4184
  • Ombika
    Mikor lesz mar kesz a full! :)
  • nirdo
    Hát, ha számítógép, vagy valamilyen hardver lennék, ezek a képek felérnének szexuális izgatással:-)
  • nirdo
    Hát, addig már nem bírok várni szerintem:-) Annyival nem fog lejjebb menni már az ára hogy érdemes legyen várni, gondolom. A vékony PS2-mnek szerintem már a lelkét kihajtottam, 2-3 gyári game-t össze is karcolt, szóval lassacskán lépni kellene. Köszi a tanácsot és az időpontot!:-)
  • Ombika
    Áhhhhhhhhhhhhhhhhh :)
  • zsalesz
    Érdemes!!! Március 28-tól nálunk is kapható!
    Üdv.
  • nirdo
    Jah, a lényeget elfelejtettem. Tulajdonképpen a GT5-re lennék specializálódva:-)
  • nirdo
    Sziasztok
    PS2 Two-m van jelenleg, gondolkodom PlayStation 3 vásárlásán. Láttam a Konzol STúdiónál 93 000 Ft-ért. Érdemes lenne idővel beruházni? Az elkövetkező pár hónap valamelyikében.
    Maszka, ez az összetétel kapható nálunk, ami a képeden látható?:-)
  • ballor
    Esetleg ha a GT4 témában vagy az oldalamon kérdeznéd meg, több sikerrel járnál.
  • Ombika
    En nekem is vmi ilyesmi fogalmazodott meg a fejembe! Vmi nem szazas ezzel a gyerekkel!
  • bajiszityu
    nem tudjátok hogy hogy kell megcsinálni a gt4 formula 1 versent?
  • MaSzKa
  • Christian88
    Jahm nem ártana
  • Shortstop
    téged vernélek valami rohadt nagy péklapáttal
  • MaSzKa
    verjétek a.............. :D

erre itt:

• JohnnySmith
    Szöveg hozzá PH!-ról

A most zajló Game Developers Conference rendezvényen jelentette be legújabb force-feedback kormányát a különböző PC-s beviteli eszközöket, játékvezérlőket és multimédiás perifériákat gyártó Logitech. A Logitech Driving Force GT kifejezetten a Sony PlayStation 3 platformján hamarosan megjelenő Gran Turismo 5 Prologue autós játékhoz készült, a szerkezet fejlesztésében a lehető legteljesebb versenyzési élmény érdekében a szoftvert jegyző Poliphony Digital szakemberei is közreműködtek.

A Logitech Driving Force GT egyik egyedi jellegzetessége a kormányküllők tövébe elhelyezett szabályozótárcsa, mely lehetővé teszi, hogy a versenyzők megváltoztassák a fékerő-eloszlást, a tapadást és a lengéscsillapító beállításait, így vezetési stílusuk szerint hangolhatják az autó egyensúlyát, akár menet közben is. Az új force feedback kormány mindeközben pontosan visszaadja a versenygépek reakcióit, így az alulkormányozottságot, a túlkormányozottságot és a tapadás elvesztéséből eredő megcsúszásokat is.

• Ombika
    Majd kiderul! :)
  • JohnnySmith
    G25-tel biztos jobb azért GT-zni nem ? (szvsz) ;)
  • Ombika
    Tuti lesz majd vmi akcioban GT5-el,akkor en is bar g25 tulaj vagyok!!
  • JohnnySmith
    Én megveszem, a mostani DFP-m mellé, a pedálsorral úgy is bajaim vannak már :(
  • UNREG

A tudnivalók.
  • UNREG
    Az új kormány a GT5-höz.

• Forrest Gump
    Kösszencs!
  • JohnnySmith
    Igen
  • Forrest Gump
    GT5 prologue megy 1080p-n?
  • bubi07
    Demó nem várható még?
  • Shortstop
    meg Rover 213S-t :D
  • MikX
    Hát relatív...
    Egyezünk meg... sok régi Ferrarit! XD

Meeeeg újatis...
    Meeeeg amcsi autót...
    Meeeeg japóverdákat (bár japán játék révén abban nemlesz hiány)
  • Shortstop
    kevesebb Ferrarit, több régi amcsi autót :D
  • Sland
    Jó, én csak azt mondtam/kérdeztem amit ott olvastam...
  • MikX
    Hátt jahh...
    Márcsak ha azt nézed mennyi ferrari van? képtelenség, h ezeket mind beletegyék, kellene jópár év hozzá, még úgyis, h a GT4-ben lévő autókon csak "csinosítani" kell kicsit, és átpakolni ide...
  • Csabesz6
    szerintem is ilyesmiről lehet szó:)
  • Al Age
    Ez egy hülyeség, hogy hivatalos.
    Én úgy tudom, hogy ez egy afféle kívánság lista. Sok helyen írják, hogy miket szeretnének látni a játékban, valaki ezeket összegyűjtötte és így keletkezett ez a lista.
  • Csabesz6
    "LADA
    Lada 110 ‘
    Lada 2107 ‘
    Lada Niva 1.7i ‘
    Lada Samara 21083 ‘
    Lada Riva ‘87"

hát...:D nem lenne rossz. de kétlem hogy ennyi vas lesz benne.remélem tévedek:)
  • Sland
    Szevasztok!

Úgy tűnik Pc-ről átállok inkább PS3-ra. Eddig a GT5 ami a legjobban tetszik, de látom, hogy még csak most jön a Prologue aztán gondolom jó soké jön a "Teljes verzió"

Olvastam, mégpedig itt: Link hogy kb 10ezer autó lesz a játékban. Tátva maradt a szám, hogy azt hogy a picsába tudják megcsinálni úgy, hogy minden kocsinak még belső nézete is legyen, meg valósághű hangja stb.
    Az oldalon azt írják, hogy hivatalos az autólista. Azt is írják, hogy kezdetben "csak 340" autó lesz, aztán szépen csinálgatják a többit.

Vajon mennyi igaz ebből?
  • Ombika
    Sajat magat meghazudtolja,rohej! :(
  • csabush
    Lol, nem is tudom ki volt leakadva a pályagrafikán, amit amúgy úgyse figyelsz menet közbe... Gratulálok neked;)
  • UNREG
    A képen ott a válasz, igen, lesz B-spec mód.

• jui
    Ebbe is lehetek majd fönök mint a 4-be?
    Hogy én utasitom a vezetöt hogy vezesen.
  • Tibor
    2008 Q1 az IGN szerint.
  • zsalesz
    A GT5 Prologue mikor jelenik meg európában?