FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször arra gondoltam hogy beírok neki valamit pl a billentyûzetes irányítás hátrányairól,meg arról hogy pont Breki mestert szidja..de rájöttem hogy nem érdemes...
Ez a beírás önmagát minõsíti <#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és nem nagyon értesz hozzá ez alapján
egy rendes focit meg ne bill-rõl játsz úgy nem igazi
adatbázis kb 100 féle van egy file bemásolása
szval olyan tényleg ne írjon róla aki ennyire nem ért hozzá
Amúgy rajtad kivül egyvalaki foglalkozott a PES-el
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
akkro csak magyarítás lesz hozzá vmikor a késõbbiekben?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
NiGhTM4R3 ez a full
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
http://goo.gl/gd6Zi5
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Legalább otb nincs benne!
De már demonál kitaláltak több bugot amivel elõnyhöz lehet jutni.. gg ennyi...
bár inkább pesnél mint fifánál
de ha bármiért is elfelejtettem volna köszönötet mondani akkor elnézést, bár tudom hogy ennyivel nem lehet csak úgy elintézni
de én mindenért hálás vagyok akkoris ha nem mondom
még1 szer bocs
Avanti Crociati!