FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legelõször nekem kiakadt a játék betöltésénél, de aztán lefuttattam a genBH-t meg a fatGUI-t és jó lett! 😛
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Igaz, lehet az is...
A német fórumokon ezeket írják: Konter(CA), Flanken(MR), Flügelspiel(FS), Überzahl(BO)
A 'konter' valszeg kontra lesz, az 'überzahl' az túlerõ vagy emberelõny, a 'flanken' és a 'flügelspiel' tudomásom szerint mindkettõ a széleken való játékot jelenti. De akkor mi lehet a különbség a kettõ között? Fene tudja...
A német fórumokon ezeket írják: Konter(CA), Flanken(MR), Flügelspiel(FS), Überzahl(BO)
A 'konter' valszeg kontra lesz, az 'überzahl' az túlerõ vagy emberelõny, a 'flanken' és a 'flügelspiel' tudomásom szerint mindkettõ a széleken való játékot jelenti. De akkor mi lehet a különbség a kettõ között? Fene tudja...
de, az
nem mondtam hogy gémpadon mondtam ezt most jolmegmondtam 😛
nemtudom mi gémpadon, gondolom amivel megtolja a labdát
nem mondtam hogy gémpadon mondtam ezt most jolmegmondtam 😛
nemtudom mi gémpadon, gondolom amivel megtolja a labdát
Avanti Crociati!
Heloo
nem ember fogás?
Bár az Man Marking (a la Pes)
Gondolom a meccs elõtti taktikánál kiírja teljesen.
nem ember fogás?
Bár az Man Marking (a la Pes)
Gondolom a meccs elõtti taktikánál kiírja teljesen.
azon röhögök, hogy mindenki odavan a gif-es kapufámért a soccergamingon hogy micsoda gól aztán csak azért nem írtam oda mert nem jutott eszembe, hgogy a kapufa angolul goal-post P
szerintem meg nem...
én igy lövöm:
shift + irány balra vagy jobbra
shift + le a távolságtol függöen
balra jobbra gombokkal besaccolom hogy hova lõje
lövés, a kék részig
én igy lövöm:
shift + irány balra vagy jobbra
shift + le a távolságtol függöen
balra jobbra gombokkal besaccolom hogy hova lõje
lövés, a kék részig
Avanti Crociati!
Én úgy rugtam a szabadot, hogy:
1 irány, amerre gondolod
2 lövésgomb, kék mezõben megáálítani
3 rögtön utána megint lövésgomb és kékmezõben vagy elötte megállítani
Tehát a lövésgombot 2X kell elíndítani gyors egymásutánban
1 irány, amerre gondolod
2 lövésgomb, kék mezõben megáálítani
3 rögtön utána megint lövésgomb és kékmezõben vagy elötte megállítani
Tehát a lövésgombot 2X kell elíndítani gyors egymásutánban
Sziasztok!
Tudjátok, hogy a meccs közbeni taktikai beállításoknál (2,4,6,8 a num. bill.-en) mit jelentenek a rövidítések? CA ,WP ,MR, BO ???
Kettõt kitaláltam, a többit nem tudom (CA - counter attack, WP - wing play)
Tudjátok, hogy a meccs közbeni taktikai beállításoknál (2,4,6,8 a num. bill.-en) mit jelentenek a rövidítések? CA ,WP ,MR, BO ???
Kettõt kitaláltam, a többit nem tudom (CA - counter attack, WP - wing play)
eRRÕL BESZÉLTEM DE EZ A SOCCERACCESON LÉVÕ FATBUILDERT HASZNÁLJA AMIT ÉN 3* HASZNÁLTAM EDDIG ÉS MINDIG ROSSZ LETT.
caps off
szóval ha valakinek a felrakása után kiakad az a bûnös és könnyen megoldható
caps off
szóval ha valakinek a felrakása után kiakad az a bûnös és könnyen megoldható
Áz! Köszi
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ollózásról azt mondták, hogy lehetséges, de ritka. Jó játékossal, jó helyzetben lehet megcsinálni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
shift+lefele az erõsség
ha csak simán lefele akkor laposan lövi asszem
én már kétkapufás szabadot is de nem itthon ugyhogy nemtudom megmutatni
aki nem hiszi annak utána járok...
ha csak simán lefele akkor laposan lövi asszem
én már kétkapufás szabadot is de nem itthon ugyhogy nemtudom megmutatni
aki nem hiszi annak utána járok...
Avanti Crociati!
Ez nagy titok <#vigyor>#vigyor>
Ennél a lövésnél nem nyomtam a kékik, valahogy így nézett ki:
Áruld már el légyszi, hogy hogyan lehet erõset lõni...
Én jól felnyomom a csíkot ( a kék részig) és mégis harmatgyengén lövi meg 😞 Mármint a szabadokat 😊 Egyébként szép góóól..
Én jól felnyomom a csíkot ( a kék részig) és mégis harmatgyengén lövi meg 😞 Mármint a szabadokat 😊 Egyébként szép góóól..
CSAK a Fradi
Ja ez érdekes de ez tuti beválik, mert már kettõnknél mûködik és valamilyen plusz usb-s eszközt, ismer fel gamepad ként. Szerintem. Most próbáltam ki én is gamepaddal és azzal is mûködik most már rendesen.
Meg van a megoldás a menü ugrálására.<#vigyor2>#vigyor2>
Piktor barátunk rá jött a megoldásra neki a Wacom digitalizáló tábla okozta, ami USB-vel kapcsolódik. Nekem az APC UPS Szünetmentes tápegység usb-s kábele okozta<#wink>#wink>
Piktor barátunk rá jött a megoldásra neki a Wacom digitalizáló tábla okozta, ami USB-vel kapcsolódik. Nekem az APC UPS Szünetmentes tápegység usb-s kábele okozta<#wink>#wink>
mostaniak sokkal jobbak
amúgy érdemes hátrafelé is játszani, mikor nem akarok mindenáron kapura törni hanem passzolgatok kicsiben hátra sokkal jobb helyzetbe kerülök és tovább tudom birtokolni.
Mondjuk ez nem kedvez az én játéksítulomnak így mindig kell 10 perc míg átállok.
amúgy érdemes hátrafelé is játszani, mikor nem akarok mindenáron kapura törni hanem passzolgatok kicsiben hátra sokkal jobb helyzetbe kerülök és tovább tudom birtokolni.
Mondjuk ez nem kedvez az én játéksítulomnak így mindig kell 10 perc míg átállok.
Oké,értem...végül is a mostaniak is megfelelnek,csak kíváncsi voltam rá,hogy miért😊..thanks.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Ez a FIFA2005tõl elég messze van.
Mert az évek alatt szépen lassan megunta õket mindenki. UEFA CL-be is mások voltak már.
Mert az évek alatt szépen lassan megunta õket mindenki. UEFA CL-be is mások voltak már.
Csak ennyi?Mert a 2005-ben lazán elvittem a kapusig egy emberrel<#hehe>#hehe>,itt meg nehezebb a dolgom már...de azért köszi infot😊.Amúgy miért nem volt jó nekik a két régi riporter páros?Minek cserélték le õket?
Kipróbáltam a demot és nagyon állat<#eljen>#eljen>,de enm tudom megtartani a labdát😞..egy ideg néha tudom vinn,de ,aztán lazán leszerelik a védõk...van valakinek tippje,hogy mit csináljak?
ahha
mind1 fura a játék angyon sokat tartja 1 emebr a labdát meg összevissza fut...
mind1 fura a játék angyon sokat tartja 1 emebr a labdát meg összevissza fut...
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Nincs iylen gomb a beállításnál ha mondasz pontos nevet megnézem ujra kösz
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
lehet hogy taktikában állítani lehet ez arra vonatkozik, hogy hívjon embert segítségül
csak én pressingnek nevezem
csak én pressingnek nevezem
Collina csinált 4 féle MU hazaimezt is.