FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valamint a www.gamecopyworld.com-on ha rákerestek a fifa06-ra akkor megtaláljátok a miniimage-t, és ugyanugy be kell mountolni mintha a játékot mountolnátok
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ebben a fifa részben kissé nehézkes a szerelés a gépi ellenfél folyamatos cselezõs-cikázós mozgása miatt, de némi gyakorlással elég jól rájuk lehet tapadni és így elõbb-utóbb szerelhetõk
én ha már a közelében vagyok a labdás ellennek, akkor nem folyamatosan nyomom, hanem csak nyomogatom a "d"-t, így nehezebben ráz le, de rá kell érezni (gyakorlás)
Eddig nem nagyon játszottam focis game -kkel, kérdésem csak annyi, hogy a szerelés módja csak a becsúszás ( nagy eséllyel szabálytalan ) és a "D" gomb nyomkodása? Mert elég nehezen jutok így labdához. Biztos én is béna vagyok még, csak tanácsot kérnék, hátha nem jöttem rá valamire. Elõre is köszi!
A mini image áll ugye egy mds és egy mdf fileból. Na, ezekkel mit kell csinálni, hogy menjen a játék, és ne kérje a DVD-t? Ha lehet, a Daemon Tools-os verziót mondjátok, az van fönt.
Elõre is kösz!
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Egy gyors kérdés! Szoktam haverokkal nyomni Direct IP-n a játékot. De van amikor néha GYALÁZATOSAN belassúl, ez másnál is elõfordúl?
Van valamilyen patch rá esetleg?
ASUS A8N-Sli Premium,AMD Athlon64 x2 4400+,2DB ASUS EN7800GTX,2*1 giga Kingmax RAM,
de mé akarod kitörölni? nem elfér?:D
Cipõket berakni jó ez a 06 Utilities Working 2 ?
Vagy ha nem , akkor ti mivel rakjátok be?
pedig ezzel nyertem vóna... és world classon real madrid ellen a real madrib b-vel nem egyszerû... ha ez a gól "bemegy" akkor nyerek:D
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szar Bayern, szar Bayern :)
http://flickr.com/photos/zolika90/
a barátunk