4184
-
#504 Kormánnyal: elsőre ezüst, másodikra arany! Szerintem nem nehéz. Én három pályánál nem tudtam eddig aranyat szerezni. Az egyik, mikor a Cappucino-val kell menni bizonyos idő alatt (C-3 bronz), a másik amikor Evo9-el kell menni azon a pályán, mint a demo-ban (B-3 ezüst), a harmadik pedig amikor a Skyline GT-R-rel kell menni (B-8 ezüst). -
#503 Ja és a GT-t is 147-tel kezdtem :) -
#502 Na végre :)
Pedig én is megcsináltam gyorsan megint (bár 3. lettem)
Inkább a "S" iventet nyomtam. Vettem egy Ford GT-t. (csak mert kell egy versenyre) Most Mine's R34-re gyűjtök mert az is kell egy versenyre.
Jah Alfas vagyok. (sajna csak a Cuore Sportivo van meg egyenlőre) -
#501 aaaaaa!!! THX :)) A video es a bellitasok alapjan siman beertem elsore harmadiknak. Many thx! -
farrrrkas #500 mikor akadunk össze egy páran gt5p partyra???at live.... -
#499 kiprobalom, most. -
farrrrkas #498 standrad kormányzás... és azon kívűl minden off.... -
#497 na jo... hat most sirvafakadtam... ennyire egyszeruen igy megalazni az egesz mezonyt... nem is tudom. Mintha nekem nem menne ennyire az integram? Lehet, hogy valami rosszul van beallitva nalam ? :S -
farrrrkas #496 lol itt van nagyon gagyi minőségben integra b-6 -
farrrrkas #495 lehet lehet... meg is van..
csak nem tudom hogy tölcsem fel ha több file van... -
#494 le lehet menteni pendrivera? nem neztem meg ezt a funkciojat -
farrrrkas #493 namegvan a replay csak nemtudom hogy küldjem... mer egy mappába van.... szetd?? nemtudommiért de több file... -
#492 huhh az nagyon jo lenne!!! :-O -
#491 Johan: te Alfas vagy? -
farrrrkas #490 ha vársz egy picit küldök replayt hogy hogy kell... -
#489 Hat a boltba futhatsz mert en itthon vagyok es nekem van vele gondom... ezt nem hiszem el. Pedig mar leguritottam egy fel uveg whiskyt is es semmi :D:D Hiaba oreg vagyok mas magyarazat erre nincs. -
farrrrkas #488 én is megnézem...most már kíváncsi vagyok.. -
farrrrkas #487 ha estleg nem látta még valaki akkor ez http://jalopnik.com/cars/gadgets/porsche-911-steering+wheel-controller-for-ps3-305637.php -
#486 passz.. :D esküszöm nem olyan nagy ördöngőség :) (befutok a boltba aztán megmutatom ha van kint teszt példány :D )
Megyek is kipróbálom.... úgy is ezüst, kéne belőle az arany :D -
#485 Nahhh... beszereztem a DFP kormanyt. Probalkoztam vele most egy oran keresztul a B class 6-os Integras palyan szelarnyekban de a legjobb helyezesem a 8. hely. Kontrolerrel eddig 6. tudtam lenni. Tenyleg ennyire tehetsegtelen vagyok? :) Mondjatok mar valami trukkot mert kikeszulok -
farrrrkas #484 yah... szerintem akiteheti tényleg szerezzen egy kormányt... driving force pro mostanra jóárú.... g25 sztem szar.. próbáltam, akkor jó volt de ismerőseim akinek régebb óta van panaszkodik a váltóra.. azt mondták egy idő után oda kell verni hogy vegye a fokozatot... nekem a porsche kormányra fáj az ínyem... -
#483 biztos igazad van, de nem mindenki kormánnyal nyomja, van aki controllerrel operál azzal meg elég nehéz fél negyed gázon menni -
farrrrkas #482 másik megjegyzés.. nekem van személyes tapasztalatom az autóversenyzésben és a professional vezetési mód egyszerűen nevetséges... le akarom szögezni hogy nem olyan igazából... nem olyan... a standard sokkal inkább hasonlít... egy 600 lóerős for gt-vel nem lehet bekanyarpdni csak fél vagy negyed gázzal és akkor búcsú az első helytől..
vezettem már 600 lovas elkronika néélküli gépjárművet.. a pro módot kis japán joystickos arcoknak találták ki akik egy nap 22.5és fél órát jáccanak a játékkal... szal a sztenderd az amilyen valójában és a a pró az gt fanaktikusoknak van.. de nem real..... -
farrrrkas #481 olvasom itt a kommenteket... ha "megcsinálhatatlan" missiont találtok akkor a szélárnyék az első amire gondolni kell.. ha az s eventbe van para akkor ajánlom a ford gt-t azzal amibe engedi simán lehet nyerni.. kormánnyal..
nekem 3 nap volt az út F1 ig és 21.én kaptam kézbe a játékot.. -
BJB #480 3 nap a latt kivégezve az A, B, C Event, már csak az S van hátra!
Z06 milyen brutál quick tune-al... 2 S Eventet már meg is csináltam vele. -
#479 azt hittem itt is van zászló a név mellett mint pl a Ridge Racer 7-ben, vagy a GT HD-ban... -
#478 Szélárnyékból menjél! Úgy simán első tudsz lenni! -
#477 Hát mivel nemtudom ki magyar és ki nem..... sztem senkivel :) -
#476 ma este elvileg már meglesz a game, sztem vasárnap délután meg nekiállok az online bohóckodásnak... kevés magyarral találkoztatök össze eddig? -
jui #475 Router nélkül akarom. -
#474 Megkockáztatom a PS még nincs netre kötve...
Szóval router-rel kéne megoldani a netet. A PS3 topikban van ehhez segítség. -
jui #473 Ha interneten szeretnék játszani? -
jui #472 digi tv internetet hogy kell beállitani?
-
#471 igen... kar erte, ahogy a photo modert is :( Na de megvarjuk a teljest. -
#470 Sajnos igen. Gondolom belső nézetből nyomod, ott jelentkezik leggyakrabban a probléma... -
#469 Ami engem legjobban zavar a jatekban az a vertical sync hianya. Nalatok is jelentkezik ez a dolog? tulajdonkeppen nehol szetcsuszik enyhen a kep, szaggat. -
#468 Jó kérdés , csak remélni tudom hogy lesz. Végülis mire kijön a full addig csak pofoznak valamit a prologue-on. -
#467 No akkor beszerzek egy DFP-t. Meg egy kerdes, photo moderol tudtok valamit? Tervezik, hogy lesz updateban ? -
#466 :D
Ráhibáztál én kormánnyal nyomom (Logi DFP) szóval lehet ez a titka, de azért meglehet csinálni irányítóval is gondolom. -
#465 En csak 7. tudok lenni :) Ez azert komolyabb problema mert nem tudunk tovabblepni. Van valami trukk vagy tenyleg ennyire bena vagyok ? Proaltuk paran de a legjobb a 4. helyezes volt. Esetleg egy kormany segitene?
jahh egyebkent cuore sportivo :)