9766
FIFA 06
-
#50 ezt figyuzzátok:
-
#49 Az meg a tiéd P -
#48 szerinted? :D -
#47 nem vagy még házigazda? -
#46 am ez a #1-ben belinkelt videó,csak nagyobb felbontásban -
#45 FIFA 06 videó...NextGen támadás EA frontról.
Visszatérésem alkalmából egy nem kis meglepetéssel szolgálhatok. Íme az első mozgóképek a FIFA 06-ból (ez a címe, komolyan). Az EA Sports a NextGen jegyében alaposan feltupírozta sorozatainak minőségét. A E3 expón megjelent játékmontázs láttán az állunk után kapkodhatunk. És ha értesüléseim jók, akkor holnap még több finomsággal kényeztetnek el minket a kiadóóriás háza tájáról. De essen szó a nagy titkok övezte FIFA 06-ról. Amennyit a felvillanó jelenetekből kivehetünk a grafika jelentős átdolgozásra került. A közönség fantasztikusan néz ki illetve a fű is "igazi". A modellek részletgazdagok és a mozgás is finomabb. A reklámtáblák pedig árulkodnak arról, hogy talán kapunk egy Road To World Cup 2006 módot is. Árgus szemekkel figyeljük a híreket...
UPDÉT': A videóban látható jelenetek in-game animációk vagyis a játékból lettek kiollózva, nem intrók, mint azt sokan mondják! Kérem szépen ezt tudják a Next-gen konzolok (PS3 és XBOX 360 rulz!)
Klikk
Fifahungary.com -
#44 Én is! -
#43 te bajod :D -
#42 Én kitartok a Fifa mellett :) -
#41 -
-
-
_Vegeta_ #38 Kivancsi vagyok Figot hova rakjak. :P :>> -
Rudee #37 Mert az eddigi fifák első videói is szépek meg jók voltak (szintén konzolos verziókról), de a PCs játék messze elmaradt azoktól... -
#36 Én mindenképpen először is a grafikánál a mezek,és az egyéb textúrák elmosódottságát emliteném,hogy azon kellene javitani...de a legfontosabb a gameplay -
#35 mérne lenne kivitelezhető? -
#34 sazlé
kéne bele egy jó kis mutlis rész + a grafikán is csiszolhatnának mégegy kicsit, mert az előző részétől se voltam elragattatva (de azért mindig játszottam vel :) (nem fikázás)
természetesen nem tudom, hogy milyen ez a része... -
Rudee #33 Egyértelmű hogy jobb 3D-s modellek vannak a videóban, kérdés hogy PCre kivitelezhető-e. -
#32 Amugy én azt vettem észre,hogy kicsit olyanok az emberek mint a fifa streetben...nem? a nézők a háttérbe meg eléggé 3ds-nek tünnek -
Rudee #31 A fifaworldcup.com-os reklámtábla remélem arra utal, hogy lesz world cup is a tournamentek közt. -
#30 ezeket találtam...mutass most jobbat...:D -
#29 annyira de annyira jó képek :D thx -
#28 egy pár kivett kép a videóbol,sajna nagyon rossz minőségüek :(
-
#27 jó a bráner nagyon,htx gabber barátom :Dddd -
#26 hú de zsir a topik bánner :D -
#25 emesen :d -
#24 -
#23 rtwc -
#22 wtf? :D
-
#21 -
#20 hát..az még nagyon messze van :S -
#19 Fifa 2006
Sony PS2, Deutsche Version
Erscheinungstermin: ca. Mitte Oktober 2005 -
Rudee #18 Egyébként az említett videóban látható részletek az XBOX360-as verzióból vannak. -
#17 Ennyire beleszerettél a pesbe? :D -
#16 dehogy nyáron -
#15 persze ez is mind a pénzért van hogy újdonságnak hasson. -
Rudee #14 Napra pontos dátumot majd egy héttel a megjelenés előtt mondanak biztos, de 2005 telére várható. -
#13 remélem yó szar gámé lesz ...... -
#12 Jaja :DD -
#11 valszeg már nyáron akkor
Ezt sosem értettem mondjuk: 2006 erre mindig megjelenik 1 évvel korábban.