4184
  • Csabesz100
    Kormánnyal: elsőre ezüst, másodikra arany! Szerintem nem nehéz. Én három pályánál nem tudtam eddig aranyat szerezni. Az egyik, mikor a Cappucino-val kell menni bizonyos idő alatt (C-3 bronz), a másik amikor Evo9-el kell menni azon a pályán, mint a demo-ban (B-3 ezüst), a harmadik pedig amikor a Skyline GT-R-rel kell menni (B-8 ezüst).
  • JohnnySmith
    Ja és a GT-t is 147-tel kezdtem :)
  • JohnnySmith
    Na végre :)
    Pedig én is megcsináltam gyorsan megint (bár 3. lettem)
    Inkább a "S" iventet nyomtam. Vettem egy Ford GT-t. (csak mert kell egy versenyre) Most Mine's R34-re gyűjtök mert az is kell egy versenyre.

Jah Alfas vagyok. (sajna csak a Cuore Sportivo van meg egyenlőre)
  • Wadarr
    aaaaaa!!! THX :)) A video es a bellitasok alapjan siman beertem elsore harmadiknak. Many thx!
  • farrrrkas
    mikor akadunk össze egy páran gt5p partyra???at live....
  • Wadarr
    kiprobalom, most.
  • farrrrkas
    standrad kormányzás... és azon kívűl minden off....
  • Wadarr
    na jo... hat most sirvafakadtam... ennyire egyszeruen igy megalazni az egesz mezonyt... nem is tudom. Mintha nekem nem menne ennyire az integram? Lehet, hogy valami rosszul van beallitva nalam ? :S
  • farrrrkas
    lol itt van nagyon gagyi minőségben integra b-6
  • farrrrkas
    lehet lehet... meg is van..
    csak nem tudom hogy tölcsem fel ha több file van...
  • Wadarr
    le lehet menteni pendrivera? nem neztem meg ezt a funkciojat
  • farrrrkas
    namegvan a replay csak nemtudom hogy küldjem... mer egy mappába van.... szetd?? nemtudommiért de több file...
  • Wadarr
    huhh az nagyon jo lenne!!! :-O
  • Wadarr
    Johan: te Alfas vagy?
  • farrrrkas
    ha vársz egy picit küldök replayt hogy hogy kell...
  • Wadarr
    Hat a boltba futhatsz mert en itthon vagyok es nekem van vele gondom... ezt nem hiszem el. Pedig mar leguritottam egy fel uveg whiskyt is es semmi :D:D Hiaba oreg vagyok mas magyarazat erre nincs.
  • farrrrkas
    én is megnézem...most már kíváncsi vagyok..
  • farrrrkas
    ha estleg nem látta még valaki akkor ez http://jalopnik.com/cars/gadgets/porsche-911-steering+wheel-controller-for-ps3-305637.php
  • JohnnySmith
    passz.. :D esküszöm nem olyan nagy ördöngőség :) (befutok a boltba aztán megmutatom ha van kint teszt példány :D )
    Megyek is kipróbálom.... úgy is ezüst, kéne belőle az arany :D
  • Wadarr
    Nahhh... beszereztem a DFP kormanyt. Probalkoztam vele most egy oran keresztul a B class 6-os Integras palyan szelarnyekban de a legjobb helyezesem a 8. hely. Kontrolerrel eddig 6. tudtam lenni. Tenyleg ennyire tehetsegtelen vagyok? :) Mondjatok mar valami trukkot mert kikeszulok
  • farrrrkas
    yah... szerintem akiteheti tényleg szerezzen egy kormányt... driving force pro mostanra jóárú.... g25 sztem szar.. próbáltam, akkor jó volt de ismerőseim akinek régebb óta van panaszkodik a váltóra.. azt mondták egy idő után oda kell verni hogy vegye a fokozatot... nekem a porsche kormányra fáj az ínyem...
  • JGTC
    biztos igazad van, de nem mindenki kormánnyal nyomja, van aki controllerrel operál azzal meg elég nehéz fél negyed gázon menni
  • farrrrkas
    másik megjegyzés.. nekem van személyes tapasztalatom az autóversenyzésben és a professional vezetési mód egyszerűen nevetséges... le akarom szögezni hogy nem olyan igazából... nem olyan... a standard sokkal inkább hasonlít... egy 600 lóerős for gt-vel nem lehet bekanyarpdni csak fél vagy negyed gázzal és akkor búcsú az első helytől..
    vezettem már 600 lovas elkronika néélküli gépjárművet.. a pro módot kis japán joystickos arcoknak találták ki akik egy nap 22.5és fél órát jáccanak a játékkal... szal a sztenderd az amilyen valójában és a a pró az gt fanaktikusoknak van.. de nem real.....
  • farrrrkas
    olvasom itt a kommenteket... ha "megcsinálhatatlan" missiont találtok akkor a szélárnyék az első amire gondolni kell.. ha az s eventbe van para akkor ajánlom a ford gt-t azzal amibe engedi simán lehet nyerni.. kormánnyal..
    nekem 3 nap volt az út F1 ig és 21.én kaptam kézbe a játékot..
  • BJB
    3 nap a latt kivégezve az A, B, C Event, már csak az S van hátra!
    Z06 milyen brutál quick tune-al... 2 S Eventet már meg is csináltam vele.
  • JGTC
    azt hittem itt is van zászló a név mellett mint pl a Ridge Racer 7-ben, vagy a GT HD-ban...
  • Csabesz100
    Szélárnyékból menjél! Úgy simán első tudsz lenni!
  • JohnnySmith
    Hát mivel nemtudom ki magyar és ki nem..... sztem senkivel :)
  • JGTC
    ma este elvileg már meglesz a game, sztem vasárnap délután meg nekiállok az online bohóckodásnak... kevés magyarral találkoztatök össze eddig?
  • jui
    Router nélkül akarom.
  • JohnnySmith
    Megkockáztatom a PS még nincs netre kötve...
    Szóval router-rel kéne megoldani a netet. A PS3 topikban van ehhez segítség.
  • jui
    Ha interneten szeretnék játszani?
  • jui
    digi tv internetet hogy kell beállitani?
  • Wadarr
    igen... kar erte, ahogy a photo modert is :( Na de megvarjuk a teljest.
  • Petyus_
    Sajnos igen. Gondolom belső nézetből nyomod, ott jelentkezik leggyakrabban a probléma...
  • Wadarr
    Ami engem legjobban zavar a jatekban az a vertical sync hianya. Nalatok is jelentkezik ez a dolog? tulajdonkeppen nehol szetcsuszik enyhen a kep, szaggat.
  • JohnnySmith
    Jó kérdés , csak remélni tudom hogy lesz. Végülis mire kijön a full addig csak pofoznak valamit a prologue-on.
  • Wadarr
    No akkor beszerzek egy DFP-t. Meg egy kerdes, photo moderol tudtok valamit? Tervezik, hogy lesz updateban ?
  • JohnnySmith
    :D
    Ráhibáztál én kormánnyal nyomom (Logi DFP) szóval lehet ez a titka, de azért meglehet csinálni irányítóval is gondolom.
  • Wadarr
    En csak 7. tudok lenni :) Ez azert komolyabb problema mert nem tudunk tovabblepni. Van valami trukk vagy tenyleg ennyire bena vagyok ? Proaltuk paran de a legjobb a 4. helyezes volt. Esetleg egy kormany segitene?
    jahh egyebkent cuore sportivo :)