9766
FIFA 06
  • báttyó02
    hát a gameplayben nemsok változást látok,mozgások ugyanolyanok...azért reménykedek
  • fatallerror
    ez PC-s és tökjó a graf (FIFA-hoz képest) egész élesek a mezek
  • Rudee
    A németek tesztelték az alfa verziót, itt van 4 kis videó. Ezek alapján úgy tűnik hogy elég nagy változások lesznek gameplay terén. Lejátszáshoz új winamp kell.
  • Rudee
    27 fontért elő lehet rendelni a játékot, úgy néz ki DVDn jelenik meg.
  • báttyó02
    jajjj....
  • gercse
    hát akinek diploomája van...
  • Kaplan
    Calm Down boys :)
  • báttyó02
    nyugi emberek
  • The Hedgehog
    nyugi arc
  • Breki33
    nyugi fiu
  • The Hedgehog
    bocs... itt mindíg csak neked lehet igazad... el is felejtettem!
  • Breki33
    gratulálok

ilyenekre én nem költök
    legfeljebb PSP-re P
  • Breki33
    te akartál kijavítani

és tévedtél...
  • Breki33
    sztem nem értettem félre

és Fifa is van PSP-re

Annyit mondtam, hogy a PES a PSP_s képeken jobban néz ki mint a Fifa ezeken a képeken

ennyi
  • The Hedgehog
    ja és még mielőtt... tudom mi az a PSP :) konzolok terén sztem elég jól kiismerem magam lévén PS2-m és XBOX-om is van...

Az XBOX360-as FIFA-t azért hoztam fel mert azt írtad, hogy az első képeken más volt a fű... azért mert azok az XBOX360-as FIFA-ból voltak. Ennyi! Zárjuk le!
  • The Hedgehog
    jaj már... hülyének nézel! de sztem leszarjuk, hogy PSP-n mi szebb és mi nem? vagy ez most olyan fontos lenne? Ez itt a PC-s FIFA 06 fórum kéremszépen...
  • The Hedgehog
    sztem félreértetted az előtted hozzászólót amikor a PSP-ről kezdtél beszélni...

1. ez a FIFA fórum, hagyjuk a PES-t...
    2. az XBOX360-as FIFA-ról volt amúgy is szó, nem a PES-ről...
  • Rudee
    Ez nem chat.
  • youki
    sziasztok!
  • Breki33
  • Breki33
    Hogy világos legyen miről beszélek

Ez bizony PSP és ezen bizony szebb a PES% mint a FIfa ezeken a FIfa-s képeken
  • Breki33
    "Pro Evolution Soccer 5 kommt für PSP!"

Hivatalos KONAMI oldalról idéznék........
    klikk

Szóval maradnék a PSP-nél :-)

• Breki33
    ezt olvasd vissza :-)
  • Breki33
    miért lenne szar?

elárulom az itteni többség is azzal játszik

szval nem kéne
  • The Hedgehog
    ha az a "szar" nem lenne az EA még mindíg a FIFA 2004 szintjén lenne a játékkal, legalább az a "szar" ösztönzi az EA-t... jó irányba...
  • The Hedgehog
    először is nem PSP hanem PS... másodszor az XBOX 360 verziónak semmi köze ehhez a FIFA-hoz... az teljesen más fejlesztés és az abból származó képek és videók enyhén magasabb színvonalú grafikát képviselnek, amit mi PC-n max csak a FIFA 07-ben fogunk majd csak látni. A jelenlegi átlag konfiguráció ugyanis nem tudná lekezelni azt a rengeteg poligont amit a FIFA 06 NEXTGEN megmozgat majd. Egyébként XBOX360-ra fejlesztik (XBOX 2 a gyengébbek kedvéért), de bizonyára jön majd PS3-ra is a cucc, amint a gépet is árusítják már.

Szóval ne keverjük a kettőt.

Az alfa verziós képekhez annyit, hogy a grafika véleményem szerint egy fikarcnyit sem változott a FIFA 2005 óta. Mezek ugyanolyan elmosottak, fű dettó, arcok sem az igaziak... Vagyis maradt a régi motor. Engem ez nem is nagyon izgatna, ha egy remek játékmenet párosulna mellé, de tavaly is ezt hittem és ez nem jött be. Így idén óvatosabban nyúlok a játékhoz. A PES-ben nekem az tetszik, hogy minden tűéles és tele van apró grafikai látványosságokkal, igaz nem annyira "fotorealisztikus", mint a FIFA...
  • báttyó02
    jovan nemkell olyanrol véleményt mondanod amivel nemjacottal eleget.
    én szeretem a fifát is meg a pes-t is,a fifában két dolog zavar: elmosodott grafika,meg a hamar megunható grafika

• Forrest Gump
    LoL.
    Már megint itt okoskodsz a fifa topicban a pessel. Hát játsz azzal a szarral, ha ennyire tetszik és favorizáld a Pes topicban.
  • T4Ce manager
    A T4Ce multigaming keres: fifa klánt keres további információ msn: [email protected] vagy quakeneten #t4ce.hu szobában ott keresd t4ce`managert
  • báttyó02
    Pes5 tuti verni fogja gameplay-ben,ebben biztos vagyok,és nemcsak én
  • Rudee
    Privibe elküldhetnéd a lottószámokat, ha ennyire a jövőbe látsz.
  • báttyó02
    mindegy remélem a gameplay megközeliti a pes4-et....mer a pes5-öt megint nemtudja megközeliteni az tuti
  • Rudee
    XBOX360 enyhén ütősebb konfiggal fog megjelenni, mint bármely mai PC. Majd 4-5 év múlva talán már megközelíthető lesz az a szint.
  • gercse
    hát szerintem bekén szerezni egy olyat majd,ha nem lesz tul drága
  • Breki33
    hát ezaz

itt meg olyan a grafika mint a másik psp-n
  • Rudee
    Első kép az XBOX360-as volt. Ott mozog minden szál.
  • gercse
    most fölösleges vitázni,mindenki maga választja meg hogy mit vesz meg vagy mivel játszik
  • Breki33
    De ez a fű

az első képeken nem ilyen volt még örültünk is.

Ez meg mintha úthengerrel végigmentek volna rajta
  • báttyó02
    Nem egy embert ismerek aki megveszi,és nincs nete.
    Vagy van,de hülye ahhoz hogy beletegyem valamit is :D
  • gercse
    ok csak nevettem rajta egyet