9766
FIFA 06
  • Rudee
    Azt is mondhatnák hogy mégis milyen konfigok készültek a képek. Már az UEFA CL is normálisabban nézett ki, mint a lenti képek.
  • fatallerror
    én ingame videót várok a PC-sről abból minden kiderül
  • Istencsászár
    és azon nemgondolkoztál el hogy lehet a 2002,2003,2004ből is?:)))))))))))

Megnyugodhatsz ez 2006os képek
  • forza milan
    és azon még senki se gondolkodott,hogy kamus képek,és 2005böl vannak kiszeve?mondjukm nemhiszem,de ha télleg ilyen lesz a grafkó,akkor egy nagy loooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!
  • fatallerror
    nekem a PES5 már grafikailag is jobban bejön bár képek alapján ne ítélkezzetek mert azért videóból jobban lehet látni a dolgokat(a szép éles FIFA textúrákat amit paintben csináltak :D)
  • Gabe18
    Nincs itt semmi meglepő,csak EA...
    Bejáratott cím,meglévő elfogadott alap,garantált x eladott példány.Hülyék lesznek törni magukat.
    Majd talán a nextgen konzolokon,de ott sem aggódok,az első szemkápráztató lesz,esetleg néhány újitással megpakolva,aztán vagy 3 évig ott is abból fognak élni.
  • Istencsászár
    őőő bárcsak viasz lenne még ki is nézne valahogy akkor ez valami ultralow poligigonso 256 szinű 2 cmesex pixeles ultragatyi szar a közönségről már nem is merek irni:D mer nevetséges a menű azmeg hab a tortán bocs fifa fanok de ez negyon rossz:())
  • PupákZoliag
    dik mi ez viasz?
  • báttyó02
    mekkora sz.r ....
  • Istencsászár
    ezt sajna már nagyon régóta tudjuk... randa
  • The Hedgehog
    khm a grafika sajnos nem fog túl sokat változni...

íme a bizonyíték, ami elárulja, hogy egy átdolgozott FIFA 2005-öt kapunk...pár kép a PC verzióból:

[URL=http://www.pcgames.de/screenshots/original/PCG0905Fifa061.jpg]FIFA 06 PC screenshot #1[/URL]
    [URL=http://www.pcgames.de/screenshots/original/PCG0905Fifa062.jpg]FIFA 06 PC screenshot #2[/URL]
    [URL=http://www.pcgames.de/screenshots/original/PCG0905Fifa063.jpg]FIFA 06 PC screenshot #3[/URL]
    [URL=http://www.pcgames.de/screenshots/original/PCG0905Fifa064.jpg]FIFA 06 PC screenshot #4[/URL]
    [URL=http://www.pcgames.de/screenshots/original/PCG0905Fifa065.jpg]FIFA 06 PC screenshot #5[/URL]
    [URL=http://www.pcgames.de/screenshots/original/PCG0905Fifa066.jpg]FIFA 06 PC screenshot #6[/URL]
    [URL=http://www.pcgames.de/screenshots/original/PCG0905Fifa067.jpg]FIFA 06 PC screenshot #7[/URL]

jajj!!! ez egy kicsit lelombozó, de állítólag az aug 17-20 közötti Games Convention-ön egy csomó infót kapunk a játékról, plusz kiszivárgott, hogy a játék tartalmazni fogja az első FIFA részt megnyitható extraként.... fasza... azt hiszik mert belerakják a FIFA 94-et még nem tűnik majd fel, hogy ugyanolyan csúnya a grafika! Köszi EA!!! Megint köszi!!!
  • bodesz
    nah.arra gondoltam hogy megjelenés után 2-3 héttel mikor már sokaknak meglesz a game indíthatnánk Supergamez ligát.mit szóltok hozzá?én vagyok vezető engem illet 1.csapat választása :P :D.na de komolyból csinálhatnánk.
  • fatallerror
    térjünk vissza a topik eredeti témájához ha lehet
  • Sheva07
    mikor fog ez megjelennnni??????????????
  • Johnny23
    ...nemszóltam
  • Gabe18
    Hát pedig a mostani pc-k valószinűleg nem lennének elegek a nextgen konzolokra érkező játékokhoz.Azért vegyük figyelembe hogy egy Xbox még ma is a legtöbb Pc-s játékot tudja egész szép kinézetben produkálni,pedig az csak 700 megás proci,modositott Gef 3,és asszem 64 mega ram.
    Az X360-ban meg 3 darab 3 gigás proci lesz...
  • Johnny23
    én csak azt nem értem,hogy mért nem jönnek PC-re igenis a "tartalmas,megújító" játékok? amiknek pl.ilyen a grafjuk,mint a nextgen-re irt gammák???????

-mert azt ne mondja senki,hogy nem elég a "vas" (egy mostani jó konfigban)
    -meg azt se ,hogy nem éri meg...sztem ez hülyeség
  • Gabe18
    Amugy az utolsó 8-10 hozzászólás simán törölhető,mert semmi köze a témához.
  • Gabe18
    Hát nem is konzolra fognak full reális repülő szimulátort csinálni,abban biztos lehetsz.
    Amugy nem tudom pc-re vajon milyen zseniális ötleten alapuló,tartalmas,megújitó játék jött mostanában.
    A sportjátékokat,platform,külsőnézetes akció játékokat,szinte az összes épkézláb autós vagy akármilyen verseny játékot elsősorban konzolra fejlesztik.Pc-n a stratégia,szerepjátékok,és az FPS-ek maradtak.Bár az FPS és szerepjátékok nagy része már konzolon is vannak.Illetve ezek kifejezetten konzolos darabjai.
    Hát stratégia és vérprofi szimulátor nem nagyon van konzolra,ez tény.
  • Ma2ska
    pc re meg 99% nem ér semmit.
  • Istencsászár
    átveszik:D lol egyre ratyibb gémék jönnek ki aminek a consol az oka minnél egyszerűbb aracade szép grafika semmi több neked ez a tendencia teccik? nemhibáa hogy aztlátom hogy a consol átiratokat ugy lehuzzák mivel nagy 0ák! nademind1 akinek kell a consol élvezze jáccon orrvérzésig aki komolyabb dogokra vágyik az pczzen ... nemvagyok a consolok ellen mert énis eljáccok rajta final fantasy, resident evil mortal kombat nagyon ütősek de a 80% amikijön rájuknagy semmit nemérnek..
  • Ma2ska
    Ott a pont.
  • Gabe18
    EZ ugyan ide off,de ennyi butaságot már rég hallottam.
    Már a Sega DreamCast-el is lehetett internetezni,fórumozni,stb.Már a Ps2-Xbox párosra is vannak igen ütős on-line játékok,az pedig nyilvánvaló hogy a nextgen gépeken az egyik legfőbb pont lesz az on-line játék.
    Hogy mi háromszáz rongy a Xbox360-on azt legfeljebb te tudod,biztos valami saját fejlesztés lehet.Amugy kb 70-80 ezer forint lesz a gép előreláthatólag,pc-n ezért ma még egy csúcskategóriás videókártyát sem kapsz meg, az X360 pedig játékélményben,és kinézetben egy darabig simán űberelni fogja a legjobb pc-ket is.
    Az biztos hogy a konzol nem programozásra,videószerkesztésre,és effélékre való,de ezt soha nem is mondta senki,mégis örökké egy csomóan belekeverik.Ezekre valóban a számítógép való,és aki ezzel akar foglalkozni,az azt is fog venni.
    Játékok tekintetében azonban fokozatossan a kozolok veszik át a terepet,és mostani új generációt elnézve ez csak erősödni fog.
  • fatallerror
    Hát nincs ezeknek büszkeségük, hogy jobbat csináljanak mint a konkurenciáé... Nemis lehet összehasonlítani a NExtGen FIFA-val a PC-set mintha 1 másik játék lenne..
  • Istencsászár
    "eladják minden évbe ugyanazt minimális ráforditással azt dől a pénz a játékosok meg levannak szarva mer ugyis megveszik tök mind1 hogy milyen"

ezér...
  • Rudee
    Mert az EA tengeren túli érdekeltségű, ott pedig az NHL, az MLB, az NFL és az NBA is jóval népszerűbb mint a foci.
  • fatallerror
    Azt nem értem h az EA mért hanyagolja el a PC-s FIFA-t.Mert a többi játéka (NHL,NBA)tökéletesen néz ki, éles textúrák stb...
  • forza milan
    megnézem,hogy 10 év mulva azt mondjátok-e hogy a konzoloké a jelen:D,vagy a jövö!1.sose kapsz olyan grafikát,mint ahogy most a pc rohamosan fejlödik!2.csak jáccani lehet rajta,mást nemnagyon,megnézem hogy sg-zel rajta,vagy éppen hogy készitesz rajta honalpot,vagy hogy multizol rajta!lehet hogy megcsinálják,de a világon semmi értelme nem lesz,és akkor már mondhatom hogy a pc-röl lett utánnozva az egész!3.a konzol játékra van,sztem mást tervezni rá egetverö hülyeség!konzolt kiadnak 5 évente oszt jóvan!pl:ps!oszt ennyi!max arra jó hogy zenét hallgassá meg dvd-t nézzé rajta,de ha nagyon akarod ezt pc-n is megteheted,vagy éppenséggel veszel egy dvd lejátszót!én nem értem mi 3százezer rongy azon a szaros xbox360-on!hogy jáccá,meg hogy 6000mhz-s proci van benne!ez má lehet hogy nemigazán ide tartozik,de azt megnézem,hogy pl a nasanál mikor fognak konzollal pötyögni ott:Dde ez már csak vicc!szal a pc SOSEM FOG LEÁLDOZNI,ahogy a sok konolos mondja!ez az én véleményem!ebként meg m,á igazán megcsinálhatták volna normálisra a 06-ot!!!nem a mostani fejlödéshez méltó!vannak az ea-nak jóü gamejei,pl:MOHPA,ott jó a grafkó,mondjuk azon kivül nem arattak benne valami nagyot!a játékélmény király,dehát van benne néhány furcsaság!szal csak azt tudom mondani mint ahogy sokan!hogy a pc leáldozott egy nagy butaság!
  • Petya777
    Egyébként ezek a next gen képek odabasznak! Ez egy teljesen más jéték? És mikor jönnek ki (alapból, mikor lehet xbox 360-t venni?)?
  • Istencsászár
    nyomják arceda csilli villi semmi tartalom fél év alatt összedeobott gémeket kösz de engemj ilyenek nagyon nemérdekelnek amik meg pcre jönnek fps, simulátorok, stratégiák azok élvezhetelenek bármilyen consolon a minőségi cuccok ugyis pcre jönneki
  • Johnny23
    legyen igazad (bár a játékok többségét sztem is nextgen-ekre fogják nyomatni)
  • Istencsászár
    simán lehet...hadélvazzek a consolok 1 évig hogy ők a királya mer utánna a köv generációs vgat odavissza alázzák őket
  • Johnny23
    ...hogy én ezt már "mióta mondom" !!

(sajnos)

((mondjuk egy mostani csucsgépre is lehetne sztem ilyen nextgen-es grafot kreálni,csakhát ugye nem ez lesz))
  • mike369
    ezt a képet én láttam már valahol.....
  • Istencsászár
    brekk,brekk
  • Rudee
  • The Hedgehog
    ez pontosan azért van mert a jelenlegi konzolokon (PS2,XBOX) korlátozva voltak a játék továbbfejlesztésében és a PC-sek is mindíg ugyanazt kapták mint a konzolosok... amint jött az új konzol generáció... rögtön 3D lesz a fű, a közönség... de mi PC-sek ebből majd csak a FIFA 07-ben fogunk valamit látni
  • The Hedgehog
    én azt nem mondtam, hogy a PC meghal... de a játékpiac ha megnézed - akár az E3-as kínálatot - a nextgen konzolok oldalára dönti a mérleget... nemhiába kapunk már évek óta az EA-től konzolos FIFA konverziókat. Egyszerűen nem éri meg nekik külön fejlesztőcsapatot fizetni a PC-s verziókra. A PC nem hal meg, csak kisebb lesz rajta a minőségi kínálat.
  • Istencsászár
    most tök mind1 hogy mérnem a nextgen fifát nyomják az orrunk elé de nézd fifa 2003 óta ugyan az a játék pár uj mozgás 1 kicsivel több tükröződés márha láccik semmi más uj sesonok azt kifujt miterőlködjenek eladják minden évbe ugyanazt minimális ráforditással azt dől a pénz a játékosok meg levannak szarva mer ugyis megveszik tök mind1 hogy milyen... ez az ea
  • Istencsászár
    vegyél add el a pct mer konzoloké a jövő ez a legnagyobb butaság amit lehet mondani