9766
FIFA 06
  • The Hedgehog
    egyébként ha ilyen lesz én végleg szakítok az EA-vel! ez már kriminális... tényleg rá vennem kell egy XBOX360-at... mondjuk terveztem is, de ez már megerősít! emberek a konzoloké a jövő,ezvan!
  • The Hedgehog
    elég csak megnézni az "álítólag" PC-s képeket és az nextgen verzióról készült videót... szánalmas! komolyan mondom az EA már-már leszarja a PC-s piacot... mondjuk valahol megértem!
  • The Hedgehog
    az a gond, hogy amiatt, hogy az XBOX360-as, nextgen verziót nagy erővel és marha sok újítással fejlesztik, mi PC-sek kapunk egy átdolgozott FIFA 2005-öt FIFA 06 néven..... attól félek, hogy erről van szó!
  • forza milan
    ja,csak a hajak meg a pofák kidolgozottabbak!meg van egy-két uj esés:D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Lese fogom tölteni. Elég lesz egy Fifa 2005 is! Még az is sok helyet foglal!
  • Istencsászár
    papir közönség elmosott emberek kockás modellek low poligon 2006? szánalmas...
  • báttyó02
    mintha csak a fifa 2005-öt látnám
  • Johnny23
    mondjuk Xbox360-on biztosan szép lesz a dolog
  • Johnny23
  • bodesz
    jah.zsír unalom :D
  • Rudee
    Ez mellett van mégegy amiben csak szövegel egy japán, mindkettő XBOXos verzióról szól.
  • bodesz
    anitaliasing x10 :D
  • bodesz
    akkor jó.amit írtam 2-3hetes hír volt
  • bodesz
    videó...
    sztem már mindenki látta.vagy nem?
  • Rudee
    Nem tudni hogy milyen konfiguráció mellett készültek a képek.
  • Rudee
    Már bejelentették.
  • Johnny23
    hát mit ne mondjuk "kicsit" látszik is,hogy "más",mint nextgen-en.....lehet,hogy graf.ban is a PES fog ütni???!!!
  • bodesz
    olvasgattam kicsit.nemakarom elvenni a kedvetek de EA sports még nem jelentette be 100%osan hogy PC re is kifog jönni...de sok helyen már kivan írva hogy PC re is.szóval még semmi se biztos.bár sztem PC re kéne 1.re kihozni :P ..!..·.· :D.·
    na és még ugye a dátum : 11/15/2005 azaz November 15.az már nincs is messze :P.lehet csinálni számlálót gyerekek :D
  • Rudee
    Ezek állítólag PCs képek:

Első, második, harmadik, negyedik, ötödik, hatodik
  • báttyó02
    én azt találom furcsának,hogy az ujabb képeken már teljesen másnak néznek ki a játékosmodellek is
    és jóval csunyább is az egész játék
  • Johnny23
    ..ja ezt néztem én is,hogy van olyan kép ahol le esik az ember álla, meg olyan is ami kicsit hát "furcsa"....azért látszik,hogy ez a "technika" még nem egészen kiforrott!
  • Johnny23
    ettől félek én is
  • gercse
    ez tök furcsa kép
  • The Hedgehog
    ezek NEXTGEN képek! PC-n tök máshogy fog kinézni....
  • Ibron
    Jah..ok..kb December akkor?

Ibron
  • báttyó02
    még jópár hónap
  • Ibron
    Na, jó ideje nem követtem az eseményeket itt...már megjelent a játék,vagy lelehet szedni?:D

Ibron
  • báttyó02
    ha jobban öszehasonlitanád amit te mutatál,és mait legutóbb én,annyi a különbség,hogy az enyémen kisebb a kép felbontása,és kivan nagyitva a tieden meg alapbol ilyen a kép nagysága,és igy szebbnek néz ki

amugy elég ha a gyepet megnézed
  • forza milan
    ha kicsit gondolkodnál,rájönnél!amit te raktál ki képet arra mondtam hogy nincs grafkói változás!és amit én raktam ki az a szép!egyébként mindenki elirhatja,ne mond hogyte tökéletes vagy!
  • báttyó02
    Ugyvan! ezt jol megmondtad
  • báttyó02
  • Rudee
    Nézd már meg kicsit jobban...
  • forza milan
    hááááááááááááááát!sztem grafikai változás itt ezen a képen nincs!

de ha ezt nézed tök szép sztem!ez olyan mint a cod 2!ott se lehet eldönteni jó lesz a graf vagy nem!
  • báttyó02
  • báttyó02
  • báttyó02
  • báttyó02
  • The Hedgehog
    gyógyegér! attól még a topik mehet...
  • báttyó02
    ezt kinek szántad?
  • Gyovai
    VAZE még nem is jelent meg a 2006 te