FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor szolok hogy tegyék be,bár nemvagyok házigazda,de azért probálok ugy viselkedni 😉
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szerintem is pont jó, Ronaldinho már rágebb óta sztár, Rooney csak nem rég(manu ota)lett sztár,Podolski meg most lett(lesz) sztár
hát Rooney már mostios sztár,Podolski meg nagyon jol nyomja mostanság
Ebben igazad van. Szerintem mind a hárman a maguk nevében sztárok. Ronaldinho már így is az, Rooney és Podolski meg azok lehetnek mivel még nagyon fiatalok. Szerintem az EA jól választott.
fain lesz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
fifa 4ever 😊
fifa 4ever 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
majd kivágsz 1 ficis magazinból 1 másikat 😄D
ha ennyi problámát jelent h kivan rajta akkor maradjon ez az egyszerû FIFA felirat
hát persze tudom de találhattak volna róla egy nem jól mert róla olyan nincs jobb képet mint ez mert ezen még a szokásosnál is csúfabb 😄DDDD
BUDA > miskolc.
Nem a kinézete hanem a játéka miatt van rajta.
És bár tényleg az sztem Rooney-nál kicsit azért még mindig jobb :-)
És bár tényleg az sztem Rooney-nál kicsit azért még mindig jobb :-)
mindegy csak ez a csúf ronaldrinygó ne legyen rajta :c
BUDA > miskolc.
mostaninál jobb,olyat nem találtál amelyiken Podolski is rajta van? furcsa hogy azt írják õ is a fifa arca,de nem nagyon látom sehol,csak az fh-n volt egy kép
Hy. Gondolom ez egy olyan kérdés ami már 100x elhangzott de pár betû a válasz szal leírhatjátok<#vigyor3>#vigyor3>Mikor jönne ki a '06?<#fejvakaras>#fejvakaras>
én sokat várok a mostani fifától, remélem tényleg fog annyit fejlödni hogy legalább a gameplay alapján ellenfele lesz a pesnek
igyekszik az ember :c
BUDA > miskolc.
ezekszerint nem sokat
:o
:o
BUDA > miskolc.
vót
BUDA > miskolc.
mennyire csúf ez a ronáldringyó :s
BUDA > miskolc.
A fix.tv ilyesmit csinált régen, elég fostalicska mûsor volt <#zavart2>#zavart2>
Szar Bayern, szar Bayern :)
😄DD ezen mennyit röhögtem
nálunk mér nincs ilyen adó?
nálunk mér nincs ilyen adó?
a négy német videóban sem mondanak rosszat a játékról,szal szerintem nem lesz rossz a játék bár a pes közelébe nem hiszem hogy odaér,de mindkettõnek más lesz az elönye és hátránya
ja igen 😄
mondjuk ezt pes-böl kopizták,de mindenképpen a fifa jvarára lesz szerintem! eléggé uncsi volt a szabadrugás rendszer hogy 10-böl 9-szer tuti golt lehetett elérni...mondjuk nemtudom ez az uj rendszer mennyire lesz leegyszerüsitve
mondjuk ezt pes-böl kopizták,de mindenképpen a fifa jvarára lesz szerintem! eléggé uncsi volt a szabadrugás rendszer hogy 10-böl 9-szer tuti golt lehetett elérni...mondjuk nemtudom ez az uj rendszer mennyire lesz leegyszerüsitve
nekem az tetszik h dinamikusabb,ritmikusabb a mozgás
jaja mezek kifejezetten jók,élesek!
mondjuk remélem ezen nemis fognak változtatni :S
mondjuk remélem ezen nemis fognak változtatni :S
na megnéztem a videokat,a barcelona-s meccs nagyon bejött! itt tényleg lehet látni hogy másak a mozgások,a passzok,mondjuk a lövés mintha olyan lenne mint 2005-be,de a többi tényleg faszán néz ki.
És jol láttam hogy szabadrugásnál már nincsen "célkereszt"?
És jol láttam hogy szabadrugásnál már nincsen "célkereszt"?