9766
FIFA 06
-
dadek #370 Sziasztok!
A Fifa06 PS3-ra is megjelenik?
A Xbox360 és PS3 konzol mikor jelenik meg nálunk és kb. mennyibe fog kerülni?
Előre is köszi, ha valaki tudja a választ. Üdv
-
#369 hát ja :D -
#368 lehet.de kijöhetne már :D -
#367 miért szted asszontam hogy vki csinélt???kijött rá 3napra kijött a patch amiben mppatch meg volt a visszajátszás mentése... -
#366 Lese fogják szarni,ugyanugy mint a grafikát,a online is marad uyganolyan mint a 2005-be szvsz. -
Rudee #365 2004hez se tudtak csinálni, az EA adott ki egy javítást utólag. -
#364 indítunk addig fifa 2005ös gamet? :D -
#363 leszaz.ha nincs csinálnak (ld fifa 2005).megvenni senki se fogja...max ha starforce van de nemlesz... -
Rudee #362 Még azt se tudjuk, hogy lesz-e direct ip-s játékmód (ld. fifa 2004). Azt meg kétlem, hogy sokan megvennék. -
#361 én ps2-es kart használok...annál nincs jobb :D -
#360 ez fos :Dnekem ilyenem van:
sry kicsit nagy a kép..
ez jó is 2kar miatt meg logitech is :D ja és rezeg is.fifa 2005ben csak kapufánál rezgett remélem 06 ban többet rezeg majd :P -
#359 nah.arra gondoltam hogy megjelenés után 2-3 héttel mikor már sokaknak meglesz a game indíthatnánk Supergamez ligát.mit szóltok hozzá?én vagyok vezető engem illet 1.csapat választása :P :D.na de komolyból csinálhatnánk.
mivan ez senkit se érdekel? :D -
Gabe18 #358 Talán azért mert Európéban és az Usá-ban a Fifának van egy 7-8 éves előnye a Pes-el szemben,ha csak a konzolokat nézzük.Ha meg a pc-t akkor még több. -
egy ilyennel elég nehéz megcsinálni az otb-t :D -
#356 én se használtam egyszersem mondjuk padem van és nincs rajta + kar amivel kezelni tudnám uugyhogy.... -
#355 jó akkor Fifázzál sokat!! -
fatallerror #354 ezekszerint te nemtudod mit neveznek labdarúgásnak -
#353 Én meg azt gondolom, hogy nem csak az online része, hanem az egész úgy szar ahogy van -
#352 ....1ébként,gondolom azért mert PES4 online része hagy némi kivetnivalót maga után -
laca70 #351 Igen. -
Axl Rose #350 Például azt az Off the ball-t sosem tudtam használni..
Egyszerűen nincs annyi ujjam :) -
#349 Már megint Fifa vs Pes csata Fifa2k6 topicban.Engem végülis annyira nem zavar, de ha annyival jobb a Pes, akkor áruljátok má el, hogy az összes online bajnokságban, miért neveznek sokkal többen a fifa ligákba? Sőt, az ESL például nem is índít Pes ligát.
Ennyi embe tévedne? -
#348 az a másik, eszméletlen -
Axl Rose #347 Továbbá az sem tetszett, hogy minden évben más az irányítás... -
#346 ez tény viszont a PESévről évre 5 lépés előnyben volt a Fifa-val szemen gamplayben (is), szoval nemvaloszinű,hogy most hirtelen csoda történik, pláne hogy a PES sorozat idén kifejezetten a gamplayre ment rá....de ne legyen igazam, de akkor is evvel a graf.-al ááááááá ((mondjuk a PES graf.ja is fejlődhetne,de még igy is jobban bejön))
...hát nemtom,sztem azért anyian már nem veszik a Fifa-t, mint amikor "egyeduralkodó" volt. -
#345 épp ez a baj nem kombinálták tul
hagyták ugy ahogy van évröl évre ugyanaz a szar játék, csak a neve miatt veszik meg és fogják is sokáig venni -
Axl Rose #344 Szerintem túlkombinálták a FIFA sorozatot... -
Rudee #343 Végülis a képekből sokat meg lehet tudni hogy milyen lesz a gameplay. -
#342 áááá figyelj a Fifa-t idén egyedül a graf.-ban való "pompa" emelte volna ki (talán a PES5 mellé), DE gameplay-ben sztem (sőt állítom ezek után graf.ban is) a PES5 lesz a befutó megintcsak és így viszont TORONYMAGASAN!!!
PES RULZ -
#341 ....van egy olyan érzésem,hogy már a PES5-el be is hozzák a Fifa-t mozgások terén!!! A Konami-sok nem szaroznak,ha azt mondják,hogy animácioban+ mozgásban fejlődik a cucc,akkor az ugy is van!!
...hu pedig régen mekkora Fifa fan voltam, dehogy hogy a szarba rontották el így a Fifa sorozatot az EA, máig nem értem!!!!! -
#340 tavaly is ez volt -
#339 már igyis lemossa -
#338 ha a PES felnő a FIFA szintjére mozgások tekintetében lemossa azt -
fatallerror #337 már csak abban reménykedhetünk h a játékmenet kárpótól a grafikáért bár én ezt is kétlem -
#336 ez ugyanaz mitn a 2005. -
#335 rókabőr a fifa. kész... -
#334 jaj már! tök mindegy milyen a konfig... látszik, hogy semmi sem változott nagy mértékben! a mezek ugyanolyan elmosottak, a hajak ugyanolyan műanyagok, a textúrák ugyanolyan szörnyűek... nem hiszem, hogy szar konfiggal készültek volna szvsz -
#333 nem kamu... full official képek! magyar EA-től is megerősítettek! -
Rudee #332 Akkor Te más játékról beszélsz. -
#331 igen madártávlatból fele ilyen ronda graf de silány de közelebbről ilyen...