4184
-
#664 hm, milyen kamerád van amivel felvetted? :D -
farrrrkas #663 unatkoztam :Dferrari f-40 -
#662 én 1-szer próbáltam a frissítést, akkor össze is jött (bár volt vagy fél óra 10 megás nettel, de szvsz nem használja ki a teljes sávszélt), ez a lökdösődés meg olyan, hogy valahol van, valahol nincs :D több ember tud normálisan vezetni, mint ökörködni, egyébként azokat kanyarba sztem kicsit megis lökheted, menjenek szántani a fűre :D DFP meg úgynézki ma meglesz -
Angyisz #661 "szerintetek ha veszek egy atalkitot ratudom kotni a PS3-ra"
Mit kell rajta átalakítami ? Nem USB-s a vége ? -
andrew1979 #660 Lenne egy kerdesem a 648-s kepektol nagyon megindult a fantaziam.
Van egy Logitech Rally Vib. Feedback kormányom (http://www.argep.hu/product_358409.html) , meg a PS2-hoz vettem.
szerintetek ha veszek egy atalkitot ratudom kotni a PS3-ra.
GT5-hoz kellene.
Otletek?
Lehet hogy csinalok valami hasonlot mint ami a kepen van :) -
andrew1979 #659 En egy hetig probalkoztam, de vasarnap delelott osszejott vegre.
Hat az online jatek eleg erdekes, mindenki megy mint az okor. Csak lokdosodes, semmi mas. Egy kicsit elment a kedvem tolle.
Viszont a tegnapi GT TV frissites jo! :) -
#658 Kössz! folyton próbálkozom de eddig reménytelen, már próbáltam reggel/este/éjjel... egyszer csak összejön remélem. -
#657 Mit lehet majd átvinni a véglegesbe ? Nyilatkooztak valamit vagy a régebbi részeknél volt erre valami szabály ?
Mert az látom hogy 2 millionál nem lehet több pénzem. Az autokat érdemes mind a 60 at megvenni, azt viszem át? vagy csak 2 millát? -
#656 #566 -
#655 Megvan végre a game, viszont valami frissítést kéne leszedni amit kiirkál, el is kezdi leszedni szépen megy a csík, aztán kiírja h hiba történt... Van/volt valakinek hasonló "élménye" ? -
#654 Jaa akkor nagyon csalóka :D -
Angyisz #653 Nincs. A kép kicsit csalóka. Ja a Tv egy TH-50PV70 :) -
#652 Nincs magasan a Tv ?
mi az ? TH-42PV70 ? :) -
Angyisz #651 Persze pesze !
Én sem adnék érte annyit. A kormányt kb. 1.5 éve vettem olyan 30 körül volt, az ülés is megvolt olcsóbban (mivel mi forgalmazzuk) 40 körül, a váz meg saját készítés.
De a legnagyobb gondom az volt, hogy ezek nélkül a kormányt nem tudtam hová tenni, hogy az kényelmes és jó is legyen. Most viszont nagyon élvezetes és kényelmes is. Ja és nem utolsó sorban nem túl nehéz, mert ugye néha félre kell tenni. Noha ez a szoba erre + mozira van kitalálva. -
#650 egy ilyen így összesen 100-125 ezer...annyit nem ér...
Kormányt viszont akkor is venni fogok:P -
#649 gondolom nem volt olcsó dolog ez az egész -
Angyisz #648 Már korábban mutattam, de most újra aktuális a kormány téma. Én így nyomom a GT-t (is).
Max. feeling a kormány. Kontrollerrel élvezhetetlen a GT5. -
#647 Jee megvan az F1 :D összeharácsoltam a zsét 2 délután alatt, erre aszonnya nemvehetem meg mer nincs meg az összes verseny :D Na gyorsan S10 et befejeztem 3. helyezet lettem. Tuningolt FordGT. Ezzel a verdával tutti első helyet ott nemlehet hozni. 17seccel voltam a 3. Talán ha majd mind beakarom aranyozni, akkor a Elise el megpróbálom. Az imádja a kanyarokat, márpedig az van pár Suzukában :) -
#646 Nissan Skyline GT-R (3. hely laza), Tuningolt Viper (2. hely). Itt azért oda kell figyelni! Engem meg az érdekelne, hogy melyik kocsival lehet első lenni? Az első nagyon durván ellép és nem lehet befogni! Legalábbis nekem nem sikerül! :-( Ja, a páya szintén S10 Suzuka! -
#645 hát akkor nem látom a kocsit:DDD így szebb:PP
az A Class 1. versenye nagyon nehéz:o külső nézetbe:P 2. lettem 16 ezreddel maradtam le...az orrát betolta elém...
-
#644 ezt a játékot nem belső nézetbe? hát nóórmális? persze valahol biztos jobb a külső, "orr" nézet, stb :D -
#643 EZAZ!!!:DD az istennek se ment B classba az 1 körös pálya... 2-3 tizednél nem tudtam közelebb jutni a harmadikhoz...Aztán kiprobáltam belső nézetbe(merthogy vagyok olyan hülye hogy külsőbe játszom:P) és 3tizeddel vertem a 3.-at :D -
#642 Kormánnyal nálam (DFP) az iránygombokkal. -
zottyantas #641 Már csak az S-10-es futam hoányzik Suzukába, de hogy ez mekkora szívás. Az S-7 se volt valami könnyű Fujiba, de ez. A legszebb amikor nekem jönnek, ezért kapok büntetést, esetleg ha kilöknek vee együtt oldalra akkor meg a shortcut-ért is. Na ilyenkor lehozok mondent az égből:D Ha valakinek van valami tuti tippje erre a suzukára megoszthatná, mert addig nem lesz F12007. -
#640 egyébként kocsin belül hogylehet jobbra, balra nézni? -
#639 majd meséld el milyen volt:) -
#638 aha, csak nehogy megbánjam azzal a viperral :D driftre biztos jólesz, bár azis lehet h túl erős, hmm automata mentést kikapcsolom a viper idejére, aztán ha nagy baj van, kilépek a játékból, és vissza :D na, köszönöm a választ -
#637 én is kaptam:D sose használtam azt még:DDDd
Viper 99ezres verziója nagyon jó:P aláz mindenkit:P de nem minden versenyt lehet akármilyen kocsival nyomni a B-ben...Ja és ha erősebb kocsit veszel akkor vigyázz, én hiába mentem gyorsan olyan szépen csúsztam ki a kanyarokban hogy öröm volt nézni:D de megszokható:) -
#636 most nyomtam 3 órát "egyszerre" a játékot, C megvan nekemis 1 ezüst, 1 bronz (az a 16 kocsis), aztán kaptam valami daihatsut, lol.. B-ben néztem az első versenyeket, és nincs megszabva milyen kocsival lehet menni, van 120k-m, toltam onlineba is... estleg tipp az első versenyhez, többihez? :D amúgy mieza hülyeség, h vezetek szépen, bevenném a kanyart, erre valaki tiszta erőböl a seggembe jön?... mitlehet velük kezdeni? -
#635 Most GT-ztem egy picit:) C osztály megcsinálva(3ezüst a többi arany) a B-ből még hiányzik 1. Megvan a Doge Viper a 99ezres:P de az a hülye Hondás verseny amikor 16 kocsit kell leelőzni 1 kör alatt az egyenlőre nem megy:S legjobb amit elértem az az 5.hely volt...
Kormányon én is gondolkodom de hova teszem a pedált és a kormányt hogy kényelmes legyen?:S -
#634 USA-ban 30k a Gt, itthon 40k lesz :(
de csak ehhez nem vennék g25-t, ahhoz drága, pakolászni kell, stb. -
#633 nekem vagy pro, vagy g25 (ami nem olcsó :/)... más egyelőre nemjöhet szóba, GT-nek az árára leszek különösebben kíváncsi -
#632 megvárom a driving force gt-t aztán az vagy pro, THX -
#631 van kormányom, csak elég gagyi (saitek)... toltam már mindenféle szimulátor és arcade játékot is, az tény hogy jobb egy kormánnyal, mint akármi mással :D persze pl repzimet nem azzal fogom xD.. na, nemsokára a pénz is összegyűlik driving force pro-ra, thx a választ -
#630 -
#629 Emthor, Yoda001!
Megéri!!!!
Én is a GT5P előtt vettem kormányt. Addig az F1-et és az NFS PS-et joyal játszottam. Úgy is nagyon bejött, de össze sem lehet hasonlítani a kormánnyal! Nem "darabosan" kanyarodsz, jobban lehet játszanni a gázzal és a fékkel! Először furcsa, meg lehet, hogy úgy fogod gondolni fölösleges beruházás volt. De mikor ráérzel nagyon be fog jönni! Szóval én nem bántam meg! (de ezzel szerintem nem vagyok egyedül)
Úgyhogy hajrá, vegyétek a kormányt! -
#628 ezen filózok én is, nekem se hiányzik 25-40k kiadás kormány miatt, de ha megéri... ;) -
#627 kösz, egyébként sima joyal mennyire érdemes jobban belevágni a játékba? nemjelent nagy problémát? egy jobb kormánnyal a játékélmény biztos nagyobb, stb, és az AI "erőssége" mikor lesz "jobb"? mert egyelőre ez nagyon gyenge, egyébként tuning télleg nincs, vagy csak énnem találom sehol? -
#626 Nem fölöslegesen töltöd le! Szedd le nyugodtan! -
#625 na, ma megszereztem énis ezt a csodát, hát...hmm :D jóez.. drift faja na, és online működik? mert fölöslegesen nemakarom letölteni az updatet