4184
  • JohnnySmith
    Nekem az a bajom hogy csak 3. tudok lenni, fura mert az A-ban viszont nincs csak 1 ezüstöm a többi arany.... hiába nem fekszik nekem az Integra...
  • Wadarr
    Aruljatok el, hogy mi a trukkje a B kategorian belul annak a palyanak aholcsak integraval lehet menni! Egyszeruen nem tudunk belkerulni az elso haromba
  • Gascoigne
    Tegnap érdekes dolog történt online, berakott a gép, kb 9.-nek, erre még indulás előtt nekem jött valaki hátulról, de úgy, hogy a sebességem a 4-szerese lett legalább, mindenkin átszáguldottam, és a mezőny előtt lassított le csak a gép, kb. 4 másodperces előnnyel, és csak utána volt a rajt. :)))
  • Sland
    Hasonló

Szintén
    Megint
    Megint
  • Sland
    Hopp mit találtam :P

Gran Turismo 5 Prologue - Ferrari F2007 at Suzuka (cockpit)
  • Smuge
    Szoljatok ha kell mentés F2007-el, tudok szolgálni :)
  • pointer4
    Kár hogy a japán savegame nem megy europaival, akkor már meglehetne :D
  • HAF Rigel
    Még nics az 2 milla 61db gyözelem kell hozá az S eventben . ami azért nagyon sok amit szorzok 6 percel ( S-9 evenet Daytona 4,20+ a töltés) és osztom 60 percel akkor 6és fél ora folyamatos játék kell hozzá , ami nagyon sok , olyan mint a gép lennél 61* úgyan azt játszani
  • Nagy01
    Én még az S kategóriával szenvedek..megvettem a tuningolt skylinet nem a blizet hanem a másikat aztán azzal a kocsival kb 2-3versenyt meg tudtam nyerni de úgy hogy állva maradtak a többiek..aztán még maradt kb 4 verseny ahol meg ők hagynak állva engem :/ akármit csinálok...
  • pointer4
    Jáá jáá :) Kinek van már meg a Ferrari F1 ? :D
  • Nagy01
    Már megvan egy párunknak:D.
  • Super DANTE
    Beyond The Apex- GT5 "Prologue" megjelenés előtt!
  • farrrrkas
    hello.
    nem tudja valaki hogy lehet vidókat szerezni gt-tvbe?? vagy az majd egyszercsak megjelenik?? vagy le kell tölteni..?? a neten láttom sok jó videót..
  • JohnnySmith
    " kirepülök a kavicságyra, mint a szar, visszagurolok az utolsó helyre, erre kapom a shortcut penaltyt. Nem egyszer történt meg."

Ja igen ismerős...
  • Petyus_
    Na látom, itt is ez a téma. =)) Akkor ide is:

Na, GT5P ánlájn.

Nyomom az eventre, matchmaking elég gyors, jó. Berak random pozícióba, nem tudom mi alapján, repülőrajt, oké. Fuji, előzök párat, majd egyszercsak VALAMI, figyelmeztetés nélkül a seggembe csapódik (odakerült egy lagzó játékos valahogy), kirepülök a kavicságyra, mint a szar, visszagurolok az utolsó helyre, erre kapom a shortcut penaltyt. Nem egyszer történt meg.

Nem mondom, lehet, hogy az ungárise t-ánlájn 8mbit meg a wireless g kevés neki (Resistance esetén pl. semmi gond nem volt...), mindenesetre ez ebben a formában számomra élvezhetetlen. Ráadásul a dodzsemezés miatt egyszerűen KÖTELEZŐ lenne a friend/avoid lista.

Amíg nem tudok a friend listámon szereplő emberekkel játszani, addig bottal sem fogom piszkálni az onlájn versenyeket.
  • JohnnySmith
    Az a vicc hogy más játékban még lenyelném, de a GT-ben ezt nehezen tolerálom... az még a legjobb ha a pályával ütközik vagy kimegy a fűre.
    Mindenképpen kell a saját lobby létrehozása.

Viszont nagyon faszányosan lehet látni hogy ki játszik kontrollerrel és ki kormánnyal :)))
  • Smuge
    Igen, multiban sajnos nekem is szemet szurt ez. Bármit megtesznek a győzelemért, pofátlanul kilöknek a pályárol, engem kihasználva kanyarodnak, az oldalfalat használják a kanyarodáshoz. Sajnos ezek alaposan lerontják az élményt, de ilyenek sajnos mindenhol vannak ezekkel együtt kell élni, nem tehetsz semmit. Az is megtörtént hogy egy Lexus IS-F-el vertem meg ezeket a majmokat akik ferrarival, fordgt-vel és gt-r -el bohockodták végig a versenyt. Szoval többet ésszel :)
  • JohnnySmith
    Playb3yond
    Chris Hinojosa-Miranda, a Sony egyik producere, és maga Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital vezető producere is megerősítette azt a hírt, mely szerint a Gran Turismo 5 teljes verziója leghamarabb 2009 tavaszán jelenhet meg. Mindez arra utal, hogy a fejlesztők ismételten a kategória legjobbját kívánják elkészíteni és folyamatosan tökéletesíteni. A rajongók azonban ne csüggedjenek, a Gran Turismo 5 "Prologue" ugyanis holnap debütál Európában Blu-ray és PlayStation Network-ről letölthető formátumban. Továbbá a fejlesztők a "Prologue" kiadást az év folyamán számos PlayStation Network-ről letölthető frissítéssel fogják bővíteni.
  • JohnnySmith
    Na egy 2-3 óra multizás után némi élménybeszámoló :)
    POzitívumokat most nem írnék mert rajongó vagyok, inkább néhány negatív dolog.
    Szóval ami nagyon de nagyon hiányzik az a saját game létrehozása, esetleg társalgás tehát mondjuk akit akarok azt engedek be vagy valami limit beállítás skill szerint...
    Nagyon gáz hogy egyesek hogy tönkrevágják mások szórakozását... pusztán azzal hogy (és most kicsit elvakult vagyok) lámáskodnak...
    Vagy ami rosszabb az a nídforszpíd player full gáz full fék.
    Ahol tényleg fékezni kéne ott gáztadnak és velem állítják meg magukat, beleronyól abba a 3-4 emberbe aki normálisan okosan akar versenyezni.
    Csomó ilyen és ehhez hasonló szituban voltam.

Biztos vagyok benne hogy a GT5-ben nem lesznek ilyen gondok, valószínű hogy csak a Prologue miatt minimalizálták ennyire az online részt.
  • BJB
    Csak ámulok és bámulok a japán Prologue után. Már eleve egy szebb boritót kaptunk mi európaiak.(hátuljára gondolok) Még a japán verzióba volt szaggatás, nem volt jó a kontraszt, az árnyékok sem voltak tökéletesek, ezt most mind-mind kijavították! Más introt is kaptunk.(teszem hozzá sokkal jobban lenyűgözött mint a japán)
    A menü is jobb lett, meg ugye az az 1-el több pálya és kétszer annyi autó amivel többet kaptunk.
    Egy dolog lehetett volna jobb, a zene.(na ezt majd csak az USA verzióba javítják ki)
  • Csabesz6
    egy névrokon:D!
    off vége
  • Csabesz100
    Felvennélek a baráti listára és nyomathatnánk multiban a game-t. Mi az ID-d?
  • BJB
    Nah nekem is megjött. Még csodálkoztam hogy angolul van és értem a japán után...
    EU-s doboz szebb, teljesen más van a leírásba mint a japán verzióba, érdekes.
  • Ombika
    Orban parti! :)
  • EmThor
    nekem csak 2 hét múlva lesz meg

• Forrest Gump
    Hát ez a game jobb, mint amire számítottam.
    Multija is nagyon jó. Még a sima time trial is élvezetes, ahogy cserélgeted a kocsikat és állítgatod őket, hogy melyikkel lehet a legjobb köridőt menni.
    Egyenlőre Daytonán tolom, asszem 20/33-as online event. 1 órája még 3. voltam, reggelre biztos elmúlik. :D
  • Shortstop
    én narancspárti vagyok :)
    muffin finom volt? :D
  • Sland
    képeket még még légyszi :P
  • JohnnySmith
    Multiból
  • Nagy01
    Holnap veszek egy vezetéknélküli routert és akkor toljuk xD.Nem akarok fent játszani ezen a kis szar orion tv-n..:-)
    Rakok fel még egy pár képet ha nem bánjátok.

(vakus fosssss:D)
  • JohnnySmith
    Elképesztő a multi!!!! Nekem nagyon tetszik (sikerélmény is van :)) )

• HAF Rigel
    A full HD az 1080P azaz 1920-1080 progressive scan jelent. Teljesen jól fút a TVden.
  • Spiderous
    Az időmérős futamokat ÚÚÚTÁLOM!!!!Éppencsak sikerül a 3. helyet elcsípnem mindig...az 1. és 2. helyhez kellene még általában -6 sec...Kicsit sok,pedig nem nagyon hibázom...Nektek sikerülnek?:D
    A patch nekem is nagyon lassan jön,párszor meg hibát is írt ki, így még nem tudtam leszedni,gondolom nagyon sokan töltik.
    Kérdés : Ahol be lehet állítani a felbontás/vagy megnézni ott maga a menünk nektek is ilyet ír ki:1080i/720p , belemegyek, ott meg:1920 alatta 1080 alatta meg progressive...FullHD a TV-m,csak megnéztem már full HDban nyomatja-e:D
  • Nagy01
    A muffint anyám csinálta!%+!%!+%!+!!!!!!!! xDD
  • grayfox
    csak ne egyél-igyál sok ilyen műszart, mert lehet a fullt már nem éled meg :D
  • jui
    Prologue is van b-spec mod?
  • Nexxuss
    lejött már nekem is. egyre jobban bejön. De szar mert egre éhesebb is lezsek tőle:D:D:D: hol van még 2009:S
  • Gascoigne
    Nekem 3.-ra lejött, ki is próbáltam gyorsan, egész jól ment a multi, a 6. helyről indulva 2. lettem, még szerencse, hogy az első kanyarban elszállt a mezőny fele. :)
  • JGTC
    Van ott muffin is én is így szoktam, nehogy fel kelljen állni valamiért! :D
  • Nagy01
    Mivan vele? Nekem ízlik :D.