9766
FIFA 06
-
#5447 lagolásról szó sem volt
csak olyan nehézkesnek tűnt
nemis lagolhat ha én voltam a host -
#5446 mondjak még?
bugos golok
levegőben álló emberek
grafika
usb hiba............ -
#5445 Értem, de hát azért nem egy 2005-ös multi rész van benne! mert az ha jo a net az nem laggolt az tuti! -
#5444 Összefoglalva kéne: -egy rendes gamepad támogatás
- ellehessen menteni a beállitásodat a gmepadon, mert ugye azt mindig ujra kell kalibrálni játékon belül
-és nem utsó sorba egy normális multi rész kén
Szerintem ez kicsit sok azért hogy ilyenekre nem figyeltek! -
#5443 Ezen dolgozok
kb igy kéne ez EA-nak kiadni
Raktam bele új TV logot is -
#5442 mi tegnap próbáltuk
először vmi nyuszival nyomtam kettőt
elsőnél megszakadt de a,úgy elment, pedig ő hostolt
A másikról irtunk az ellenfelem dicsérte. -
#5441 Hamar leléptél -
#5440 megvenni ezt a szart?el akarják ezt adni!mindenki pes5-özzön az játék!de ez!lefelé épül a a fifa,még a 2005-nek is valamivel szebb volt a grafikája!a lövések esetleg jók,semmi extra!a pes4 sokkal királyabb ettöl! -
#5439 ugyanugy mint a mezeket, csak figyelni kell a modelre
a zdata 25-ben vannak, most tesztelem -
#5438 Hát nemtom itt mircen mindenki szidja! Meghogy többször kell megnyomni a gombot hogy reagáljon, de legfökébb az hogy laggol és 3mp mire észreveszi hogy nyomtál valamit! Jackson is megvette eredtit és neki is szar még ugyis a multi része! -
#5437 a grafika szégyen!!!a fü áhh,elmosott szar!nem lehet valahol mégjobban felvenni a grafikán,mertha ez az eának a max grafika,akkor megse nézem milyen a legszarabb!ez egy nagy fos!!!nemtudja valaki valahol lehet e állitani? -
#5436 nah énis hagy lámuljak egy kicsit
hogy kell labdákat berakni? .p -
#5435 nekünk jó volt viszonyleg -
#5434 Breki of course
de most nem vagyok fent megy a Cobra11-meg labdákat pakolok be -
#5433 igen -
#5432 Lehet hát csak a multi is elvan baszva! laggol mint atom és 3- mp-re válszol arra amit nyomsz! Szoval az is geciszar benne! Kéne valami pach hozzá hogy jo legyen a multi rész is! de félek nemlesz hozzá és ennyi a fifának multiba! -
TRac #5431 A Clone verzióval lehet valahogy multiban játszani? -
#5430 kösz brek. mien néven vagy? -
#5429 Na átirtam valmit hogy 3|1|2 -ő legyen mert azt irja hogy az a 3-as gomb hasznáata! Átirtam és nemmegy! -
szabolcs17 #5428 ez nekem szólt -
#5427 elmondtam lődd ki a procceseid -
szabolcs17 #5426 #5416. Várom a segítségeket -
Steve16 #5425 arra gondoltam, hogy nem túl élethű ez a D-s szerelés
-
#5424 qukenet server
join #fifa.hu -
Steve16 #5423 3. ja, de még így is túl könnyű szerelni :| -
#5422 #5052 -
#5421 mp3-at sehogy -
#5420 Saját MP3-at hogy lehet berakni? -
#5419 Sziasztok! Kérlek Titeket,egy tippet a menübéli ugráláshoz,mert végigolvastam mindent,de nem jövök rá,vagy nagyon tré az olvasási képességem! plíz! segítsetek! -
#5418 najo akkor most lépésről lépésre valaki mondja el hogy hoghyan kell a fifa.hu ra belépni mircen? -
#5417 Jó elolvastam de ebböl még mindig nem jöttem rá hogy a 3-as gombom miért nem megy! Elvileg azt irja hogy amivel kezdödik a sor az a gomb sorszma! És a sorszámoknál találok 3-assal kezdödöt! szoval benne kelene lennie de nem ismeri fel!
-
szabolcs17 #5416 Valaki tud már valami megoldást a grafikai törésre? -
NiGhTM4R3 #5415 1-esre megtaláltam a megoldást, vak vagyok.. -
#5414 olvasd el -
NiGhTM4R3 #5413 Skaock, megint lenne pár kérdésem, vki lenne olyan kedves és válaszolhatna ha tud:
1, h kell mezt beállítani? vagy ezt az elején nem lehet?
2, miért van h a költségvetésem mindig mínusz a meccs végén, ha nyerek, és a jegyárak magasak akkor is?
3, a szerelés (d?) nálatok is "gyengébb" mint a FIFA 2005-ben? Ott állok az ellen mellett, nyomom a szerelést azt semmi, 2005-ben sokkal egyszerűbb volt. -
#5412 tudok faja taktikot hogylehet gyors gólt szerezni melyik alakzattal? :P én 3emberrel elől mindig beadogatom gerának :D ő meg fejelget...de ez már uncsi :( -
#5411 Van már valami megoldás arra hogyha beállitom a gamepadot akkkor mentse el és nekeljen mindig ujra beállitnai?
Jah és ha valaki tudja hogy kell: gamepadomon nem ismeri fel a 3-as gombot vagyis a "c"-t -> ezt hogy kell megoldani! -> Logithec Wingman Cordless Rumblepad! Azt tudom hogy a devdata.data-ba kell átirni dehát ahhoz már láma vagyok hogy mit irjak ott át mert tele van számokkal4 Előre is thx! -
#5410 Az lehet,h videókártya driver probléma vagy vmi ilyesmi,nekem látszik minden menüpont -
QCa #5409 Nahh ezaz, nekem is boven megy, daemon-nal be van mountolva az image, es fut.. egyaltalan hol van hozza crack? neten (....) lattam hozza (nem toltottem le) de az nincs egy mega.. az lesz az?
Lehet hogy azert nem latszik nemelyik menum, mert a crack nincs fent.. -
#5408 Kiír vmit?