FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
EA have given us some info on some of the new teams in FIFA 06.
FIFA 06 will have all of the same leagues as FIFA 2005, along with some additions. The Polish Ekstraklasa has been added, along with Fenerbahce, Shakhtar Donetsk and two South African teams... Orlando Priates and Kaizer Chiefs. There is also a new World League which has two teams in it, the Classic XI (as announced in a previous news post) and a World XI, which contains the top players from today's game. EA stressed that this team can be completely changed, meaning you can make your own World XI if you do not agree with EA's selections.
In other FIFA 06 news, there have been some fake screenshots circulating that were meant to prove that the Turkish League was in FIFA 06. EA have confirmed that these screenshots are fakes. The only additional complete league that is being added is the Polish Ekstraklasa.
Szar Bayern, szar Bayern :)
mondjuk fix tv-t nem sokan dicsérik ilyen szempontbol....
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
miszerint a fifa 2006 csak konzolon jön, az agyam eldobom,mekkora lámák
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
még csinálhatsz ha nincs jobb dolgod
döntsétek el melyik legyen ez vagy amit Breki csinált,mert még nem tették be valamiért tegnap ota a bannert...

most meg Bobo forever, azért ez furcsa,egyik pillanatról a másikra
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
nem hiszem h ezért gófogja valaki kiprobálni ha kiprobálja
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
kár hogy PC-n nem lesz ilyen szép a meze 😞(((((((((((
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.