1338
-
nem. vegyél duppla dvd-t.és nem 2000 ft hanem 1400 ft legalábbis ahol én vettem. -
Köszönöm mindenki segítségét,majd ha unatkozom akkor leszedem
-
Ha leszedem ráfér egy sima dvd-re. -
Ja olyansmi csak a terület kb 15olyan nagyobb ,mint a GTA SA-ban
A tiéden 1024x768on maxon futna minden. -
Hát ja nekem se teccik az autos story.
Ja meg teszem hozzá ,hogy amikor ellopok egy autot már a rendőrségi szint 1esen van és lőnnek rám és sehogysem tom őket lerázni.
Ha pl autoval lezuhanok egy hegyről???
Lessz valami baja az autonak?
Semmi még egy kis karcolás sem. -
csoola #489 olyasmi, de más a környezet teljesen, játéktér sztem simán duplája az SA-nek... -
Hellosztok! Ujabb problémám lenne,m ezuttal viszont az hogy sehol sem találom a mentési helyet. Visszamentem oda ahol elöször kiírta ahhoz a radarállomshoz, ahol lehet menteni, de ott meg nem jelez semmit, hogy nyomjam meg, és ha végignyomkodom a billentyűzetet akkor sem reagál rá semmit. :( Ha vki tudja hogyan tudom elmenteni, akkor pls help! Ez fontosabb lenne.... :(
Egyébként király game, de én se hiszem hogy ezzel fogok játszani éjjel-nappal (szemben a Splinter Cell-ekkel.) :D -
27-dikéig.
Naszóval, játszogatam kicsit.
Ami tetszik:
- Ahogy előttem is mondták, az egész grafikai öszhtás. Jól eltalálták, szép.
- Az ejtőernyőzés, jó 5let.
- Az úszást is egész jól megoldották
Ami nem:
- A járművek irányítása borzadáj (azhiszem ezzel nem mondtam újat) A billkiosztás menü erősen hasonlít a Driv3r-éhez, először kezdtem is aggódni.
Sajna joggal :D
- A fizika.. pff de úgy összevetve mindené.. Ahogy az autók ütköznek jó ég. Mintha 2 faládát erőteljesen 1másnak tolnánk. Az sem semmi ikor az embereket meglövöm, 200m-ert szállnak.
1 biztos. Végigvinni nem fogom, annyira nem jön be.
Nem érte meg a gigákat :-)
(jöhetbek a kövek :D) -
csoola #486 a SuperMarionak??? annak ponthogy nagy, a Marionak kicsi, a SuperMario az már a doom3-ra épült... -
Hali
Ez olyan mint a gta,hogy felrakom és mászkálhatok mindenfele???
megéri szerintetek leszedni??mennyivel gyengébb az sa-nál?? -
deutsch #484 Nekem borzalmasan akad, milyen gép kell hozzá hogy normálisan menjen?
-
gaspy #483 Max hwsw-ről mennyi időre bannoltak?:) -
Debutavagy : )
De az nem néz ki jól a FarCrynak kicsi gépigénye volt de mégis csili vili volt. -
A SuperMario meg még a FarCrynál is kisebb gépigényű. -
hannibal01 #480 van benne bukócsöves quad most kaptam -
Na kipóbáltam PS2
Grafika 10/6.5
Irányitás 10/9
Hangok 10/7
Játékélmény 10/6.5
Modellek/Effektek stb. 10/6
Game=70%
Nem hiszem hogy olyan sokszor fogok vele játszani.
Szvsz a Far Cry a leg kisseb gépigényű játék sztem.
1300Mhz AMD,1Gb rammal,és egy 2X jol mondom 2X AGP sebességű 6600GTvel minden maxon futott rajta szagatás nélkül és mégis milyen csilivili graflyja volt.
-
Dexantreal #478 Jó ötlet
-
Szerintem előbb próbáld ki a játékot és csak aztán mondjad, hogy nem igaz, hogy nincs olyan opció hogy az egér érzékenységén állíts! Vagy ha a tiedben esetleg létezik ilyen opció, akkor légyszí áruld már el, hogy hol, THX! -
első két probléma megoldható. ha egyszer ilyen kurva nagy a játék mérete, nem igaz, hogy nincs olyan opció hogy az egér érzékenységén állíts! másik meg, vegyél le a grafból és akkor nem megy le 10-ről 0 fps-re, ergó nem "fagy be" -
Dexantreal #475 Letöltöttem, feltettem és kipróbáltam. Jó játék
, de:
- nekem picit túl érzékeny az irányítás, ami nem baj, megszokható
- néha 1-2 mp erejére befagy a játék, majd tovább megy:S
- hiányolom az autókból a zenét
Több asszem nincs. Grafika nagyon állat
, full szép a naplemente, a víz, az egész város. Szóval végülis ütős játék lett ez
.
-
Ebben a játékban nincs valami lehetőség az éjszaka átvészelésére(mondjuk alvás)?
Olyasmire gondolok, mint a GTAkban a mentés, ami 6órát vesz igénybe. -
ntex #473 Nem tudom, de nálam eléggé akadozik időnként, ha ráteszem az 16xAF -et meg a 4xAA -t, pedig minden játék játszható a konfigomon, ez mégis beszaggat 
Van olyan hogy 1-2 másodpercre ki is akad a kép meg a hang.
Majd talán a PATCH... -
#472 Ha jól tudom nem lehet. -
q2w3 #471 hOGY LEHET Jármüböl lőni?
A controll-nál nincs ott, a gép meg ott lövöldözött rám. -
játszik vki 5.1 -el vele?
nálam a demo hangja 5.1-ben igencsak xar volt... -
Szép is lenne, ha ilyen egyszerű lenne a dolog, mondom ezt úgy, hogy 3gamepadom van, de kitörölhetem velük, ha egyszer a játék nem támogatja. -
inkább nem játcok vele,amugy is baromság
-
pirosBoci #467 én azt csinálom. 8] -
Vegyél egy kontrollert a PC-hez és megleled a középutat:) -
hát ps2-ön nagyon szar a grafika
pc-n meg szar irányitani -
hannibal01 #464 komoj küldetés eza neve: Brothers in Arms -
Szerintem túlmelegedés. -
Sziasztok !
Egész jó, egész jó.... ! -
SAFIII #461 Hi!
nekem annyi a gondom hogy elindul a játék,megy meg minden,de amikor rogton a legelején mikor mutatják hogy megy a repulo meg hogy ott áll a katona akkor ujraindul a gép,na ilyenkor mi van??
-
A küldetések elvállalásához oda kell menni 1 személyhez és az ad munkát? -
hannibal01 #459 na megyek megcsinálok még egy két küldit és tudósitok :)
-
newc22 #458 Kira! Lesz kihívás....... :) -
hannibal01 #457 az elején tul könnyű a játék a közepétől túl nehéz :D:D 3x-orra birtam egy küldit megcsinálni vaze -
Azt én se szeretem, de az az igazság ha kikapcsolja az ember úgy meg már mindjárt nem olyan szép mint elötte... -
Szerencsére akik így gondolkodnak azok egy egy kattintással kikapcsolhatják a Bloom –ot és a Blur –t is, ez mondjuk jó, mert én PL a Blur –t utálom.