9766
FIFA 06
-
#610 -
#609 ez érdekes... -
#608 akkor szolok hogy tegyék be,bár nemvagyok házigazda,de azért probálok ugy viselkedni ;) -
#607 nem
ez a házigazda dolga -
#606 legyen így :) -
#605 szerintem is pont jó, Ronaldinho már rágebb óta sztár, Rooney csak nem rég(manu ota)lett sztár,Podolski meg most lett(lesz) sztár -
#604 hát Rooney már mostios sztár,Podolski meg nagyon jol nyomja mostanság -
szabolcs17 #603 Ebben igazad van. Szerintem mind a hárman a maguk nevében sztárok. Ronaldinho már így is az, Rooney és Podolski meg azok lehetnek mivel még nagyon fiatalok. Szerintem az EA jól választott. -
#602 mi bajod vele? egyik legnagyobb német tehetség, pár év és világsztár lesz -
#601 montad már h tegyék be? :) -
#600 Ronaldinho ok Rooney elmegy de Podolski :SSSS -
#599 fain lesz
fifa 4ever :) -
#598 sztem keversz vkivel -
#597 akkor ez ezek szerint kamu
a németen tényleg rajta van -
fatallerror #596 majd kivágsz 1 ficis magazinból 1 másikat :DD -
#595 attól még a cover-en az ő arcuk lesz P -
Rudee #594 Podolski nemarca semminek se. Max a német verzióra rakják a fejét. -
fatallerror #593 ha ennyi problámát jelent h kivan rajta akkor maradjon ez az egyszerű FIFA felirat -
Kanál #592 hát persze tudom de találhattak volna róla egy nem jól mert róla olyan nincs jobb képet mint ez mert ezen még a szokásosnál is csúfabb :DDDDD -
#591 Nem a kinézete hanem a játéka miatt van rajta.
És bár tényleg az sztem Rooney-nál kicsit azért még mindig jobb :-) -
Kanál #590 mindegy csak ez a csúf ronaldrinygó ne legyen rajta :c -
#589 -
#588 mostaninál jobb,olyat nem találtál amelyiken Podolski is rajta van? furcsa hogy azt írják ő is a fifa arca,de nem nagyon látom sehol,csak az fh-n volt egy kép -
#587 Készítettem egy bannert
Nem tökéletes, de talán a mostaninál jobb
-
#586 PS2,Xbox,Gamecube Semptember 28 -
SeLFisCH #585 Hy. Gondolom ez egy olyan kérdés ami már 100x elhangzott de pár betű a válasz szal leírhatjátokMikor jönne ki a '06? -
#584 én sokat várok a mostani fifától, remélem tényleg fog annyit fejlödni hogy legalább a gameplay alapján ellenfele lesz a pesnek -
Kanál #583 igyekszik az ember :c -
#582 gyors volt a válasz :D -
Kanál #581 ezekszerint nem sokat
:o -
#580 jó csak nekem ez feltünt a videokban,ezekszerint nem sokat játszottam 05-el -
Kanál #579 vót -
#578 eddig volt külön hosszu meg rövidujju mezes játékos a pályán? -
#577 Podolski nem szerepel sehol? -
Kanál #576 mennyire csúf ez a ronáldringyó :s -
#575 ja, gameover,ha van még az ilyen -
Rudee #574 A fix.tv ilyesmit csinált régen, elég fostalicska műsor volt -
OPM #573 :DDD ezen mennyit röhögtem
nálunk mér nincs ilyen adó? -
#572 a négy német videóban sem mondanak rosszat a játékról,szal szerintem nem lesz rossz a játék bár a pes közelébe nem hiszem hogy odaér,de mindkettőnek más lesz az elönye és hátránya -
Rudee #571 Borító: