?
Figyusztok!Nekem autorun-osan lett kiírva DVD-re és felteszem és miután becrackelem azt írja ki hogy:helyezze a megfelelõ cd-t a meghajtóba!!!!Légyszi segítsetek!!!
SZIASZTOK TUD VALAKI SEGITENI ABBAN HOGY KELL AZT A KÉT FILET BETENNIA DEMON TOLS-BA ÉS HOGY KELL ELINDITANI A JÁTÉKOT HOGY MENJEN .DE HA TUDTOK RENDES CRACKOT VAGY ELÉRÉSI UTAT MEGKÖSZÖNNÉM
vezérszuszu
Q+d-vel emelsz

Kaplan
Egy gyors kérdés : Melyik gombbal emelek? Mert a haverom már agyonszopat vele én meg mindig nem tudom :D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

daemon 3.47-tel megy

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

van egy rossz hírem, úgy kell szerelni, ahogy Te is csinálod
ebben a fifa részben kissé nehézkes a szerelés a gépi ellenfél folyamatos cselezõs-cikázós mozgása miatt, de némi gyakorlással elég jól rájuk lehet tapadni és így elõbb-utóbb szerelhetõk
én ha már a közelében vagyok a labdás ellennek, akkor nem folyamatosan nyomom, hanem csak nyomogatom a "d"-t, így nehezebben ráz le, de rá kell érezni (gyakorlás)

név
aki akar neten játszani velem az írjon erre: [email protected]

Sziasztok!

Eddig nem nagyon játszottam focis game -kkel, kérdésem csak annyi, hogy a szerelés módja csak a becsúszás ( nagy eséllyel szabálytalan ) és a "D" gomb nyomkodása? Mert elég nehezen jutok így labdához. Biztos én is béna vagyok még, csak tanácsot kérnék, hátha nem jöttem rá valamire. Elõre is köszi!
The FlashBack
nem bonyolult, kicsit bele kell gondolni, hogy is mûköd/het/ és ennyi...

Hogy lehet neten játszani vele ip-cím alapján? (ha lehet)
Gyovai
a letöltése

Gyovai
De amugy azt hallotam elég bonyolult ,igaz ez??

mostanába a wanaddo-rol senki ne szedjen mert annyira akad hogy 5 ször annyi idö mig lejönn mint máskor
Segítsetek légyszi!

A mini image áll ugye egy mds és egy mdf fileból. Na, ezekkel mit kell csinálni, hogy menjen a játék, és ne kérje a DVD-t? Ha lehet, a Daemon Tools-os verziót mondjátok, az van fönt.

Elõre is kösz!
Gyovai
Nehéz volt leszedni a wandadorol???

szervusztok tud nekem segiteni valaki abban hogy hol találok crack-ot a cd változathoz,mert már alig várom hogy kiprobáljam de nem volt hozzá le huztam a wanadoo-rol és nem volt hozzá crack ha tudtok elérési utat megköszönném
The FlashBack
fog...
de ne warezolj

No Warez. Megírom priviben.
Gyovai
Császtok szeretnék vmit kérdezni hogy a http://wanadoo.atw.hu/ -n letölthetõ fifa 06 müködni fog e ha letöltöm? Köszönöm

icespeakyy
no..végre megtaláltam a javítást a fifa06-hoz...ami az usb.-s billentyûzet probmlémát oldja meg..azaz nem szaggat mostmár usb-s dolgokkal <#wink><#email>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Kaplan
Hát pedig nekem elég sûrûn belassúl :(

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
nekem akadozni szokott meg kapus kirugásnál belassul de amugy nem, minden processet ki kell lõni ami nem fontos

Zolcsi01
IGEN ELÕFORDÚL!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Kaplan
Hali!

Egy gyors kérdés! Szoktam haverokkal nyomni Direct IP-n a játékot. De van amikor néha GYALÁZATOSAN belassúl, ez másnál is elõfordúl?
Van valamilyen patch rá esetleg?

szerintem ez a játék nagyon gyász lett!!!

ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,

The FlashBack
de sok a kérdés!:D

vezérszuszu
Vki leírná hogy hogy kell megcsavarni a bogyót pontrúgásnál?

vezérszuszu
Sok a manager cucc.Köszi

The FlashBack
C:\Documents and Settings\rendszer neve\fifa06m\ és ott lesz

de mé akarod kitörölni? nem elfér?:D

vezérszuszu
Hello!A mentéseket hogy lehet kitörölni a fifa 06-ban?

The FlashBack
értelmes?
mé neked ez nem értelmes?
neked is mi bajod van má?

Forrest Gump
Látom értelmes dolgot nem tudsz beírni, inkább akkor ne írj!
The FlashBack
ezt a programot nem ismerem:D
de a a barátunk

értsétek már meg

Forrest Gump
Hali!
Cipõket berakni jó ez a 06 Utilities Working 2 ?
Vagy ha nem , akkor ti mivel rakjátok be?
The FlashBack
nem...
pedig ezzel nyertem vóna... és world classon real madrid ellen a real madrib b-vel nem egyszerû... ha ez a gól "bemegy" akkor nyerek:D

Addig be sem tudom tenni ezeket az arcokat?
Rudee
Adatbázis szerkesztõvel. CC elvileg még nem publikus, úgyhogy várnod kell.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Data/cmn/fe.

Hol van az az adatbázis amiben be kell állítani az id.
gercse
kösz

Nem találtam de ha találok beteszem.
gercse
gondolom senki nem tud Ascoli mezt, de ha valaki véletlen mégis rábukanna egyre az szoljon,thx

leírnád priviben, hogy mit hogyan.
Rudee
Ha alapból nem volt csak generált arcuk, akkor azért mert az adatbázisban be kell állítani a special face id-t.

zolo
Szerintem az lenne,de nekem is volt ilyen és nem adta meg.:(

http://flickr.com/photos/zolika90/

bmffm856
egyértelmû gól...mért? nem adták meg?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Magic Boy
szerintem az!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Nem tudja senki, hogy a játékban mért nem jelenik meg az az arc amit betettem Mascheranonak vagy éppen Kaladzénak?