A Sony bemutatta a PlayStation 3-mat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, van hozzá jéték: ma még nincs kész talán egy se 😞
2, tudják megfelelõ példányszámban gyártani. Aligha, a cell még csak februárban került bemutatásra.
Inkább azt kérdezem, hogy van-e új hír arról, hogy a cellek clusterezhetõek lesznek-e vajon tényleg vagy csak...?
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az egeret meg már a PS1 is támogatta, lehetet vele WarCraft2-t, Red Alertet is nyomni, XBOX-nál is lehetet vele FPS játékokat nyomni, szóval inkább a vásárlók lustaságán múlott. 😊
Inquisitor, lehet, hogy igazad van az UT-s techdemo dologgal, már csak az a kérdés, hogy ugyanez a tech demó miért nem látható xbox360-on? Lehet, hogy engem csak az xb36 marketingkampánya zavart össze? 😊 Téééényleg: a ps3-nak is levehetõ elõlapja lesz, mint az xboxnaaak? 😊 mert a marketing kampány nagyon kiemelte, ellenben a ps3-ról meg legyen itt valami kép:
http://hardwired.hu/g.php?img=5185
HW-s vita, mi render, mi igazi? 😊
Az Oblivion meg lesz olyan jó vagy jobb, mint a Morrowind.
A Tekken 6 meg éépen úgy nem érint meg, mint a Dead or Alive 4. Mint ha nem lenne fejlõdés semmilyen szinten. A MotorStormot még megnézem, mert azon legalább látszik, hogy NextGen konzolra jön. Nekem az autos és verekedõs gémeknél csak annyi jön le, hogy több a poligon és még se szebbek 😉
Az UT2007 TECHDEMo meg semmit se mond, mert az összes platformra elérhetõ játékmotort (UE3.x) mutatja be, és ugye az XBOX360-on is vagy tucatnyi szép játék lesz alá, PC-n is, meg talán még Revolutionon is. Ellenben azt hiszem az UT 2007 nem fog kijönni SP3-on (se), hanem lesz olyan konzolos verzijó, mint az UT Championship 1-2?
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a hardwired-en körülnéztem, mert látni akartam, hogy mi a tuti. 6 mpeg között egy volt, ami xbox360-ra készült játékot mutatott be, és, hát, a szót sem érdemes vesztegetni rá. Gagyi.
Ellenben a ps3 kísértésbe hozott. Istenem, ha lehetne hozzá egeret csatlakoztatni, hogy tudjak rendesen célozni... Mert hiába ászkirály a killzone, ha mondjuk egy játéktermi gép szintjére süllyed az irányítás.
Ha így lesz, akkor is veszek egyet, és átfabrikálom, hogy Oracle szervernek jó legyen LOL
Bár nagyon remélem hogy az UT2007-et egyszerûen nem adják ki olyan gépre, amin kínszenvedés a játék 😊
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hamár 2 cég is gyártja már, és több multiplatform motor (pl UE3) támogatja?
Pár dolog van, ami az XBOX360 felé döntheti a mérleg nyelvét:
1. Fél évvel elöbb kint lesz (legalább)
2. Erõsebb GPU van benne
3. XBOX-Live
Igaz a PS3-nál meg ...
1. Erõsebb nyers számítási teljesítmény (kérdés mire kell elpazarolni, mert a PS2-nél ott "folyt el" a teljesítmény, hogy egyes alap dolgokat csak izomból lehetett megcsináltatni vele)
2. Szokásosan erõsebb, bõvebb szoftver felhozatal
3. Visszafelé kompatibilitás (csak ne olyan "jó" legyen mint a PS2-nél) ... mondjuk ebben állítólag a Nintendo Revolution is jó lesz. (Összes!? Nintendo játék elérhetõ lesz?)
Ami bosszantó, hogy mindhárom gépen a kijövõ játékok többsége ismert nevek x+1-ik részét takarja 😞
igeretesnek tunik a ps3, de van meg mit javitani a releaseig.
- elso es legfontosabb az ocsmany controller eliminalasa es valami faszat behozni.
- masodik xbox live klont letrehozni. ezt a nintendo is meg fogja jatszani, kurvanagy hatrany lenne enelkul piacra dobni.
- harmadik: tartani a release datet 2006 springre, nem adni dragabban mint a konkurencia, es minel jobban torekedni egy xbox360hoz hasonlo worldwide launchra.
ha ez a 3 dolog meglesz mire kijon, biztosan allithatom hogy a legjobb konzol a piacon a ps3 lesz egeszen a generacio vegeig.
en a motor-storm-ot ajanlanam a figyelmedbe, de van meg itt par finomsag...
Killzone2 jo minosegben: http://hardwired.hu/dl/3/10/Killzone_2_PS3_muvi_e3.zip
(korabban lattam felveteleket, az ujabb PowerBook-okba szerelet motion sensor-ra alapozott jatekrol, ahol a geped dontogetve mozgathattal egy labdat a palyan... jopofa volt)
''I took the time out to compare and contrast between the Xbox 360 & PS3 and I came to to this conclusion.
Xbox 360 has a CPU FPS of 45 GFlops*
PS3 has a CPU FPS of 218 GFlops
Xbox 360 has a GPU FPS of around 955 GFlops**
PS3 has a GPU FPS of 1.8 TFlops
Xbox 360 has a combined FPS of 1 TFlops
PS3 has a combined FPS of 2.18 TFlops
Xbox 360 has a DVD-ROM
PS3 has a BD-ROM
Xbox 360 is WiFi ready
PS3 is WiFi built-in
Xbox 360 has 3 x USB 2.0 ports
PS3 has 6 x USB 2.0 ports
Xbox 360 has support for 4 wireless controllers
PS3 has support for 7 wireless (Bluetooth) controllers
Xbox 360 uses Memory Units
PS3 uses MS Standard/Duo/Pro, SD standard/mini & Compact Flash Type I/II
Xbox 360 has support for selected Xbox1 games
PS3 has support for PS1 & PS2 games
Xbox 360 has support for 1 720p & 1080i display
PS3 has support for 2 480p, 720p, 1080i & 1080p displays
Note:
* Derived from CPU Game Math Performance of 9 billion dot product operations per second
** Derived from subtracting published Overall System Floating-Point Performance of 1TFlops with derived from CPU Game Math Performance of 9 billion dot product operations per second
Source:
Wikipedia's PS3 Tech Specs
Official Xbox 360 Fact Sheet
Formula for Dot Product Operations Per Second to GFlops''
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Csak egy szó: Sidewinder😉)))
Már én se tudom követni ki kit másol, az x360 kontroller meg szerintem tök PS-es, mármint régi.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
I love this game!
Plusz ne felejtsuk el, hogy a Cell-el uj nagyobbfelbontasu es erzekenyebb kamerak erkeznek a PS3-hoz. Hogy miert jo ez? Aki vegignezte a konferenciat, annak gondolom nem kell bemutatni. Aki nem annak roviden, a faszi egy EyeToy kamera, meg ket pohar segitsegevel, real time ontogette a vizet egy virtualis kadban. Azt hiszem nem kell hozza jovobelatas, hogy nyilvanvalova valjek, hogy ebben a technologiaban oriasi lehetposegek lapulnak. Mintha a Minority Reportban latottak hirtelen valosagga valtak volna. EyeToy game-ek uj generacioja fog visszakoszonni PS3-on es ha a Sony ugy akarja, akkor le fog esni az allunk!
A het kontroller sem veletlenul van benne (ne tessek rogton osztott kepernyore gondolni!), valoszinuleg sok meglepetesben lesz meg reszunk.
Szerintem a Sony ezzel a PS3-al minden varakozason felul teljesitett, es ha kijavitjak a jelenleg igen bena kontrollert, akkor azt hiszem nem nagyon lehet majd belekotni.
A Micro$oft egyvalamivel tud befuteni a Sony-nak: ha sokkal olcsobban adja a 360-at, mint amennyibe a PS3 fog kerulni. Mert az elejen valoszinuleg rendesen megkerik majd az arat. De ez mindig is igy volt a minosegert, es az eroert fizetni kell.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Killzone, FinalFantasy, Motorstorm
Legutóbb anno '99-ben esett le így az állam.
Monnyuk azóta rájöttem, hogy egy dolog az amit a SONY sajtótájékoztat, egy másik meg hogy abból mi válik valósággá, sajnos.
Mindenesetre nálam az álleesés megvolt, de azért az x is megborzongatott (azok a demók monnyuk biztos, hogy többé kevésbé kész játékokból valók).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A hardver mind a kettõben bika, de a sony-é jóval bikábbnak tûnik. A videokártya biztos nem fog hibázni, de kiváncsi vagyok, hogy a cell nagy teljesítménye papíron hogyan realizálódik a valós játékokon, bár biztos nem lesz csalódást keltõ.
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
/*WTF?!*/
De jó, hogy egyenesen 2 HDMI csatlakozó van, majd a tehetõsebbek simán nyomhatják split screen helyett két HDTV-n...(vagy a "panorama view" sem sz*r), vagy miért nem mindját két kivetítõn? <#vigyor1>#vigyor1> <#idiota>#idiota> (Én majd rákötöm moncsira <#vigyor>#vigyor>)
credo in meum ego