4184
  • Shortstop
    más?
  • Csabesz6
    #297 =)
  • Coooper
    kib@szott szép!
  • Shortstop
    amcsi verda van benne? ha igen akkor nyomjatok róla egy shotot. lehetőleg jó lenne valami régebbi :)
  • narumon
    "ikor pendirve-rak raktam rá a képeket a GT4-be akkor szépek voltak az autók de mikor ment a játékba úgy a pendirvra mentett kép max a grafika 80%-a volt csak"

Ez most is igy van / lesz. HA képet kérsz vagy visszajátszást akkor mindenféle effekt van rajta ami játék közben nincs.
  • JohnnySmith
    Van nektek FORZA 2 az felér egy GT4-el... Volt nálam 2hétig X360 jól szórakoztam vele:)
  • Alwares
    Csoda szép ez a játék, kicsit irigylem a PS3 tulajokat. Azért remélem kellő tartalom is lesz a szép graf mögött...
  • MaSzKa

• MaSzKa
    megyek is LFS S2-z ni XD
    amúgy ha megvolt a játék és gépem is volt akkor sztem véleményt nyilváníthatók róla

persze a gt5-öt még nem láttam saját szemennel
    a grafika nálam másodlagos

• Shortstop
    ajánlom a cramageddont neked hülyegyerek! noob
  • MikX
    Hát húúdebírom, h mindenki aki nemszereti a GT-t ezen lovagol...
    De nem is értem, h minek vagy te itt, ha ennyire utálod az egészet, hmm?
    Mennyé, azt enefesezzé, az nekedvaló, sőt abban még fel is lehet borítani az autót, ám!
  • Shamat
    Egy irígy kis maszkalap.
  • peetfire
    maszka...na húzz inenn a p.csába!Te kqva sötét vagy!Egyáltalán nem vagyunk rád kíváncsiak!
  • Csabesz6
    nem lehet.
    Maszka abba tudná hagyni a fröcsögést?
  • MaSzKa
    a Gran Turismo-ba egyáltalán fel lehet borítani az autókat?
    http://www.youtube.com/watch?v=Q6tWuJD0AAQ&feature=related
    ez a vitz

amúgy nekem megvolt a GT 1-2-3-4-Prologue
  • A Pitu
    Menten eldobom az agyam!
    Tényleg ezen csak kivetnivalókat lehet találni. :)
    Mindjárt szaladok is PS3-at venni.

Köszi a fotókat.
  • Csabesz6
    jóvanám:DDDD
    nemsemmi
  • JohnnySmith
    THX
  • Shamat

Itt pedig pár cockpit fotó.

• Shamat

Pár újabb fotó a Prologue-ból. A minőség nem az igazi, de sajna a TV-men nincs PAUSE, ezért elég körülményes jó képet készíteni. ;)

• Shortstop
    Maszka te itt még mit szeretnél bizonyítani?

Mert azt sikerült hogy súlyosan értelmi fogyatékos vagy!
  • JohnnySmith
    Prolog demot is tudom játszani valahogy :) Most a full prolog nem lehet ördöngősebb :)
  • A Pitu
    Ha lehet kérni, akkor belső nézetes fotók is legyenek. Köszi!
  • ballor
    és tudsz már japánul?
  • Shamat
    Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ezeket a képeket a GRAN TURISMO 5 Prologue DEMO-ból!!! készítettem, és most, hogy már megvan a Prologue, állíthatom, hogy jópár dolog sokkal szebb lett a demohoz képest. A fű is. Dobok majd fel képeket később, hogy legyen mit fikáznod.
  • Shamat
    LOL. Ha ezt az "Audi R8-as hátulján látszik jól ez élsímítás ráférne" szöveget komolyan gondoltad, akkor nyisd ki jobban a szemed, mert amire te azt hitted, hogy rece, az az aszfaltból felszálló meleg levegő effektje, és élőben kegyetlenül néz ki. Más kérdés, hogy 720p TV-n valóban recés a játék (ami ezeken a képeken szinte alig látszik), de állítólag FULL HD TV-n ez a gond megszűnik létezni.

Kíváncsiság képpen visszaolvastam a kommentjeidet a topikban, és nem találok rá szavakat. :O
  • tibitoth
    Hath te meg kivagy moreeeeeeeee :D tiszta hulet csinalsz magadbol mar megbocsajss. PS3 tulajok meg minden mas normalis emberke azthiszi rolat hogy "Hule" vagy mar bocsass meg. neegessed magad lecci ien hozzaszolasokkal. Szerintem te az eletbe nemjaccotal ezzel a gammal es csak az irigyseg beszel "ir" belolled. Sajnallom, tenyleg sajnallom hogy nincs ps3 GTvel mer naon sokmindenrol maracc le.
  • MaSzKa
    az Audi R8-as hátulján látszik jól ez élsímítás ráférne
  • MaSzKa
    ezeken a képeken már nem olyan a fű mint a gyári képeken
    az autó is kockásabb
  • Nikopaul
    Nice; Összehasonlítás képpen it egy fotó a GTHD-ból! ;

• Shortstop
    vajon miért is nem az in-game vagy az EA-val
  • Csabesz6
    tudtuk:)
  • UNREG
    Tudtátok, hogy a GT-R monitorát a Nissan a Polyphony Digital-al terveztette? Itt tart már az együttműködés.

• Shortstop
  • Csabesz6
    :O
    aza belsőnézet!!
  • JGTC

EVO nagyon durci!
  • Shamat
    Csináltam fényképezővel párat. Az LCD, amiről készítettem csak 720p-t tud.

• Shortstop
    nub

• MaSzKa
    nekem volr ps2 slim

mikor pendirve-rak raktam rá a képeket a GT4-be akkor szépek voltak az autók de mikor ment a játékba úgy a pendirvra mentett kép max a grafika 80%-a volt csak

tehát ezek a képek nem mérvadók

csinálj fényképezővel 1-et
  • Ombika
    Ki a g...t erdekel 300 km/h-nal fu mikor az elvezettel foglalkozunk,nem minket zavart,hanem M...kat!!