9766
FIFA 06
-
#90 te nem érted a vitzet :-) -
#89 de van háló!!! :Ddd
nézd meg mögötte a táblákat,ott látszik a háló is :D -
#88 hmm..nem hangzik rosszul
bár a gameplay-ról se ártana már hirdetni valamit,mert a grafika volt eddig is a lényeg.. -
#87 nagyois jól néz ki
de ez állókép
és végre normális reklámtáblák
viszont háló nincs a kapun P -
#86 "3D-s" -
#85 "The graphical highlights found in the FIFA 06 demo included some nice looking grass textures, detailed threading on the shirts, "pony tail" physics for long-haired players, and some impressive lighting and shadowing effects that simply aren't possible on current gen systems. Even more effective than the technical aspects though, are the dramatically stylized camera angles that serve to heighten the tension of the games."
lobogó hosszú hajak NYAMMMM!!!! dinamikusan változó fényeffektek a modelleken... -
#84 jaja!
a gyep egyépként nem néz ki rosszul :) -
#83 3d-s a fű azér' :) meg lusták milánóban a kertészek! -
#82 nem! de nem vitatkozom.... -
#81 A labda is túl besüpped, vagy nem vágják a füvet :-)
-
#80 ehh :D -
#79 py -
#78 nembaj akkor csinálunk egy másikat PP -
#77 egyedül a mez néz ki érdekesen,ahogy nézegetm a két képet -
#76 azt hogy vágd haza ezt a topikot is :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#75 most magadnak mondasz ellent -
#74 Ez a kép alapján igen
Gameplay nem látszik ugyanis P -
#73 esetleg akarsz valamit mondani? :Dd -
#72 lál -
#71 én is ezt próbálom magyarázni :D -
#70 bár a grafikai váltásra tényleg szükség volt már -
#69 felismerhető és ez a lényeg.... nem hiszem, hogy ebben kellene a FIFA sorozatnak javulnia ahhoz, hogy végre mindenki elismerően csettintsen amikor játszik vele! -
#68 szevasz
nem én,hanem Breki..szerintem teljesen felismerhető
-
#67 Komolyan ilyenek miatt aggódtok?
Üdv mindenkinek..... -
#66 érdekes,én semmiféle derékszöget nem látok a szemöldökébe :D
de nagyon is ráismernék -
Rudee #65 1 bajnoksággal több, de 10 válogatottal kevesebb lesz az első hivatalos infók szerint. -
#64 Attól, hogy morcos valaki még nem lesz derékszögű a szemöldöke
ha leszedem a haját ráse ismernél -
#63 hát teljesen mindegy,szerintem hasonlit nagyon is...egyedül a morcositás amit kicsit tulzásba vittek.
-
Rudee #62 Bárcsak a szemöldökével lenne majd a legnagobb bajunk a megjelenés után. -
#61 Látszik nem csináltál sok Ronaldinho arcot :-) -
#60 Attól még a szemöldöke maradt
teljesen más mint a képen -
#59 hasonlit.
csak morcosra vette a figurát az ea... :D
de teljesen ugyanaz,csak nem virit ki a fogsora :d -
Rudee #58 Ez a PSG-s kép kb 4 éves. -
#57 takard el a haját és úgy nézd meg
-
#56 szerintem teljesen hasonlit ronaldinhora..bár szinte ugyanaz az arca mint a 2004-be,csak a haja más -
#55 egyedül a képen a mezekbe nem bizok,hogy ilyen élesek lesznek...a többi nem nagy cucc -
#54 A stadion jó de a mez nagyon műanyag páncélos illetve a feje sem hasolít, a bőrszin azért jobb lett.
Labda meg mintha mocsárban állna. -
Rudee #53 Az a baj, hogy PCre sose lesz ilyen szép -
Ibron #52 Hy all!
Én meg azt remélem nagyon,hpgy végre beteszik a 11-es párharcoooottt!Vagyis:kiválasztunk két csapatot,betölti és rúghatjuk már is.Nem úgy,mint a 2005-ben,hogy nekem mindig elkell vhogy másznom extra time-ig,vagy 11-esig.Sztetek lesz benne 11-es párharc?Amúgy az NBA Live 2006 is yo lesz a vidiből látva.
Ibron -
#51 Csordogálnak lassacskán a FIFA 06-ról is az infók, hála a Los Angelesi E3-nak. Most két új képre sikerült szert tenni, melyek a FIFA 06 Next-Gen-ből lettek kiollózva. Ez ugyebár a következő generációs konzolokra (XBOX360 és PS2) készülő produktum. Melyben a készítők ígérete szerint nagyobb szerepet kapnak a játékosanimációk. Sokkal finomabb a mozgás (ez a tegnap kitett videón egyébként látszik is) illetve változatosabbak a mozdulatsorok. Sajnos a PC-s verzióról még semmi infónk, de gyanítható, hogy csupán grafikai eltérés lesz a PC és a Next-Gen kiadások között. Utóbbiak javára.
fifahungary