9766
FIFA 06
-
#530 hát a gameplayben nemsok változást látok,mozgások ugyanolyanok...azért reménykedek -
fatallerror #529 ez PC-s és tökjó a graf (FIFA-hoz képest) egész élesek a mezek -
Rudee #528 A németek tesztelték az alfa verziót, itt van 4 kis videó. Ezek alapján úgy tűnik hogy elég nagy változások lesznek gameplay terén. Lejátszáshoz új winamp kell. -
Rudee #527 27 fontért elő lehet rendelni a játékot, úgy néz ki DVDn jelenik meg. -
#526 jajjj.... -
#525 hát akinek diploomája van... -
#524 Calm Down boys :) -
#523 nyugi emberek -
#522 nyugi arc -
#521 nyugi fiu -
#520 bocs... itt mindíg csak neked lehet igazad... el is felejtettem! -
#519 gratulálok
ilyenekre én nem költök
legfeljebb PSP-re P -
#518 te akartál kijavítani
és tévedtél... -
#517 sztem nem értettem félre
és Fifa is van PSP-re
Annyit mondtam, hogy a PES a PSP_s képeken jobban néz ki mint a Fifa ezeken a képeken
ennyi -
#516 ja és még mielőtt... tudom mi az a PSP :) konzolok terén sztem elég jól kiismerem magam lévén PS2-m és XBOX-om is van...
Az XBOX360-as FIFA-t azért hoztam fel mert azt írtad, hogy az első képeken más volt a fű... azért mert azok az XBOX360-as FIFA-ból voltak. Ennyi! Zárjuk le! -
#515 jaj már... hülyének nézel! de sztem leszarjuk, hogy PSP-n mi szebb és mi nem? vagy ez most olyan fontos lenne? Ez itt a PC-s FIFA 06 fórum kéremszépen... -
#514 sztem félreértetted az előtted hozzászólót amikor a PSP-ről kezdtél beszélni...
1. ez a FIFA fórum, hagyjuk a PES-t...
2. az XBOX360-as FIFA-ról volt amúgy is szó, nem a PES-ről... -
Rudee #513 Ez nem chat. -
youki #512 sziasztok!
-
#511 -
#510 Hogy világos legyen miről beszélek
Ez bizony PSP és ezen bizony szebb a PES% mint a FIfa ezeken a FIfa-s képeken -
#509 "Pro Evolution Soccer 5 kommt für PSP!"
Hivatalos KONAMI oldalról idéznék........
klikk
Szóval maradnék a PSP-nél :-)
-
#508 ezt olvasd vissza :-) -
#507 miért lenne szar?
elárulom az itteni többség is azzal játszik
szval nem kéne -
#506 ha az a "szar" nem lenne az EA még mindíg a FIFA 2004 szintjén lenne a játékkal, legalább az a "szar" ösztönzi az EA-t... jó irányba... -
#505 először is nem PSP hanem PS... másodszor az XBOX 360 verziónak semmi köze ehhez a FIFA-hoz... az teljesen más fejlesztés és az abból származó képek és videók enyhén magasabb színvonalú grafikát képviselnek, amit mi PC-n max csak a FIFA 07-ben fogunk majd csak látni. A jelenlegi átlag konfiguráció ugyanis nem tudná lekezelni azt a rengeteg poligont amit a FIFA 06 NEXTGEN megmozgat majd. Egyébként XBOX360-ra fejlesztik (XBOX 2 a gyengébbek kedvéért), de bizonyára jön majd PS3-ra is a cucc, amint a gépet is árusítják már.
Szóval ne keverjük a kettőt.
Az alfa verziós képekhez annyit, hogy a grafika véleményem szerint egy fikarcnyit sem változott a FIFA 2005 óta. Mezek ugyanolyan elmosottak, fű dettó, arcok sem az igaziak... Vagyis maradt a régi motor. Engem ez nem is nagyon izgatna, ha egy remek játékmenet párosulna mellé, de tavaly is ezt hittem és ez nem jött be. Így idén óvatosabban nyúlok a játékhoz. A PES-ben nekem az tetszik, hogy minden tűéles és tele van apró grafikai látványosságokkal, igaz nem annyira "fotorealisztikus", mint a FIFA... -
#504 jovan nemkell olyanrol véleményt mondanod amivel nemjacottal eleget.
én szeretem a fifát is meg a pes-t is,a fifában két dolog zavar: elmosodott grafika,meg a hamar megunható grafika
-
#503 LoL.
Már megint itt okoskodsz a fifa topicban a pessel. Hát játsz azzal a szarral, ha ennyire tetszik és favorizáld a Pes topicban. -
T4Ce manager #502 A T4Ce multigaming keres: fifa klánt keres további információ msn: [email protected] vagy quakeneten #t4ce.hu szobában ott keresd t4ce`managert -
#501 Pes5 tuti verni fogja gameplay-ben,ebben biztos vagyok,és nemcsak én -
Rudee #500 Privibe elküldhetnéd a lottószámokat, ha ennyire a jövőbe látsz. -
#499 mindegy remélem a gameplay megközeliti a pes4-et....mer a pes5-öt megint nemtudja megközeliteni az tuti -
Rudee #498 XBOX360 enyhén ütősebb konfiggal fog megjelenni, mint bármely mai PC. Majd 4-5 év múlva talán már megközelíthető lesz az a szint. -
#497 hát szerintem bekén szerezni egy olyat majd,ha nem lesz tul drága -
#496 hát ezaz
itt meg olyan a grafika mint a másik psp-n -
Rudee #495 Első kép az XBOX360-as volt. Ott mozog minden szál. -
#494 most fölösleges vitázni,mindenki maga választja meg hogy mit vesz meg vagy mivel játszik -
#493 De ez a fű
az első képeken nem ilyen volt még örültünk is.
Ez meg mintha úthengerrel végigmentek volna rajta -
#492 Nem egy embert ismerek aki megveszi,és nincs nete.
Vagy van,de hülye ahhoz hogy beletegyem valamit is :D -
#491 ok csak nevettem rajta egyet