9766
FIFA 06
  • webibebi
    Először is szükséged lesz a játék MINIIMAGE-ére amit innen http://gamecopyworld.com/$link.shtml
  • Prince of Máté
    az nem segített pedig próbáltam:(
  • webibebi
    FAQ
  • Prince of Máté
    megelett a Fifa 06 de ha el akarom indítani akkor a gép ezt írja ki:a megfelelő dvd behelyezése után indítsa újra a programot
    Mit csináljak??köszi!
  • Shogun
    koszi koszi
  • killer52
    Bocsesz!!
  • The Hedgehog
    nem! (de 6 hozzászólással előtt írtam le, olvass mielőtt kérdezel)
  • killer52
    Nekem megvan a FIFA 06,de nem eredetibe és azt szeretném tudni,hogy meg lehet e kerülni valahogy azt hogy online játéknál ne kérjen regisztrácós kódot???
  • The Hedgehog
    hmmm bajnokságtól függ :)
  • HURRICAN
    igen, sőt ha jól emlékszem még a harmadik is.
  • CzKaresz22
    pl a bajnokság 2 helye már nem BL ?
  • The Hedgehog
    értelemszerűen van... ha bajnokságot nyersz akkor Bajnokok Ligája
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Valaki árulja le Nekem hogy ha manager módba nyomom feljutok angoloknál majd 1 osztályba s ott jól szereplek akkor van nemzetközi szereplés is ? Értem itt BL,UEFA kupa, stb...

Valaki írja meg Nekem! Köszi elörre is...

JA s még egy azért a BL meccseknél több a pénz ???
  • The Hedgehog
    A FIFA 06 Extráknál vagy a My FIFA 06 részen van olyan menüpont - sajnos nem tudom mi a neve pontosan - ahol a megszerezhető dolgokat nézheted végig. Ott leírja, hogy mihez mit kell teljesítened.
  • The Hedgehog
    EA-s online szerverre csak eredeti játékkal tudsz kapcsolódni. Direct IP-vel pedig úgy kell, hogy hosztolsz egy játékot az IP címed alapján az ellenfél ehhez kapcsolódik (előtte érdemes mondjuk MSN-en egyeztetni), aztán mehet a meccs.
  • sylas
    De sztem már lehordott mert mondta a nevemet is és nem hagynak a hangok sem - szal a viccet félre téve légyszi mondd meg - nem 1xerűbb megmondani ha nézegeted a fórumot - már kerestem a gameben de nem találtam
  • Shogun
    elnezest kerek hogy nincs 15 oram vegignezni 9ezer hozzaszolast:)
    a keresobe irkalgattam be cimszavakat ott semmi erdemlegeset nem adott ki , futolag atneztem par visszameno oldalt de ezekszerint atsiklottam rajta
    de ha ennyire nehezetekre esik elmondani akkor nemkell...
  • Hay #8507
    Sylas... csodálom, hogy TheFlaSHbaCk még nem hordott le...
  • sylas
    Halistok!Hogy tudod megszereuni a world XI teamet?vagy hol van az a menüben hogy megszerezzem - mint a classic XI-et, pl így?de merre?légyszi mondjátok meg!Köszi
  • The FlashBack
    yah:) szerintem még ezen az oldalon megtaláltad volna a választ:) de nem is kerested:) LoL:) ez nem jött be:)
  • bodesz
    LOL
    ha hostols akkor megkell adnod vkinek az IPdet aki joinol hozzád és akkor tudsz játszani valaki ellen...
  • Shogun
    csao all
    keresgeltem a topicba de nagyon sok idom nem volt ra szal inkabb megkerdem hogy lehet e gamelni eredeti cd nelkul multiba? es ha igen akkor hogy mert en probaltam hostolni de nem igazan jott oszse
    elore is thnx
  • Hay #8502
    :-)))
  • The FlashBack
    vagy frisseb:) de felesleges:)
  • Hay #8500
    Daemon v3.47
  • The FlashBack
    Hedge itt vagy?
  • cicai
    Sziasztok!
    Tudom, sokan unják már de, indítási kérdésem van. Visszaolvasva nem találtam választ a kérdésemre. Ami a következő. Ki írtam a játék iso fájlt a DVD lemezre de nem iso-ként hanem írásnál a képfájl írást választottam. Így most ki van a DVD lemezre írva a játék nem iso-ként hanem kicsomagolva. A kicsomagolt fajtát el lehet indítani? Ha igen röviden leírná valaki nekem hogyan? Most a játék indításánál kéri, hogy tegyem be a meghajtóba a lemezt.
    Segítsetek
  • The FlashBack
    olvassámán vissza, vagy használd a keresőt,...
  • fákk júú
    Ja de hát még nem volt dolgom clone dvd-vel. :S
  • The FlashBack
    úristen:)
  • fákk júú
    Szevasztok. A clone dvd-s verzióval kapcsolatban tudna valaki segíteni? Me fogalmam sincs hogy kell elindítani a játékot. Mondta valaki hogyvalamit lekell hozzá szedni de má nem tom mit. Valaki segítsen! Köszi
  • The FlashBack
    és? mivan vele?
    nem ártana máskor jól belinkelni a képet:)
  • szabolcs17
    Ezt lessétek meg.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/051123/525318942n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • bodesz
    már leírtad vaze...miért nemtudod megcsinálni frapsel lemented majd vmi progival kicsit meghaxolod hogy rondább legyen de csak 20-30mb :D :D :D :D azt ennyi
  • SeLFisCH
    hy.
    1:plz lenne egy nagy kérésem. Aki meg tudná nekem oldani hogy a fifa2006 introjat felveszi frap-sel leveszi hogy ne legyen 2 GB és el tudja nekem küldeni vagy feltölti vhova és ad ftp-t annak naon megköszönném.

2:Valaki küldje már át msn-en([email protected]) vayg adjon egy linket a bajnokok ligája zenéjéhez.

Egy mp3 zene kéne csak nem tudja vki vohnnan megszerezni? meg egy avi aki FIFAzik.
  • bodesz
    netes ligát akarsz készíteni vagy mivan veled???? :D :D :D
  • bodesz
    nemtom nekem olyan közepes.de elmegy...
  • SeLFisCH
    hy.
    1:plz lenne egy nayg kérésem. Aki meg tudná nekem oldani hogy a fifa2006 introjat felveszi frap-sel leveszi hogy ne legyen 2 GB és el tudja nekem küldeni vagy feltölti vhova és ad ftp-t annak naon megköszönném.

2:Valaki küldje már át msn-en([email protected]) vayg adjon egy linket a bajnokok ligája zenéjéhez.
  • The Hedgehog
    az egy dolog... attól még lehet szar az idei rész, hogy szereti valaki :)
  • Steve16
    nekem fifa 98-tól fifa 2003-ig tartott, aztán pes...