9766
FIFA 06
-
egyébként ha ilyen lesz én végleg szakítok az EA-vel! ez már kriminális... tényleg rá vennem kell egy XBOX360-at... mondjuk terveztem is, de ez már megerősít! emberek a konzoloké a jövő,ezvan! -
elég csak megnézni az "álítólag" PC-s képeket és az nextgen verzióról készült videót... szánalmas! komolyan mondom az EA már-már leszarja a PC-s piacot... mondjuk valahol megértem! -
az a gond, hogy amiatt, hogy az XBOX360-as, nextgen verziót nagy erővel és marha sok újítással fejlesztik, mi PC-sek kapunk egy átdolgozott FIFA 2005-öt FIFA 06 néven..... attól félek, hogy erről van szó! -
ja,csak a hajak meg a pofák kidolgozottabbak!meg van egy-két uj esés:D -
Lese fogom tölteni. Elég lesz egy Fifa 2005 is! Még az is sok helyet foglal!
-
papir közönség elmosott emberek kockás modellek low poligon 2006? szánalmas... -
mintha csak a fifa 2005-öt látnám
-
mondjuk Xbox360-on biztosan szép lesz a dolog -
-
jah.zsír unalom :D -
Rudee #280 Ez mellett van mégegy amiben csak szövegel egy japán, mindkettő XBOXos verzióról szól. -
anitaliasing x10 :D -
akkor jó.amit írtam 2-3hetes hír volt -
videó...
sztem már mindenki látta.vagy nem? -
Rudee #276 Nem tudni hogy milyen konfiguráció mellett készültek a képek. -
Rudee #275 Már bejelentették. -
hát mit ne mondjuk "kicsit" látszik is,hogy "más",mint nextgen-en.....lehet,hogy graf.ban is a PES fog ütni???!!! 
-
olvasgattam kicsit.nemakarom elvenni a kedvetek de EA sports még nem jelentette be 100%osan hogy PC re is kifog jönni...de sok helyen már kivan írva hogy PC re is.szóval még semmi se biztos.bár sztem PC re kéne 1.re kihozni :P ..!..·.· :D.·
na és még ugye a dátum : 11/15/2005 azaz November 15.az már nincs is messze :P.lehet csinálni számlálót gyerekek :D -
Rudee #272 Ezek állítólag PCs képek:
Első, második, harmadik, negyedik, ötödik, hatodik -
én azt találom furcsának,hogy az ujabb képeken már teljesen másnak néznek ki a játékosmodellek is
és jóval csunyább is az egész játék -
..ja ezt néztem én is,hogy van olyan kép ahol le esik az ember álla, meg olyan is ami kicsit hát "furcsa"....azért látszik,hogy ez a "technika" még nem egészen kiforrott! -
ettől félek én is
-
ez tök furcsa kép -
ezek NEXTGEN képek! PC-n tök máshogy fog kinézni.... -
Ibron #266 Jah..ok..kb December akkor?
Ibron -
még jópár hónap -
Ibron #264 Na, jó ideje nem követtem az eseményeket itt...már megjelent a játék,vagy lelehet szedni?:D
Ibron -
ha jobban öszehasonlitanád amit te mutatál,és mait legutóbb én,annyi a különbség,hogy az enyémen kisebb a kép felbontása,és kivan nagyitva a tieden meg alapbol ilyen a kép nagysága,és igy szebbnek néz ki
amugy elég ha a gyepet megnézed -
ha kicsit gondolkodnál,rájönnél!amit te raktál ki képet arra mondtam hogy nincs grafkói változás!és amit én raktam ki az a szép!egyébként mindenki elirhatja,ne mond hogyte tökéletes vagy! -
Ugyvan! ezt jol megmondtad 
-
-
Rudee #259 Nézd már meg kicsit jobban... -
hááááááááááááááát!sztem grafikai változás itt ezen a képen nincs!
de ha ezt nézed tök szép sztem!ez olyan mint a cod 2!ott se lehet eldönteni jó lesz a graf vagy nem! -
-
-
-
-
gyógyegér! attól még a topik mehet... -
ezt kinek szántad? -
VAZE még nem is jelent meg a 2006 te