9766
FIFA 06
-
Rudee #130 Featuring FIFA 06 videó. -
Rudee #129 -
#128 bye -
#127 én csak pojénból írtam :DDDD -
#126 ezért lehurrogjátok? Mi van itt mindenki amis lett vagy krisnás? -
#125 FIFA 06 mobile? :) -
#124 elnézést -
#123 miért beszélsz így? -
#122 te mindehol így beszélsz? -
#121 majdnem -
#120 ez zsirul a PSP-s 2005 :) -
#119 a csuka kurva szép -
Rudee #118 EA labda teccik? -
#117 muhaha
[még mindig nincs házigazdája a topiknak] -
#116 jaj ne -
Rudee #115 -
#114 hát ha nem az alapján,akkor tényleg semmi szerepe nincs :d -
Rudee #113 FIFAban nem, ott semmi szerepe sincs a csillagoknak. -
#112 de képzeld az értékekről
miért a fifaban nem a játékosok értékeinek az öszesége adja a csapat csillagozását? mert a pesben igy müködik... -
Rudee #111 Nem az értékekről beszélsz, hanem azt hiszed hogy a FIFAban ugyanolyan szerepe van a csillagos jelölésnek, mint a PESben. -
#110 éppen az értékekről beszélek.... -
#109 nem céem ötözök .....efemet tolom , nem? :D -
Rudee #108 FIFAban is észrevehető, de nem a csillagok, hanem a játékosok értékei hatérozzák meg. -
#107 hát mondjuk ez igaz,ez nem pes,hogy észrevehető lenne nagyobb csapat,és kisebb csapat közzti külonbseg... -
#106 meg ez nam ez -
Rudee #105 Gondolom a csillagok még ebbe a részbe se határoznak meg semmit. Idei bajnokság alapján egyébként reális. -
#104 azér te is a cm5-tel is nyomod te szerencsétlen...:d -
#103 hát érdekes,hogy a benfica uugyanolyan erös mint a porto.. -
#102 már most érzem , hogy akkora ratyi lesz ez a játék, mint a cm5 :DDDDDDDDDDDD -
zsilike #101 hi!REMÉLEM NEM A 2005-ÖS VONALAT KÖVETIK!98 ota nyomom,de 05 öt untam meg leghamarabb,elö se veszem!tele hibákkal.graf ok,játékmenetet elfuserálták.a gép szimulácioja dönt,nem a tudás!lesz mit javitani az egysiku,unalmas játékmodokon is!!!!várom a csodát!.félö h sorozatgyártás áldozata lesz!,csak ugy idelökik.egy jo fifát kéne csinálni,az eddigi tapasztalatokat felhasználni,mindent belevenni!!!csak ha lenne1tökéletes,ki venné meg minden évben?? -
#100 ja ez más -
#99 -
#98 -
Ibron #97 Ahamm,ez nagy kár..pedig így lenne teljes a Fifa.Meg úgy,ha betennék a 11-es párbajt végre:DDDD.
Ibron -
Rudee #96 Nem kaptak jogokat.
Úgy mint pl a Nike embléák is hiányoznak állandóan, jól látható a Ronaldinhos képen hogy idén se lesz másképp. -
Ibron #95 jah,oks.Bár nem nagyon tudom,h mi az..vagy1általán nem:D.
Ibron -
Rudee #94 Licenszproblémák miatt. -
Ibron #93 mi?10válogatottal kevesebb?:D.A 2005-ben is hiányoltam párat:Japán,Korea(nem értem,h hova tették az eszüket a készítők,mikor a válogatottakat csinálták),meg még biztos van pár,amit kihagytak,de nem jut eszembe a nevük:D...viszont ez a kettő kapásból feltűnt?de mé hagyták ki őket?
Ibron -
#92 a labdát P
bár az itt jó -
#91 najó,akkor legalább már most kinéztük mit kellesz elsők között kicserélni a játékba :D