9766
FIFA 06
-
#8524 Először is szükséged lesz a játék MINIIMAGE-ére amit innen http://gamecopyworld.com/$link.shtml -
#8523 az nem segített pedig próbáltam:( -
#8522 FAQ -
#8521 megelett a Fifa 06 de ha el akarom indítani akkor a gép ezt írja ki:a megfelelő dvd behelyezése után indítsa újra a programot
Mit csináljak??köszi! -
#8520 koszi koszi -
killer52 #8519 Bocsesz!! -
#8518 nem! (de 6 hozzászólással előtt írtam le, olvass mielőtt kérdezel) -
killer52 #8517 Nekem megvan a FIFA 06,de nem eredetibe és azt szeretném tudni,hogy meg lehet e kerülni valahogy azt hogy online játéknál ne kérjen regisztrácós kódot??? -
#8516 hmmm bajnokságtól függ :) -
#8515 igen, sőt ha jól emlékszem még a harmadik is. -
CzKaresz22 #8514 pl a bajnokság 2 helye már nem BL ? -
#8513 értelemszerűen van... ha bajnokságot nyersz akkor Bajnokok Ligája -
CzKaresz22 #8512 Sziasztok!
Valaki árulja le Nekem hogy ha manager módba nyomom feljutok angoloknál majd 1 osztályba s ott jól szereplek akkor van nemzetközi szereplés is ? Értem itt BL,UEFA kupa, stb...
Valaki írja meg Nekem! Köszi elörre is...
JA s még egy azért a BL meccseknél több a pénz ??? -
#8511 A FIFA 06 Extráknál vagy a My FIFA 06 részen van olyan menüpont - sajnos nem tudom mi a neve pontosan - ahol a megszerezhető dolgokat nézheted végig. Ott leírja, hogy mihez mit kell teljesítened. -
#8510 EA-s online szerverre csak eredeti játékkal tudsz kapcsolódni. Direct IP-vel pedig úgy kell, hogy hosztolsz egy játékot az IP címed alapján az ellenfél ehhez kapcsolódik (előtte érdemes mondjuk MSN-en egyeztetni), aztán mehet a meccs. -
sylas #8509 De sztem már lehordott mert mondta a nevemet is és nem hagynak a hangok sem - szal a viccet félre téve légyszi mondd meg - nem 1xerűbb megmondani ha nézegeted a fórumot - már kerestem a gameben de nem találtam -
#8508 elnezest kerek hogy nincs 15 oram vegignezni 9ezer hozzaszolast:)
a keresobe irkalgattam be cimszavakat ott semmi erdemlegeset nem adott ki , futolag atneztem par visszameno oldalt de ezekszerint atsiklottam rajta
de ha ennyire nehezetekre esik elmondani akkor nemkell... -
Hay #8507 Sylas... csodálom, hogy TheFlaSHbaCk még nem hordott le... -
sylas #8506 Halistok!Hogy tudod megszereuni a world XI teamet?vagy hol van az a menüben hogy megszerezzem - mint a classic XI-et, pl így?de merre?légyszi mondjátok meg!Köszi -
#8505 yah:) szerintem még ezen az oldalon megtaláltad volna a választ:) de nem is kerested:) LoL:) ez nem jött be:)
-
#8504 LOL
ha hostols akkor megkell adnod vkinek az IPdet aki joinol hozzád és akkor tudsz játszani valaki ellen... -
#8503 csao all
keresgeltem a topicba de nagyon sok idom nem volt ra szal inkabb megkerdem hogy lehet e gamelni eredeti cd nelkul multiba? es ha igen akkor hogy mert en probaltam hostolni de nem igazan jott oszse
elore is thnx -
Hay #8502 :-))) -
#8501 vagy frisseb:) de felesleges:)
-
Hay #8500 Daemon v3.47 -
#8499 Hedge itt vagy?
-
#8498 Sziasztok!
Tudom, sokan unják már de, indítási kérdésem van. Visszaolvasva nem találtam választ a kérdésemre. Ami a következő. Ki írtam a játék iso fájlt a DVD lemezre de nem iso-ként hanem írásnál a képfájl írást választottam. Így most ki van a DVD lemezre írva a játék nem iso-ként hanem kicsomagolva. A kicsomagolt fajtát el lehet indítani? Ha igen röviden leírná valaki nekem hogyan? Most a játék indításánál kéri, hogy tegyem be a meghajtóba a lemezt.
Segítsetek
-
#8497 olvassámán vissza, vagy használd a keresőt,...
-
fákk júú #8496 Ja de hát még nem volt dolgom clone dvd-vel. :S
-
#8495 úristen:)
-
fákk júú #8494 Szevasztok. A clone dvd-s verzióval kapcsolatban tudna valaki segíteni? Me fogalmam sincs hogy kell elindítani a játékot. Mondta valaki hogyvalamit lekell hozzá szedni de má nem tom mit. Valaki segítsen! Köszi -
#8493 és? mivan vele?
nem ártana máskor jól belinkelni a képet:) -
szabolcs17 #8492 Ezt lessétek meg.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051123/525318942n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
#8491 már leírtad vaze...miért nemtudod megcsinálni frapsel lemented majd vmi progival kicsit meghaxolod hogy rondább legyen de csak 20-30mb :D :D :D :D azt ennyi -
SeLFisCH #8490 hy.
1:plz lenne egy nagy kérésem. Aki meg tudná nekem oldani hogy a fifa2006 introjat felveszi frap-sel leveszi hogy ne legyen 2 GB és el tudja nekem küldeni vagy feltölti vhova és ad ftp-t annak naon megköszönném.
2:Valaki küldje már át msn-en([email protected]) vayg adjon egy linket a bajnokok ligája zenéjéhez.
Egy mp3 zene kéne csak nem tudja vki vohnnan megszerezni? meg egy avi aki FIFAzik. -
#8489 netes ligát akarsz készíteni vagy mivan veled???? :D :D :D -
#8488 nemtom nekem olyan közepes.de elmegy... -
SeLFisCH #8487 hy.
1:plz lenne egy nayg kérésem. Aki meg tudná nekem oldani hogy a fifa2006 introjat felveszi frap-sel leveszi hogy ne legyen 2 GB és el tudja nekem küldeni vagy feltölti vhova és ad ftp-t annak naon megköszönném.
2:Valaki küldje már át msn-en([email protected]) vayg adjon egy linket a bajnokok ligája zenéjéhez. -
#8486 az egy dolog... attól még lehet szar az idei rész, hogy szereti valaki :) -
Steve16 #8485 nekem fifa 98-tól fifa 2003-ig tartott, aztán pes...