62
PS3 játék
-
#22 szerintem barki aki ert egy kicsit a CGhez megmondja neked, hogy ez nem ingame, hanem egy megrendezett jelenet.
Ez nem zarja ki azt, hogy a ps3 tud(ni fog majd) ilyen grafikat, de akkor se ilyen lesz jatek kozben. Biztos erosek lesznek az uj konzolok meg minden, de azert tudni kell, hogy az egesz csak reklam. -
#21 hát nagyon remélem én is, mert ha nem lesz ilyen a PS3 akko nem kell....... -
#20 nah de ez akkor is ingame tuti
...
de nem vitatkozok mindegy. -
#19 ez már a PC játékokna... topicba is említették -
#18 de egy-két ilyen okos érvet hozzatok már föl légyszííí teteszenek az ilyek :)
Mondjuk Mari néni volt a fő designer vagy ilyesmit ! :) -
#17 magyar srác persze egyre jobb áhh..... -
#16 vagy sokkal jobbra -
Cvd #15 A Killzone2 "ingame" video teljesen biztosan renderelt, más fórumban erősítette meg egy magyar srác aki dolgozott is rajta. Azonfelül nincs még működő teljesértékű devkit sem, SLI-zett Gef6-osok dolgoznak még mindig a jelenlegiekben, szerinted azok képesek lennének ilyen szintű grafikára? Ezesetben PC-re már idén jöhetnek az ugyanilyen minőségű játékok, miközben a PS3 jövőre jelenik meg, hol akkor a mindent verő hihetetlen teljesítmény/látvány? :) -
#14 ja meghozza a masodikat!:) -
#13 hat persze ps2 meg toystoryt rendelt realtime :) -
abonyitomz #12 jaja! -
#11 Ezek mind ingamek... -
#10 Hát miután a Killzone trailer is szerintem renderelt, erős fenntartásokkal fogadom ezt a videót is.
Megy a parasztvakítás ezerrel -
#9 Jaja, úgyhogy ennél csak jóval roszabbra számítsatok... -
#8 Ez csak intro, nem ingame -
Cvd #7 Illetve fog majd megjelenni valamikor jövőre. Most csak a reklámhadjárat keményített be az E3 miatt.
-
#6 #4,#5: most jelent meg a PS3 -
pasquale #5 qrva jó graficsa van bázze.. ha leenne psem ezt nyomnám...
de mi??? ps3?? van olyan? :D -
Vegas #4 hm..
van már ps3??
D: -
abonyitomz #3 jobb minőségű 35 megás változata: high_res -
Szolnokboy #2 Azta ez a játék !!! Uristen !!!!! Csekkoljátok a videot : http://media.ps3.ign.com/media/748/748488/vid_1121843.html?mu=http%3A%2F%2Fstreamingmovies.ign.com%2Fps3%2Farticle%2F614%2F614855%2Fsonycon_games_15_motorstorm_
wmvlow.wmv
A kérdés már csak az hogy real time vagy render ?
-
abonyitomz #1 PS3-ra megjelenő hihetetlen grafikát és hangulatot felvonultató játék:
Kép1
Kép2
Kép3