9766
FIFA 06
  • dadek
    Sziasztok!

A Fifa06 PS3-ra is megjelenik?
    A Xbox360 és PS3 konzol mikor jelenik meg nálunk és kb. mennyibe fog kerülni?
    Előre is köszi, ha valaki tudja a választ. Üdv
  • báttyó02
    hát ja :D
  • bodesz
    lehet.de kijöhetne már :D
  • bodesz
    miért szted asszontam hogy vki csinélt???kijött rá 3napra kijött a patch amiben mppatch meg volt a visszajátszás mentése...
  • báttyó02
    Lese fogják szarni,ugyanugy mint a grafikát,a online is marad uyganolyan mint a 2005-be szvsz.
  • Rudee
    2004hez se tudtak csinálni, az EA adott ki egy javítást utólag.
  • bodesz
    indítunk addig fifa 2005ös gamet? :D
  • bodesz
    leszaz.ha nincs csinálnak (ld fifa 2005).megvenni senki se fogja...max ha starforce van de nemlesz...
  • Rudee
    Még azt se tudjuk, hogy lesz-e direct ip-s játékmód (ld. fifa 2004). Azt meg kétlem, hogy sokan megvennék.
  • báttyó02
    én ps2-es kart használok...annál nincs jobb :D
  • bodesz
    ez fos :Dnekem ilyenem van:

sry kicsit nagy a kép..
    ez jó is 2kar miatt meg logitech is :D ja és rezeg is.fifa 2005ben csak kapufánál rezgett remélem 06 ban többet rezeg majd :P
  • bodesz
    nah.arra gondoltam hogy megjelenés után 2-3 héttel mikor már sokaknak meglesz a game indíthatnánk Supergamez ligát.mit szóltok hozzá?én vagyok vezető engem illet 1.csapat választása :P :D.na de komolyból csinálhatnánk.
    mivan ez senkit se érdekel? :D
  • Gabe18
    Talán azért mert Európéban és az Usá-ban a Fifának van egy 7-8 éves előnye a Pes-el szemben,ha csak a konzolokat nézzük.Ha meg a pc-t akkor még több.
  • gercse

egy ilyennel elég nehéz megcsinálni az otb-t :D
  • gercse
    én se használtam egyszersem mondjuk padem van és nincs rajta + kar amivel kezelni tudnám uugyhogy....
  • Johnny23
    jó akkor Fifázzál sokat!!
  • fatallerror
    ezekszerint te nemtudod mit neveznek labdarúgásnak
  • Forrest Gump
    Én meg azt gondolom, hogy nem csak az online része, hanem az egész úgy szar ahogy van
  • Johnny23
    ....1ébként,gondolom azért mert PES4 online része hagy némi kivetnivalót maga után
  • laca70
    Igen.
  • Axl Rose
    Például azt az Off the ball-t sosem tudtam használni..
    Egyszerűen nincs annyi ujjam :)
  • Forrest Gump
    Már megint Fifa vs Pes csata Fifa2k6 topicban.Engem végülis annyira nem zavar, de ha annyival jobb a Pes, akkor áruljátok má el, hogy az összes online bajnokságban, miért neveznek sokkal többen a fifa ligákba? Sőt, az ESL például nem is índít Pes ligát.
    Ennyi embe tévedne?
  • gercse
    az a másik, eszméletlen
  • Axl Rose
    Továbbá az sem tetszett, hogy minden évben más az irányítás...
  • Johnny23
    ez tény viszont a PESévről évre 5 lépés előnyben volt a Fifa-val szemen gamplayben (is), szoval nemvaloszinű,hogy most hirtelen csoda történik, pláne hogy a PES sorozat idén kifejezetten a gamplayre ment rá....de ne legyen igazam, de akkor is evvel a graf.-al ááááááá ((mondjuk a PES graf.ja is fejlődhetne,de még igy is jobban bejön))

...hát nemtom,sztem azért anyian már nem veszik a Fifa-t, mint amikor "egyeduralkodó" volt.
  • gercse
    épp ez a baj nem kombinálták tul
    hagyták ugy ahogy van évröl évre ugyanaz a szar játék, csak a neve miatt veszik meg és fogják is sokáig venni
  • Axl Rose
    Szerintem túlkombinálták a FIFA sorozatot...
  • Rudee
    Végülis a képekből sokat meg lehet tudni hogy milyen lesz a gameplay.
  • Johnny23
    áááá figyelj a Fifa-t idén egyedül a graf.-ban való "pompa" emelte volna ki (talán a PES5 mellé), DE gameplay-ben sztem (sőt állítom ezek után graf.ban is) a PES5 lesz a befutó megintcsak és így viszont TORONYMAGASAN!!!

PES RULZ
  • Johnny23
    ....van egy olyan érzésem,hogy már a PES5-el be is hozzák a Fifa-t mozgások terén!!! A Konami-sok nem szaroznak,ha azt mondják,hogy animácioban+ mozgásban fejlődik a cucc,akkor az ugy is van!!

...hu pedig régen mekkora Fifa fan voltam, dehogy hogy a szarba rontották el így a Fifa sorozatot az EA, máig nem értem!!!!!
  • gercse
    tavaly is ez volt
  • báttyó02
    már igyis lemossa
  • grizzly21
    ha a PES felnő a FIFA szintjére mozgások tekintetében lemossa azt
  • fatallerror
    már csak abban reménykedhetünk h a játékmenet kárpótól a grafikáért bár én ezt is kétlem
  • báttyó02
    ez ugyanaz mitn a 2005.
  • grizzly21
    rókabőr a fifa. kész...
  • The Hedgehog
    jaj már! tök mindegy milyen a konfig... látszik, hogy semmi sem változott nagy mértékben! a mezek ugyanolyan elmosottak, a hajak ugyanolyan műanyagok, a textúrák ugyanolyan szörnyűek... nem hiszem, hogy szar konfiggal készültek volna szvsz
  • The Hedgehog
    nem kamu... full official képek! magyar EA-től is megerősítettek!
  • Rudee
    Akkor Te más játékról beszélsz.
  • Istencsászár
    igen madártávlatból fele ilyen ronda graf de silány de közelebbről ilyen...