4184
  • pointer4
    > szal akkor jó lesz nekem és sok más autós játékhoz PS3-hoz a logitech driving force pro 24.600-ért
    Azt nem tudjuk hogy neked jó lesz-e, majd megmondod utólag :D De működni azt fog!

> usb-vel kapcsolódik ps3-ra?
    Igen, még az usb-s egered meg billed is menni fog PS3-al.

> külön áramba be kell dugni még?
    Tuti.

> elég hosszúak a kábelek?
    Honnan hova?

> könnyű elpakolni?
    Nem, minden kormányt macera és unalmas dolog elpakolni. Volt amikor még jáccani is csak azért nem ültem le, mert nem volt kedvem a kormányt előszedni.
  • JohnnySmith
    Igen tökéletes lesz :) Nekem is ez van még GT(4)-s logoval (GT4 hez vettem még jópár évvel ezelőtt) és nem logitechessel:DDD
    Kérdéseidre válaszolva:
    - Igen és pc-vel is működik a 900 fokkal együtt....
    - Igen a feedback motorok miatt (táp nélkül is működik de akkor nincs FFB)
    - Másfél méter hosszú kb az usb
    - Nem egyszerű már a kormány mivoltából sem, amúgy lecsavar az asztalról és pakolhatod...
  • EmThor
    szal akkor jó lesz nekem és sok más autós játékhoz PS3-hoz a logitech driving force pro 24.600-ért és nem kell megvárnom a logitech driving force gt-t?

-usb-vel kapcsolódik ps3-ra?
    -külön áramba be kell dugni még?
    -elég hosszúak a kábelek?
    -könnyű elpakolni?

THX
  • pointer4
    Igazából mindegyik kertben jól mutat :) Itt nálunk is jól mutatna :D
  • pointer4
    Hát ha te megtalálod a japánban
    Az amerikaiban bizti van.
    Ez egy olyan GT, ami a GT5PR elődje, csak nincs belső nézete az autoknak, és csak 1 pálya van. Olyan 10 autoval.
    Hangja menüje, irányításra is tiszta GT5PR.
    Akkor még azt mondták róla hogy az a GT4 HD változata lesz :)
  • Sipee
    GTHD?az miben különbözik a sima gt-től?és az mindegyik store-ban van?xD
  • laaslow
    Állati jól mutat az F1 a japán kertben!
  • pointer4
    Nincs, azthiszem csak tavaly a novemberi autokiállítás hetében volt.
    Viszont a GT HD Demo fenntvan.
  • JohnnySmith
    Japon volt csak és ott is csak rövid ideig.
  • Sipee
    gt5p demo már egyik store-ban sincs?
  • JohnnySmith

"A Polyphony Digital-tól megtudtuk, hogy a GT5 Prologue kezdetekben minimális online szolgáltatással indul. Lesz 16 szereplős játék, de sokkal többre egyelőre nem számíthatunk. Idővel azonban jönnek az update-ek, az új tartalmak, pályák és játékmódok. A frissítések menetrendjét nem árulták el, de azt elmondták, hogy minden régióban szinte egy időben jönnek ki. Lesznek kisebb régió-specifikus elemek(pl. a zenék), de Európa és Japán végül megkap minden tartalmat, ami április 15-én a játék észak-amerikai kiadásában benne lesz. "
  • tibitoth
    gratula :)
  • farrrrkas
    jeeeeeeeeeeeeeeeee megvan f1
  • tibitoth
    az elso licensek mar meglett mind aranyra. most a masodik. abbol mar csak 3 hianyzik aranyra.
  • laaslow
    Hali! Megcsináltam az S fokozatot,megvehetem a Ferrari F1-et,800000 hányzik, de estére lenyomom, ha valakit érdekel viszonylag könnyen meg lehet az F40-nel, és a Z06 Tuned Corvette-el Suzuka, nekem ezek voltak a legnehezebbek,a rugókat a lehető legersebbre,TC off,ABS full,a váltó végáttétele-nálam:4.254.
    Sok szerencsét mindenkinek,megyek az F1-re gyűjteni.
  • ballor
    Egy sima youtube link jobb lett volna.
  • Elveon
    GT5 valóság és játék!
  • pointer4
    Akkor csak ajánlani tudom a Lotus Elise 111R -t. Csak 100k, és megy mint a piszok :D
  • pointer4
    Van ez így.
    Nekem anno a Japán verzióval volt ez.
    Akkor szemmel láthatóan gyorsabban frissített ha nem a játék indulásánál, hanem a gt-tv be lépve hagyta az ember. Gondolom mindenki most vette meg, aki nem ugrott neki egyből, bizti terheltek a szerverek.
    10mbites nettel olyan 10-15 perc mire lejön. Amúgy tutti nem teljes sávszéllel húzza lefelé. Próbáld meg más időszakokban amikor valószínű a jónépek az iskolába vannnak :)
  • cloud.strife
    Az Eu-sba még csak most lett meg az A jogsi, az S-nek még nem áltam neki, tehát passz. :)
  • Spiderous
    Valaki segítsen légyszi!Már több napja próbálok én is online-ra menni,de egyszerűen midig failed-el a frissítés letöltése közben...egy ideig eljut a kis fehér csík(nem mindig ugyanaddig)aztán failed....egyszerűen nem értem mi lehet a probléma,ha tudok valami tanácsot adni , vagy valaki hasonló gondokkal küzd kérem írjon!Előre is köszi
  • ballor
    Már megvettem. Köszi a segítséget.
  • EmThor
    game.co.uk: 7500 ft számlával, házhoz
  • pointer4
    kösziii :)
  • farrrrkas
    ballor. én megyek debrecenbe az aranybikába wellnesshétvégére e hó 12.én LOL.
    ha akarod viszek neked 1et ha addira sem tudsz...... konzolshopba 10900 ért tolják....
  • farrrrkas
    bár nem engem kérdezel de oda is lotust ajánlom... én azzal toltam végig s eventet vagy azt a skylint amit a ért ad... nem költs kesst tartalákold f40re:D
  • pointer4
    Jut eszembe, mit ajánlasz S kategóriába a 700 pontos versenyhez járműt.
    A 630 ast Lotus Elise 111R tuneddel ment könnyedén, a 650 es meg sima FordGT.
    Ferrari F40 re még nincs zsém, most inkább valmai olcsóbbat vennék :)
  • pointer4
    Nehezebb mint a Japo az tuti, ott nem kellett pro szintről visszaállítanom normálra hogy egy autoval az uton maradjak.
    De hogy automatával ne legyen lassabb... lehet, de akkor az igazán nem élethű.
  • Petyus_
    Akkor még gyakorolnom kell, majd próbálkozom... =)
  • ballor
    De tudtommal nem debreceniek vagytok. Ez arra vonatkozott. Tudom vannak jobb áron, de itt nincs.
  • cloud.strife
    10 990-ért van nálunk.
  • cloud.strife
    Ott a pont.
  • cloud.strife
    Na ma ezüstre toltam, 2 tizedre vagyok az aranytól. :)

Átkapcsoltam strandard-ra az irányítást, így sikerült elég sokat gyorsulnom. Pro-ba épphogy a bronz ment.

Még a Lancer-es időmérőhöz kell a B jogsiba 119 ezredet javítanom és megvan az arany, itt is standard-al.

Sztem az AT-MT szinte tökmindegy, sok ismerős At-al nyomja és nem panaszkodnak. Sokkal nehezebb ez, mint a japó verza.. :(
  • ballor
    Akit érdekel, az EW-ben van, 12eFt (ne tévesszen meg senkit, 13 van a játékra írva).
  • Csabesz6
    :D lol
  • Petyus_
    Az gáz, mert szekvenciális váltóval rendes autót sem tudok vezetni, a G25 meg drága. =)
  • pointer4
    Bizti olyan sokat ? 10 perc alatt lehúzta nekem, de csak 2x-ra.
    Ilyen sokat nemtudok leszedni sztem 10 perc alatt.
  • pointer4
    Az automata sosem huzatja addig a verdát hogy a legjobban gyorsuljon.
    És pl ha magas fordulaton veszed a knayart egy musclecar-al, akkor sokkal stabilabba knayarodik és minden auto vezetésében lehet ilyen trükk.
    Persze csak akkor venni észre ha minden segítség off. Azok még többet megfognak. állandóan fékez az elektronika hogy meg ne csússzon a verda.
  • ballor
    Köszi, 4 megás netem van. Meglátjuk.
  • Petyus_
    De én automata váltóval próbálkozom, azt mondtad, hogy te magad váltogatsz. =) Csak azt nem értem, hogy ez az AT váltás az autó teljesítményét visszaveszi, vagy csak bénán vált a gép?