Optikai kimenetes hangkártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, egyébként valóban felismeri az erõlködõ a jelet, csak nem kapott jelet, 5-ös PowerDVD a DTS-ért lóvét kér (a jó kuvva anyjukat), de a 6-os már simán kezeli a S/PDIF kimenetet...hát nem rossz😊
....................................................................................................
majd a lejátszóprogi ki fogja jelezni, ha DTS hangsávot választasz, és ha a hangkártya jól továbbítja, akkor az erõsítõn is látni fogod.
Amúgy én filmnézésre nem a videokártya tv kimenetét és a hangkártya kimeneteit használom, hanem egy X-card-ot. Ez egy PCI csatolós hardveres mpeg kártya. A DVD, VCD, SVCD formátumokon kívül lejátsza a DivX-et, Xvid-et, stb. és mindezt asztali dvd lejátszó minõségben, úgy, hogy közben a géppel akár játszani is lehet, hisz szinte alig "fogyaszt" a prociból! Feliratozást is kezel. Optikai kimenete ugyan nincs, de a coaxiális digit kimenet is megteszi.
Így néz ki:

....................................................................................................
Nah, most olvasom a #25-ös hozzászólást, de már túl vagyok a vásárláson, és igen, egy külsõ, USB 2-es Audigy NX-et vettem, optikai kábellal...hát brutál😊
A Platinumon is gondolkodtam, de a 40e már túl sok volt. Viszont... optikai kábel bemegy az erõsítõbe, elvileg a DVD optikai bemenete, de viszont a CD functionra állítva hallani csak a zenét... következõ kérdés már nem hangkártyaügyi... elvileg az erõsítõ automatice felismeri a DTS-jelet, meg efféléket, de a DVD-tõl a hangkártyáig (vagy legalább az USB-ig) ez a jel hogy jut el? Perpill csak a táp-, és az IDE-kábel van rádugva a DVDre...
...de ajánlanám még ezt is: KATT IDE
www.tesztelo.hu
De azért nem zárkóznék el egy Surroundos NFSU 2-tõl sem😊
Resurrection!
Viszont most nézem, hogy létezik külsõ SB Live!, optikai kimenettel... rá kéne néznem
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nem volt szerencsém túl sok Trust cucchoz, összvissz egy headset figyel a falamon felakasztva... na, annak a mikrofonja lófaszt se ér, a mûanyag csõ nem viszi rendesen a hangot, le kell szedni, és közvetlenól a mikrofonba pofázni, hogy halljanak (fullra tekert mikrofon erõsség mellett)... ergo nem lehet a fejeden.
Más kérdés, hogy a hangkártyáik milyenek, részemrõl passz...
tehát.
a TRUST kártyákról mi a véleményetek?
konkrétan az 514DX modell tetszett meg, mivel van benne koax-os digitális bemenet, ami nekem elég fontos lenne (mellette még van koax digitális kimenet is, illetve optikai ki-bemenet is).
Csak baromi olcsó és azt mondták nekem hogy szar a trust.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Nos hát, igen, 5-6-7 kábel helyett csak 1 darabra van szükség😊 Igaz, hogy a másfél méteres kerül 1500-2000 ft-ba, de sztem jobban megéri, mint a koax.
És igen, most nézegettem, az új SB Audigy 2-esen van optikai kimenet, csak nekem nincs szükségem 7.1-re (egyelõre), meg azért valami barátibb árban gondolkodtam😊
Úgy 15e HUF környékén.
A lényeg, hogy jó legyen, egy árva alapzajt se akarok hallani a hangfalaimon😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szal vezeték nélküli hangrendszer kb?
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Mondjuk tudok egy picivel többet is szánni rá, lényeg, hogy megbízható legyen.
Yamahából nem létezik esetleg?
(tudom, google, csak arra nem mindig van ám idõ, amikor meg van, mindig elfelejtem)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hogy bõvebben is írjak pl audigy egyes kártyáin, bár már láttam alaplapot is optikai kimenettel (asus kv8 deluxe)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse