4184
-
#704 a teljes gt5 mikorjön?lehet h már kérdeztem csak hülyevok és elfelejtettem -
zottyantas #703 Húúú. Kész az S-10-es suzukai pálya és már van 1,8 millióm. Már csak egy kicsi és meg lesz nekem is az F1-2007 -
#702 Az jó móka lehetett, nekem van vagy 8 ezüstöm szétszórva, majd ínségesebb napokon nekiállok :)
Ma online próbálgattam ki, az uccsó pár majomnak az a szórakozása hogy letolnak a pályáról, de nem lehetetlen elsőnek lenni :) -
#701 én még az A-s versenyekkel szenvedek:D Doge Viperrel probálkozok azokon a pályákon ahol minden kocsit lehet használni de nem nagyon megy még... -
#700 Ja és a sok aranyragyúrás alatt észrevétlen összejött vagy 900e kredit!! :) -
#699 Na, uccsó S verseny van márcsak hátra és kész. Minden arany idáig. :) -
#698 hát nem. De ez egy életre megjegyzem. Te jóóó ééégez kurvajó -
#697 Nemláttál még ilyet ? -
#696 a 700 is közelebb van a 400 mint a 70hez :):) -
#695 elnyelte a szél?!?! MICSODA SZÓKÉP EZ B*ZMEG -
#694 700 -
#693 Ez csak Prolog , a teljes változatban 400 autó körül lesz . -
#692 már megint csak ps amúgy kiprobáltam kormánnyal egész jó csak az a kár hogy az előző részekhez képest kicsit megfogyatkozott a verda kinálat összeségében nem rosz eddig ez a legjobb szentem -
#691 Volt itt valami GT5 online topic, azt elnyelte a szél ? :D
PSN en kell gondolom előszőr megtalálni egymást. -
dieselG #690 Viszonylag új vagyok ebben a topicban. Lassan egy hete megvan ez a játék, és hamarosan megpróbálom a frissítést végre letölteni. Nem baj, ha közületekből párat felveszek majd a baráti listámra az online játék miatt? Gondoltam, előre szólok... -
#689 óóó, hát kiszúrta a szemem is, na mind1... sry az offért -
#688 hát, miért rossz? :D amúgy nemnagyon találok driver logitech oldalán :/ na, majd google "barátom" segít -
ballor #687 Ez nagyon rossz sorrend. Pont fordítva kellene! -
#686 Természetesen, Logitech oldaláról tölts le valami friss drivert. -
#685 na megvan a DFP, ugye müxik ez PC-n is? mert akkor megyek kipróbálom LFS-en, aztán GT -
#684 Ma 12:33-kor megtörtént a csoda, kajálás közben szépen kitartóan újrapróbálgattam... cirka fél óra után össze is jött!
Most már csak annyi a gáz h nem tud kapcsolódni... netem sztem szaraxik...
Aztán szervezzünk már valami versenyt ahol többen is indulnánk innen! :) -
andrew1979 #683 Koszi szetnezek. -
andrew1979 #682 Ja csak annyira nem vagyok profi :) -
#681 Hajrá :) Én várom :D
Onnan az auto hasmagasságától, a fordulási szögig, kb ott ködös pár dolog :D -
farrrrkas #680 szivesen lefénygépezem és megcsinálom... szoktam használni nagyjából minden álítási lehetőséget ha indokoltnak érzem... de f-40hez nem akartam hozzányúlni respektből sem .:D -
#679 Annyira elvoltál foglalva a tuning kereséssel, hogy még nem toltad végig a A kategóriát. Utána jön az S, és ott muszály tuningolni. Majd ez feloldja a C,B,A kategóriára is ezt a lehetőséget. Lehet a lehetetlennek tűnö köridőt igyénylő versenyeket, a vezetési stílusodhoz hangolt autoval arany díjasra változtatni. -
#678 tuning menü? holhol? azt sem tudtam h lehet tuningolni prologueban pedig kerestem mindenhol erre utaló dolgokat, de semmi -
#677 Kéne csinálni egy ilyen áttekintést a tuning menüben hogy ponntosan minden mit csinál min változtat, és mikor érdemes hozzányúlni.
Most nem a sebességfokozatokra értem, meg a lóerőre :D
Csak nem találok fotót ahol mindegyik menüponntot látnám, otthon meg csak este leszek. -
farrrrkas #676 mér, van benne bahreini pálya????? -
farrrrkas #675 vicces mert próbálkoztam lenyomni, hogy optimális legyen de a köridőt butítja... -
#674 jó,jó, csak kérdeztem, mert nekemis kellene már egy :D -
farrrrkas #673 mér, rossz vagy jó???
amúgy egy digitáli fénygép. Sony DSC-H9....
-
#672 Vagy itt ez töményebb, link -
#671 Nézd meg itt . Sok jó 5 let van, szimulátor cockpitok. -
#670 Jahh, látom jól belőtted a váltót, már majdnem 4esig felkellett kapcsolni az egyenes végén :D -
#669 első helyen elkell húzni, a többiek elvannak foglalva a mások kilökésével :DD ott már nincs veszély -
andrew1979 #668 akkor en nagyon belefogtam :(
kb 4versenyt mentem es nagyan nem tetszett.
Ha elso voltam ledurtak az utrol....ahhh
Na majd ha ujra megjon a kedv megprobalom. -
#667 én nem szoktam senkit se meglökni (maximum véletlenül hamár annyira lagos a kocsija szélárnyékban,kanyarban), viszont 5ből 3 versenyen van lökdösődős ember... -
andrew1979 #666 Lehet hogy igazad van de en jobban szeretem a korrekt versenyt.
Meg ennek a proginak az a lenyege hogy valosaghu.
Nem egy roncsderbi! :) -
andrew1979 #665 nem ps csatis mint a ps2 joy