4184
-
#424 az az őszibaracklé bazzeg -
Nagy01 #423 Ideiglenes megoldásnak jó lesz ez:D
-
#422 akkor minden rendben mert nekem sem. -
#421 Nekem nem nagyon jön le a pach , mindig hibát jelez ? Nektek lejött renesen ? -
#420 hát a bőszen talán kicsit tulzás. Lassú mint a Tetü:D:D -
#419 ohh akkor nézem is !!! -
zsolt2800 #418 Én is megvettem a gamet és azt szeretném kérdezni, hogy a kocsikat nem lehet tuningolni? -
#417 Elvileg mennek szerverek, legalábbis updatel bőszen az eu Prologue! :) -
#416 Ha jol emlékszem 2 vagy 3 lettem majd megnézem .
Tegnap megvettem a F40 est és a Tuning Skylinet .
S-eventben a két 700 raitinges versenyt mivel érdemes csinálni , melyik autot javasoljátok oda ? -
laaslow #415 Szerintetek a Ferrari 430-al meg lehet nyerni a 16-ból egy körön a trükkös Daytonát ? -
#414 Sztem ugyanarról beszélünk. A target time ott 2perc, csak ez az egy pálya van HD-n ha minden igaz. Ez a legelső autó, nem a tuned változata a capuccinonak, ma már viszont ment az 1:26.7.. szal előrébb jutottam de meg tudod nézni a ranking-ban ott leszek JGTC-hun névvel, ha csak nem mennek az amcsik jobbat míg alszom... :) -
#413 ja ok:) Igazából aza baj, hogy hamar hozzászoktunk ehhez a HD korszakhoz. No meg a photo mode az nem ingame:P -
#412 Annyira azert nem,mert ott a vigyor jel a vegen,de mikor graf nyavogassal jonnek kiadok,mert tobbseguk XBOX-os b..k.a!!!! :)) -
#411 na miez a nagy nekem ugrás vaze? Nem azt mondtam hogy ronda. Hanem nem estem hanyat. A képek alapján londontó többet vártam. A hangulatát én is szeretem. :P olvasni gyerekek. Olvasni! no meg szövegértés:D -
#410 Ez itt a baj,h nem is neked valo akkor! Nem a graf szamit,hanem a feeling amig nyujt a GT sorozat! :)) Ha garf kell ,akkor Xbox PRG x fos szeria! :))))))))) -
#409 Akkor neked vmi bajod van. Mondjál olyan gémet aminek hanyattesel a grafjától, és autós. Kiváncsivá tettél:D -
#408 na belenéztem. Azért nem estem hanyat grafikától. De nem rossz. Melyik kocsival kezditek a versenyzést? Vettem egy Focust. Csak arcadeben toltam egy kört és kiléptem. Szal még nem láttam a karrier módot. -
Nagy01 #407 UI UI.: HOLNAP MEGLESZ A GT5P juhuuuu:D . -
Nagy01 #406 Ugyanarról beszélünk?:D Mert nekem ott 1:45 körüli az időm.És azért annyira nem vagyok béna:P. -
#405 nem azt szokták mondani, hogy ne kérdezd honnan van az első millióm? -
#404 Igen ott. 1:26.989 most az időm (quickracer néven vagyok fent/ez a nagy problémám h nem tudom megváltoztatni a nevem/) Kb. 1mp-t kapok az elsőtől. -
#403 Akor hajrá. Aztmondják az első millió a legnehezebb. -
Nagy01 #402 Milyen időt mész ott capuccionoval?Azon a hegyes pályán? -
#401 Nem ennyi az ára össze kell sporolni , én már kinyitottam a S eventet és nem kapom meg , amelyik autót meg megkapod annál nem is ír árat .
olyan 60 gyözelem kell S eventben . -
#400 Hmmm irígykedve olvasom a kommenteket :), azért képeket dobhatnátok még abból sosem elég...
Apropó GT HD-t tolja vki, most elkezdtem nyomatni a time attackot de az első versenyen a Capuccinoval épp hogy bennt tudok lenni a top 10ben. Kicsit olyan feeling ez mint mikor Ballor oldalán megy a meccselés, amíg nincs online game addig ajánlom mindenkinek. -
#399 de miért nem dől be az auto??? -
#398 OMG!!!! Ez megjobb lett basszus!! -
#397 2 milla az elég sok. De szerintem megkapod majd valamikor bónuszként ha teljesítesz egy bizonyos százalékot. -
Nagy01 #396 LEGYEN MÁR KEDD DÉLELŐTT istenem!!! KEll már nagyon ez a játék:((:(:(:(::(:/:/:::/:):):)9 -
BJB #395 A játékban van valamilyen Super GT versenyautó? -
#394 GT5 Prologue Drifting Video -
#393 Ami jól használható nézet . Belső . a motorháztető és az út nézet , Az mikor az auto van a képen az tényleg használhatatlan és béna is . -
#392 Én csak videókat láttam eddig, de abból nagyon nagyon sokat :)
Nekem úgy tűnik, hogy belső nézetből iszonyat jó, nagyon jól mozog a kocsi, nagyon élethű. Külső nézetből meg nagyon ratyinak tűnik. Olyan esetlenül idiótán mozog az autó...
Legalábbis én így látom -
#391 Sztem kicsit jobb lett, jobban lehet érezni a kocsinak az erejét, de ez egyéni vélemény, régen gt4eztem. Bár akkor sokat :) -
#390 Fizikaja milyen megjobb lett,mint eddig volt a verdaknak? -
#389 Nekem 1080i ben fut a kicsike.
A clasnál milyen japó és ami kocsit érdemes venni , Mert a többi all ost megcsináltam egy 430 Spiderrel , meg vettem egy 599 es ferrarit is , és már csak azok a specialáis dolgok hiányoznak .
Egyébként leggyorsabb pénz keresés A class , 1 verseny elsönek 20.ezer . 16ról indulsz de a 430assal már a 4 körben eslő vagyok, a 599essel meg már volt hogy a második kör végén is 4,20 körül van az 5 kör , kb 6 percenként van +20000 credited . Ha valakinek van jobb írja le , nert az a 2 millió elég kemény összeg , 1% egy futam. -
#388 Időközben leesett ;)
Játszogattam még vele, iszonyat durván néz ki 1080p-be. Most egy Evo X-et hajtok. :) -
#387 Az még márc 28ig biztos hogy nem lesz elérhető, mert hivatalosan akkor kezdik árúsítani. -
Nagy01 #386 Reméljük..
egyébként ma vettem egy G25-öt!!! Már csak a GT5P hiányzik..annak meg elméletileg tegnap kellett volna megjönnie de mivel ne mjött ezért csak kedden fog :((( -
#385 Igazi Gt5be lesz azért keréknyom ugye?