9766
FIFA 06
-
#4093 ok akkor letöltöm, de crack az meg nincs még ?, hogy inditod el, kábel huzogatás vagy letiltod a cuccosokat.? -
barebone #4092 nem kamu, ezt mondom mar tobb oraja... -
#4091 leszarom, megyek vissza Fahrenheitezni :) -
#4090 tudom jártam azon az oldalon P -
#4089 ez nem kamu akkor? -
Rudee #4088 Torrent csak egy lengyel oldalon van, az meg nincs regisztrálva egyik keresőbe se. -
#4087 torentkereső se adja ki
nem arra gondolok amit itt irogatni szoktak -
Rudee #4086 Megnézve a pontos nevet már rájöttem. De ha télleg PCs, akkor miért nem írja senki hogy működik. Torrentet is leszedték már jópáran. -
#4085 tök mindegy... amíg biztosat nem tudunk róla én biztos nem mászom rá erre a verzsönre. Mondjuk nyomhatnál róla képeket ha már neked állítólag megvan :) akkor tán még regelnék is egy sms ellenében :) -
#4084 jah ez nem clone hanem mirror még 1.9 gb és lentvan... -
#4083 az csak egy dolog... pár fájlt még hozzávág és máris 3.5gb... én eddíg nem láttam senkitől sem képeket belőle pedig már állítólag reggel óta kint van -
barebone #4082 :DDDD ezt miota a clone team torte fel?:DDD
Mirror team torte fel! johogy nem egyezik az nfo stilusa, mivel rosszat hasonlitottal ossze. -
Rudee #4081 Nemhogy kipróbálta volna mielőtt felteszi. -
#4080 meg azért akkor már tényleg van vmi valóságalapja, ha ott kint van... szóval aki okos az várjon! Nem lepődnék meg ha barebone warez oldalán is csak az XBOX-os verzió álcázva lenne fent :) az azért kínos kicsit! -
dadek #4079 a xbox-os verzió 2.23 gb aps2-es 2.52 gb -
Rudee #4078 Egyébként megnéztem egy másik CloneDVD/CD által tört játék nfoját, és messze nem hasonlít erre. Össze lehet hasonlítani őket:
Egyik, másik, harmadik. -
#4077 ezért szedted le?
atyaisten -
#4076 de legalább ők nem akanak ezen nyerészkedni -
Rudee #4075 Későn írják ki, de akkor is eltelt már 6 óra. Ennyi idő még nekik is elég. -
dadek #4074 megjelent a kínai verziója az NBA Live 06-nak, nforce-n még sehol. Én már letöltöttem, kipróbáltam és le is töröltem -
barebone #4073 tevedsz, nforce keson irja ki a cuccokat, Igy volt ez a GTA megjelenesenel is, vagy 1 oravala kesobb irtak ki mint ahogy mar le lehetett szedni. Nem mondom h nforce szar, csak neha keson irja ki az nfot. -
dadek #4072 az nforce-ra csak az angol verziót rakják ki
-
#4071 dehogynem mivel valami kis vicces kedvű az XBOX-osat rakta úgy fel mintha PC-s verzsön lenne :) közbe meg örül mennyire átbasz bennünket -
#4070 mér lenne sok? a játék DVD-n jön ki PC-n is... szóval elvileg helytálló lenne, de amúgy sem hiszem, hogy a PC-s verzió ez, mert akkor már rég felnyomták volna az nForce-ra! -
dadek #4069 viszont az xbox már korábban kijött, így ha az lenne talán nem lenne ekkora felhajtás ma. -
dadek #4068 Tényleg lehet, hogy xbox-os, mert a 3,5 giga tényleg sok, de aztán most már a fene tudja. -
#4067 Rudi hallod legyél már itt házigazda -
Rudee #4066 Ha dalackraul nem szerencsétlenkedne ennyit, akkor nem lenne szó warezről. -
#4065 nemmindegy?
minden játék topikjába ezvan -
Rudee #4064 Akkor állítsd be hogy a többit ne azonnal kezdje szedni. Meg az egyidejű max letöltést. -
#4063 majd lesz... én ráérek -
#4062 most ez a Fifa2006 vagy a Fifa warez topik? :P
mert ez így gáz egy kicsit -
#4061 gáz... töltsd sima IE klienssel :) -
#4060 jólenne mostmár valami megbizható letöltési hely :@ -
#4059 íme: http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=126671 -
dalackraul #4058 de azt elfogadja mert simán tudok tölteni csak nem akarok itt ülni egész nap -
#4057 SG.tv-n írják, hogy jónéhány német áruházban már megvásárolható a játék, képek is vannak (egyik sem fake) -
#4056 lol ez a topik -
Rudee #4055 Szerintem a felhasználónevet nem fogadja el. -
Rudee #4054 *FIFA