9766
FIFA 06
-
#570 ja igen :D
mondjuk ezt pes-böl kopizták,de mindenképpen a fifa jvarára lesz szerintem! eléggé uncsi volt a szabadrugás rendszer hogy 10-böl 9-szer tuti golt lehetett elérni...mondjuk nemtudom ez az uj rendszer mennyire lesz leegyszerüsitve -
Rudee #569 #531 második mondata a válasz a kérdésedre :D -
fatallerror #568 nekem az tetszik h dinamikusabb,ritmikusabb a mozgás -
#567 jaja mezek kifejezetten jók,élesek!
mondjuk remélem ezen nemis fognak változtatni :S -
#566 jó, a mezek is meg mintha a közönség is jobb lenne -
#565 na megnéztem a videokat,a barcelona-s meccs nagyon bejött! itt tényleg lehet látni hogy másak a mozgások,a passzok,mondjuk a lövés mintha olyan lenne mint 2005-be,de a többi tényleg faszán néz ki.
És jol láttam hogy szabadrugásnál már nincsen "célkereszt"? -
Rudee #564 Gondolom ott lesznek a válogatottak. -
#563 köszi -
#562 world league is lesz? -
#561 én sem,mindjá átnézem -
Rudee #560 Akkor még ezt se. -
#559 htx,eztmég nemláttam -
Rudee #558 Ez. -
Rudee #557 Szerintem az, egyik barszelóna játékos fölött se volt olyan kis izé, ami azt jelöli hogy egy ember irányítja. -
#556 melyik videó? a #528 nem? -
#555 biztos, hogy a gép volt? -
Rudee #554 Ja elment. Ez a videó is tartogatott újdonságot, végre a gép is próbál cselezni. -
fatallerror #553 ott lehet igazán látni h finom a mozgás és kidolgozott(elején lesz 1 nagy helyzet) -
Rudee #552 Azt még nem néztem meg, majd mingyá. -
fatallerror #551 chelsea barca meccsnél neked is elmegy a hang? -
#550 tudom
mennyiért szerezted be? -
Rudee #549 Ez meg a menüről egy kis videó, látni hogy lesz lengyel bajnokság is. -
Rudee #548 Intro -
#547 nekem ienem van, remélem lesz hozá pesem is:) -
#546 mindenesetre én annak örülnék,ha tudnának egy olyan gameplayt csinálni amit nem lehet pár héten belül megunni,kitapasztalni (inkább kitapasztalni-t mondom) -
#545 szerintem nem lesz ez annyira rossz,nem huzták le a videoban,meg graf sem annyira rossz mondjuk annyira nem is jo -
fatallerror #544 jólesz eza FIFA nekem míg nemjöna PES5 :) -
#543 jó a régebbi winamp is csak a winamp reklamál -
#542 irányitás jobb lett -
#541 ezek a fritzek csak beadásra játszanak,elég uncsi -
#540 Ballack 86-os, Deisler 90-es :D -
#539 az utso videoban mintha azt halottam volna hogy a golok jobbak,tehát nem olyan mint a tavalyiban,hogy van 5 féle gol,hanem akárhogy összejöhet egy gól, és nem néz ki mindig ugyanugy -
#538 volt más focis játék több is
sőt volt pár egészen jó akkori szinten
de ezt már részletesen megbeszéltük a ki melyik focis játékot szereti topicban -
#537 hát nem biztos hogy fan,csak ameddig nem volt más focis játék addig azzal játszott mindenki aki szerette a focit -
#536 minden pesfan fifafan volt régebben........ -
#535 hiába mondod ha pesfan -
fatallerror #534 szerintem kifinomultabb és úgymond harciasabb a játékmenet mint a valóságban -
#533 hát nemtudom...nem akarok megitélni egy játékot igy,de a mozgások ugyanolyanok mint 2005-be :\
mindegymajd meglátjuk -
#532 úristen!az a szar grafkika!ugy láccik a hajakon se változtattak!áááááá -
Rudee #531 Nézd meg jobban, a játékos lába nem vonzza a labdát. Szabadrúgásnál oda rúgod ahova akarod. Kapuralövésnél nem látni hogy kétszer ugyanoda menne a labda.