4184
  • JohnnySmith

Zsír F2007, még nincs meg.... és nem is nagyon lesz max GT5 érkezése előtt valamikor mert nagyon keveset tudok játszani. Elmúlt 1 hétben nem is volt bekapcsolva a PS...munka, asszony stb.
    Tegnap mondjuk nem bírtam ki és bekapcsoltam mert F1 lesz a hétvégén és akartam menni a Bahreini pályán.

Blitzről jutott eszembe:
    Neten volt olyan aki Blitz R34-el jött (nem ovál) pályára... :DD Hogy is mondjam szegény picit sikertelen volt :)
  • BJB
    F2007 megvéve! Nagyon tetszik, Fuji-ba nyúztam, de 20perc után olyan fejfájás jön az emberre a hangtól...

Drift-elni csak a Ken Nomura féle Blitz R34-essel tudok,de azzal egész jól, nekem nagyon bejön a Blitz GT-R!
  • balljuggler
    A drift az nekem is bejött kajakra csak hát béna gyereknek anyja veri a ....
    szal kaki vagyok benne
  • balljuggler
    Ma már elkezdte tölteni ...
    ki is mozdult a cumó egy másik fórumon is mendták hogy tölti az csak sokszor ledob....és hogy onnan folytatja a töltést ahol abbahogyta...de hát hol van még karácsony...
  • balljuggler
    Én ami fontosabb mentés azt már küldöm is "pendrájvra"
    hiszen a technika ördöge néha tartogat meglepit
  • balljuggler
    Én a "C"-t csinálom most és ahol lehetet mindent megmyetrtem vagyis a C-n belül 2 ezüstöm van a többi mind arany-hondaval tolom a cumót belsőnézetből persze.
    A kérdés az hogy:
    Van olyan kupa amit nem enged a C-n belül ......
    WHY?????
    Please Help!!!
  • HAF Rigel
    nem úgy gondoltam hogy nincs menü , mint a többi konzolos kormánynak . Nem tudsz bill konfigurálni stb stb
  • Ombika
    Remelem ez a drift mod nem azt jelenti,hogy "lama mod" es csuszkal az auto ossze-vissza es nem realisztikus!?
  • Tibor
    Nyomd meg a verseny indítása után a háromszöget és menni fog kivéve, ha nincs az autóban kuplung.
  • pointer4
    Dehogynem támogassa.
    Sőőőt! Olyannyira, hogy a H váltó fokozatai R-6 ig tökéletesen működnek, a pillangó váltó akkor műxik ha átállítod szekvenciálisra. A gombok is megfelelnek a ps kontroller gombjainak. Van a kormányon start/select(középső pirosak) négyzet/hájomszög/kör/eX
    Csak a tengelykapcsoló nem megy. De gondolom az nem is fog.
  • item
    Üdv urak!

Van valahol a neten olyan oldal ahol meg lehet nézni hogy online stat-ban hányadik helyen állok ?

Amúgy nagyon faca a játék, bár megvannak a bugok, pl kb 15 játék után 1-2x van hálózati hiba ,ja és tegnap volt egy olyan hogy mikor keresi a szervert ott áldogált a " joining race" felirat egy darabig mondom jovan biztos mindjárt bejön, nem jött erre kiléptem a játékból a mentéseket meg csak a főmenüben végzi ls oda sem engedett vissza! Ja és az addig megnyert lóvé is ugrott ugye kb 60e kicsit sem voltam ideges...

• ballor
    Nekem is WiFi van és sikerült. Próbálkozni kell, nagyon nehezen akar lejönni. Sokszor megáll a hibával, ne add fel!
  • balljuggler
    Hali!
    Azzal a problémával fordulok hozzátok , hogy a frissítésem nem akar összejönni online-ra
    Se akkor amikor elkezdődik a játék,se akkor amikor bent vagyok a menüben és ott megyek rá az online ikonra.
    Mindig kidob valami hibaüzenetet...
    Pedig kiirja hogy kapcsolódik a szerverre-aztán meg kiirja hogy tölti le és ne kapcsoljam ki a gépet...és még a töltés csík sem megy ki!
    Wifivel használom a ps-t..ez befolyásolja?nem kéne mert a fifát valamint a legfrissebb update-t (2.20) is ezzel szedtem le..
    PLEAS HELP!!
  • HAF Rigel
    Kinek van G25 e , és hogyan játszik vele , mert alapból gt5p nem támogatja mint a többi konzolos kormányt
  • pointer4
    Nézd a japánt :)
  • cloud.strife
    Egyáltalán mikor lesznek GT-TV frissítések?
  • bubi07
    A "Beyond the Apex" vidót hogyan lehet előcsalogatni a lemezről?
  • menoh
    Meg van végre a F2007 ::D:D
  • Foxhound1980
    Thx. Megpróbálom ott.
  • JohnnySmith
    Jobb lett a fizika, és mivel van külön drift mod ergo az is más élmény..
  • JohnnySmith
    Én is gyűlölöm.....
    Amúgy meg GT5P multi
  • Ombika
    Amugy jobb lett a fizikaja,mint GT4-nek? Drift szempontjabol megkozelitve kerdeznem esetleg aki szereti ezt a mufajt?! :)
  • menoh
    Professional versenyekre menj, PP650 Suzuka,Fuji,Daytona, ott kulturált versenyek szoktak lenni és bűntet rendesen
  • Foxhound1980
    Nyomtam ma pár online futamot...Nem szar hanem egyszerüen használhatatlan. Ha nem oldják meg valami büntető rendszerrel a lökdösődést akkor akár ki is hagyhatják a fullból. Ezt ellensúlyozná a friendly futam ami ugye meg nincs.
  • Ombika
    Ez meg csak P jelzesu verzio,majd talan a fullba! :))
  • pointer4
    Hááát, ez 60 autóból 4 BMW.
    Akkor 700 ból.... 46,6 BMW is elfér ha statisztikailag nézzük :)
    Azért 700 autonak a belsejét megcsinálni, a hangját, a viselkedését.....A külsőről nem is beszélve, meg a tuningelemekről....
    Elég lesz egyáltalán 1db 50GB is Bluray? :)
    Ja igen, egérrel nem engedi a játék, de nem lehet valahogy körbenézni vezetés közben? Mert le van modellezve az egész auto. A pedálok, a lábam, a váltóbox. De olyan szerény a bal-jobb-hátra.
  • Ombika
    Thx,M3 erdekelt,remelem fullosba regebbi is benne lesz! :)
  • pointer4
    BMW 135i Coupe ‘07
    BMW 135tii ‘08
    BMW M3 Coupe ‘07
    BMW Z4 ‘03
  • pointer4
    Mindennel fog menni, de a Burnout Paradise-t 15 perc múlva JoyPad-al fogod játszani.
  • tippmester
    GT 5 Prologue verseny lesz április 4-5-én (déltől) a Saturn Duna Plazában. Kényelmes játékszigeteken, értékes nyereményekért...
  • Ombika
    GT5P-ben milyen bmw-k vannak benne?
  • Sipee
    Örök hálám!!csak én azért nem találtam mert a demoknal néztem
  • EmThor
    kis naív vagyok, itthon 40k lesz a gt, ennyi erővel már egy g25..
  • EmThor
    no, hát megnéztem a LOGITECH DRIVING FORCE GT-t, ami 150$ kinn, a driving force pro 130$, szóval nagy árkülönbségre nem számítok, remélem ahogy a pro-t is, a gt-t is fogja támogatni a dirt, f1, paradise a ps3-on! annyival meg jobb szóval, $-ban 5 ropival több azaz itthon olyan 30.000 körül kell lennie... de mikor?! :D
  • JGTC
    amcsi store-on fent van, nemrég szedtem le onnan
  • pointer4
    Ne viccöljél velem. Most néztem meg csak miattad ottvan :D
    PSN ben Games fül - Downloadabelabla Games :) - Racing Games - És ott az 5 ből a 4. a Gran Turismo HD Concept 1.2
    Free és 632mb
    Csüsz :D
  • EmThor
    és 20k körüli összeget spórolok :) THX
  • Al Age
    Mindent elmondtak a többiek, egy dolgot nem:
    Játék közben lehet állítani bizonyos dolgokat a Driving Force GT "tárcsájával", ami ugye nincs a DFP-n. Ugyanakkor az ehhez szükséges gombokat be lehet állítani például kontrollerre is, úgyhogy talán nem lesz annyira kényelmes, mint a DFGT, de összességében funkcionalitásban nem fogsz hiányt szenvedni azért, mert a Pro-t veszed.
  • Sipee
    singapore,japan,usa,uk store-ban néztem egyikben sincs semmiféle gt demóakor erről már letehetek?
  • EmThor
    köszi, Pointernek is!!

nem vagyok nagy autós, de ennyiért ez nekem úgy tűnik megéri! usb zsír! jaja, persze motorok kell a powa... hát 3 méterről nézem a tévét :\

:D jó tudom, csak nincs a szoba közepén asztal, átalakított versenyülés, max elrakom addig szekrénymögé :)

KÖSZI!! Peace