17
  • dez
    Tényleg, lehet, hogy az MPAA és a hasonlók azért pattognak, hogy a netszolgáltatásokból meg ők részesedjenek...?
  • Cat #16
    egy 20 gigás mp3 lejátszoban 7, azaz hétezer ft az artisjusnak fizetendő jogdij
  • palika22
    20G-re hány mp3 szám férne el? MPAA mikor viszi a bíróság elé az MP3 tulajdonosokat?? Egy 20G kütyüből kitelne a tuljanak párezer év a sitten...
  • John Wayne #14
    Vettem egy fél gigás IPodot. Egész korrekt, jól szól, bár Sennheiser fülest tettem hozzá, a gyárit ki se próbáltam. Viszont úgy látom, a szoftverével kell rá zenét vagy file-okat tölteni. Simán nem működött, sőt formáznom kellett utána.
  • Flashy
    szerintem jópofa, bár ha most vennék akkor is flashmemóriásat vennék.
  • Hedgehunter #12
    De vegre nem kell hozza driver... A fos CREATIVE 20 gigas nem mukodik ugy mint egy kulon meghajto, csak a szoftvere latja... (bezzeg a 4 gigas mukodik mint meghajto????) Miert van ez tudja valaki?
  • Tetsuo
    Én meg vennék egy gigás flasht sennheiser fülessel..
  • John Wayne #10
    Hát, ellátogattam ide

http://www.x-micro.com/musepod.htm

, és meglepetten láttam, hogy a jel/zaj arány elég siralom.

S/N > 80dB (with a filter at 16Ohm load)

Úgyhogy kiváló USB drive, és gyenge zenelejátszó.
  • zozo2001hu
    Hát én inkább vennék bruttó 64.000 -ért egy 4gb-os Apple iPod minit. (tudom hülye vagyok:)
  • dez
    Azért írtam, hogy vagy ha hátul van, akkor általában már beszerzett az illető egy hosszabbítót (hacsak nem szeret valaki állandóan hátul kotorászni). [:p]

De, végülis a lényeg, hogy nem azzal a kicsi adapterrel van a baj, mert azt biztos egy hosszabbító végére szánták, hanem a másik kábeles változatának, amit a kép szerint szintén hozzá adtak, annak túl rövid a kábele.
  • blackgamer
    és ezen csak Muse zenét lehet hallgatni?
  • Cat #6
    egész jó kis szerkezet, 20 giga az marhasok

dez: az én gépem elején sincs USB port :)
  • Macc
    Hat ez gyonyoru...feltegla:) Csak tudnam minek a nevebe a Pod? A tokja meg olyan mintha en varrtam volna!
  • MrTressy
    beledughattak volna egy 1.3mas fényképezöt is
  • MrTressy
    50k ért 20 giga?Igencsak jóárban van akkor..
  • dez
    "A számítógépre kötéshez egy kis csatlakozó szolgál, a másolgatást USB 2.0 porton keresztül tehetjük meg. Az ehhez szükséges kis csatlakozó első alkalommal elbizonytalanított, mivel attól féltem, hogy nem bírja el a lejátszó súlyát, és az egész leesik kb. 30 cm magasról - nálam a földtől ilyen távolságban van az USB dugasz."

Nem feltétlenül a gép hátsó, felső portjába kell azt dugni... :) Normális esetben van elöl, alul is egy USB port - ide jöhet a kábeles adapter, vagy van hátulról egy hosszabbító kábel - ide meg az apró adapter. :)

(Bocs.)
  • dez
    "Az is nagyon meglepett, hogy a tok lehajtókáját egy a végén lévő aprócska mágnes rögzíti - vajon tudták a lejátszó tervezői, hogy tároláskor folyamatosan egy mágnes mellett lesz a merevlemez?"

Hm, a merevlemezben is vannak mágnesek (fej, motor). :)