FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
napersze
nagyon hozzászoktatok már ehhez
pl most a gyepcsomagnál csak egy ember volt képes annyit mondani, hogy köszönöm
a többi természetesnek vette
nagyon hozzászoktatok már ehhez
pl most a gyepcsomagnál csak egy ember volt képes annyit mondani, hogy köszönöm
a többi természetesnek vette
Pedig ez a probléma nem csak kettõnknél ál lfennt...
Ott a pont..
ráadásul az mégnagyobb vicc hogy ezt a demo óta nem voltak képesek kijavítani
http://goo.gl/gd6Zi5
nem. az micsoda?
BUDA > miskolc.
na jó én ehhez nem értek ám...
tudom akkor ne szövegeljek bele...
de ezt nem én kezdtem, én csak továbbdobtam a labdát és írtam hozzá...
szval elkaphatod azt is aki ezt elõször mondta...
tudom akkor ne szövegeljek bele...
de ezt nem én kezdtem, én csak továbbdobtam a labdát és írtam hozzá...
szval elkaphatod azt is aki ezt elõször mondta...
A magyar nyelv a sima clone cd-s verzióban van benne vagy a multilanguage-ben vagy mindkettõben?
valaki kipróbálta már a FIFA 06-ot ?
minden kiegészitõ berakásához ugyanazok a progik kellenek
akimeg berakni is lusta az szenvedjen és mondja a szokásost
akimeg berakni is lusta az szenvedjen és mondja a szokásost
ugrál a menü, szép meg jó hogy minden usb-s eszközt leszedsz és akkor jó. DE EZ VALAMI VICC? hát a billentyûzetem meg az egerem hagy legyen már USB-n LOL. egy játék miatt nem fogom ps2re dugni az biztos
http://goo.gl/gd6Zi5
Talán had válaszoljak ha kérdeznek ?
a HSP az más egyrészt ahhoz semmi közöm másrészt ott adatbázist módosítanak, jóhogy nem megy
én grafikai tuningról beszéltem
érdekes ez konamisnál fel sem merül, hogy nem menne sõt egész játékot adnak ki így
én grafikai tuningról beszéltem
érdekes ez konamisnál fel sem merül, hogy nem menne sõt egész játékot adnak ki így
a gyep az egy dolog...
de komoly jevítócsomag lesz egybõl ami mindenféle grafikai cuccon javít valamit???
mert a pázsithoz is progi kell meg a táblákhoz, nézõkhöz meg cipõkhöz, mezekhez... ennyi progit én nem rakok fel...
max kipróbálom 1x
de komoly jevítócsomag lesz egybõl ami mindenféle grafikai cuccon javít valamit???
mert a pázsithoz is progi kell meg a táblákhoz, nézõkhöz meg cipõkhöz, mezekhez... ennyi progit én nem rakok fel...
max kipróbálom 1x
HSP mellett a jó életbe nem indul el de talán még a cc. el sem, bár lehet ez a két dolog nem kifejezetten fifahungarys
A menü össze-vissza ugrál, irányíthatatlan, élvezhetetlen...demóban egy meccset sem tudtam elindítani miatta. Itt sikerült..DE:
Oldalválasztásnál a gamepad-os ikon rögtön a bal oldalra ugrott...tehát balra "húz".
Oldalválasztásnál a gamepad-os ikon rögtön a bal oldalra ugrott...tehát balra "húz".
amúgy jó is hogy nyomattok cuccokat fel fifához ezer köszönet meg minden, nem a ti munkátokat akartam fikázni...
ezért csináljuk hozzá a dolgokat, nemcsak kritizáljuk
mondjuk azt könyebb
meg olyan hülyeségeket terjeszteni, hogy ettõl nem megy multiban
mondjuk azt könyebb
meg olyan hülyeségeket terjeszteni, hogy ettõl nem megy multiban
ja, egyértelmu h már akkor is kész volt a játék csak egykét dolgot rakhattak bele késõbb, de grafhoz ilyenor már nem nyilnak,de nekem megfelel...
én ezt még nem próbáltam ki, de a lényeg hogy évrõl évre az van hogy szar graf, és a játékélmény sem tökéletes, bár az legalább javul...
az intro már ki volt linkelve
azért ugrál mert nem lövöd ki a háttérdolgokat
ha a menus ugrálás eztis elmondták már
azért ugrál mert nem lövöd ki a háttérdolgokat
ha a menus ugrálás eztis elmondták már
ti mire értitek ezt az ugrálást ezt nem értem😞 mi ugrál?
mindenkinek más a fontos, nekem megfelel ez a graf, majd rakok be mezeket, füvet,labdát..., én a friss roster, karrier, meg az uj dolgok miatt szeretem a fifákat..
Ez így van, aki próbálta a demót, az nem tudom mi a fenébe hitt h 2-3hét alatt változik is vmi ?
Én próbáltam volna, de az ugrálás ebbe meggátolt..
Én próbáltam volna, de az ugrálás ebbe meggátolt..
én pl nem egy hétig játszottam eddig az elõzõ fifakkal sem
és nem azért fikáztam le a képek alapján ezt mert azt gondolom hogy a graf a lényeg...
na de azért lehetne grafikával is szépen lassan felzárkózni a "játékokhoz"...
ráadásul szép szép a játékélmény javulás és a stílusos menü stb...
de ha évrõl évre ua a grafot nézed eléggé kiábrándulsz a játékból...
és nem azért fikáztam le a képek alapján ezt mert azt gondolom hogy a graf a lényeg...
na de azért lehetne grafikával is szépen lassan felzárkózni a "játékokhoz"...
ráadásul szép szép a játékélmény javulás és a stílusos menü stb...
de ha évrõl évre ua a grafot nézed eléggé kiábrándulsz a játékból...
Tölt walaki wanadoo-ról fifát??
Aki igen adna kb 3 órára priviben kódot?
Aki igen adna kb 3 órára priviben kódot?
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Nah kipróbáltam..
Az intróról nem beszélt senki, sztem elég hangulatos lett, van benne 1-2 bomba gól, csak hát rövid😞
Azután jött a borzalom, 5 perc utáni észrevételek:
1, Az a büdösmocskosrohadtszemétláda dolgot nem oldották meg h ne ugráljon a játék...!!!
2, azt írtátok ebbe van magyar nyelv, hol?
3, grafra tényleg nem változott a közeli képek néhol tényleg csúnyácskák, DE! elõre megmondták h a grafikát békénhagyják, a játékélményre, és a karriermódra gyúrnak
4, Most ezért az ugrálás megoldására vegyek egy új billentyûzetet???
Az intróról nem beszélt senki, sztem elég hangulatos lett, van benne 1-2 bomba gól, csak hát rövid😞
Azután jött a borzalom, 5 perc utáni észrevételek:
1, Az a büdösmocskosrohadtszemétláda dolgot nem oldották meg h ne ugráljon a játék...!!!
2, azt írtátok ebbe van magyar nyelv, hol?
3, grafra tényleg nem változott a közeli képek néhol tényleg csúnyácskák, DE! elõre megmondták h a grafikát békénhagyják, a játékélményre, és a karriermódra gyúrnak
4, Most ezért az ugrálás megoldására vegyek egy új billentyûzetet???
ok, azt furcsáltam h mindenki most fikázza, a demonál meg nem voltak ilyen hszek, ezekszerint õk nem játszaottak a demoval...mindegy
HA nem tecik akkor miafaszér jáccol vele???szedd le oszt csá:/