4184
  • Ombika
    Az ugyebár teljesen egyértelmű, hogy amíg a Sony saját konzollal rendelkezik a piacon, addig a Gran Turismo nem fog megjelenni más logóval ellátott gépre, de vajon mi a helyzet a PC-vel?

A Gran Turismo sorozat atyja, Kazunori Yamauchi nemrégiben egy osztrák lapnak adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy nem elképzelhetetlen, hogy a sorozat bepróbálkozik a PC-vel - igaz, nem világszinten.

"Az nagyon-nagyon valószínűtlen, hogy a Gran Turismo ki fog jönni egy másik konzolra, de PC-re talán megjelenhet. Konkrétan Kínára gondolok" - mondta Yamauchi a derStandard.at-nek.

A kínai PC-s piac első sorban azért jöhet szóba a Sony és a Polyphony Digital számára, mert ott egyelőre még nem kapható a PlayStation 3, így lehet, hogy az ötödik részt egy PC-s port formájában fogják megjelentetni az ázsiai országban. Az azonban már más kérdés, hogy vajon megéri-e a plusz erőfeszítés a köztudottan komoly mértékű kalózkodás ismeretében...

Az interjúban egyébként szó esett arról is, hogy az ötödik rész fejlesztése már több, mint négy éve folyik, egy 150 fős csapattal, a játék pedig eddig ötvenszer (!) annyiba került, mint a tíz éve megjelent első rész.

Yamauchi hozzátette azt is, hogy nagy álma, hogy egyszer elszakadjon egy kicsit az autós sorozattól, és egy "GT-hez hasonlóan magas minőségű" RPG-t készítsen, ám szerinte erre a közeljövőben nem igen lesz lehetősége.
  • cloud.strife
    Be kell loni a kerékdolésszoget a GT LM-be és simán aláz mindent.
  • item
    Megvan az A,B,C Event Nálam a Z06 Tuned a legjobb kocsi, ezzel minden kis ficsurt szét lehet szivatni! A Forg GT LM vezethetetlen szar, csúszkál össze vissza. A Z06 tuned-es ott van a szeren.
  • tibitoth
    hogy le7 megnezni a Beyond the Apex ? vegig kell vinni a S versenyeket hozza?
  • cloud.strife
    Meg hát.
  • np
    Ha frissítem a játékot akkor a mentéseim azok meg maradnak ugye?
  • cloud.strife
    Na, megvan az F1, igaz még csak 2-3 versenyt mentem vele, de egyenlőre irányíthatatlan xarnak tűnik. minden elektronika ki és bekapcsal is próbáltam. Mindegy csak meg kell szokni valszeg.

Most nekikezdek, ha már minden arany, akkor megveszem az összes kocsit!!! :)
  • fsgh
    én holnap megyek venni:D
  • EmThor
    megvan a game, első gt játékom, beleszerettem :)

kormááááányt akarok
  • ballor
    Mai frissítések
  • Norbi7
    Na kipróbáltam őket, de a Ford GT LM TC-t választottam.
  • Norbi7
    Köszike! megpróbálom velük.
  • Forrest Gump
    Én speciel Corvette Z06 tunedel, de van aki mással, pl lotus elise 111 tunedel
  • Norbi7
    Helló!
    egy kis segítség kellene. a class S-ben a 7 és 10 versenyt mivel tudtátok megcsinálni? köszi előre is.
  • Yoda001
    drift jónak tűnik :)
  • pointer4
    Úgytűnik jövő nyárig amíg nem lesz fullos GT5, addig idén se kell ám unatkozni :)
    GRID
  • pointer4
    Jaa, nekem is annyi volt még tegnap este :)
  • Norbi7
    Köszi!
    akkor mégis sikerült, mert betudtam lépni onlinera is és a GTTV is működött. még valami: csak ilyen kevés videó van még? nyitó és mostmár záró videó és még 3 van nekem.
  • pointer4
    Sose volt bekapcsolva :D Sőőt a feléig Professional simuláción nyomtam, meg sok autóval kuplungal H váltóval :D

Mintha beragasztózták volna a pályát.
  • laaslow
    Teljesen egyet értek, a bekapcsolt segítség nélkül az igazi.Fantasztikus ez a játék, most kezdek ráérezni igazán, most nyomtam az F1-el egy 25 körös versenyt Fujiban, annyira beleéltem magam, hogy érezni véltem amint a kigyorsitáskor betapad a hátsó kerék. és a 4-es kanyart 5-ös fokozatban bevenni, a kanyar közepén látni a fuji hegy hófödte csúcsát! Szédítő! Ja az AI 101-re(gondolom 101% ?)volt állítva,31 mp előnnyel végeztem 25 kör után,de a setup még nem volt az igazi.És ez még csak a Prologue, milyen lesz a teljes verzió, meg ősztől a törés bevezetésével? Alig várom!
  • JohnnySmith
    Működik az jól, csak kapcsolj ki minden segítséget.... ;)
  • pointer4
    GT-TV be belelépve, csak akkor enged ha up to date :D , meg online race-ra is.
  • Norbi7
    Helló!
    tegnap én is beszereztem a játékot. megvolt az install majd pedig update, de hibával végződött. most viszont ha elindítom a játékot nem kezd neki újból leszedni. hogy kellene rávenni hogy letöltse?
    köszi előre is.
  • pointer4
    Jaaa, bár egy kicsit túl sínautó. Megcsúszni vele művészet. Nem igazán valósághű.
  • zottyantas
    Megvan a Ferrari F2007!!! Eléggé király gép
  • Csabesz100
    Aha, így érthető! :-)
  • Csabesz100
    Majdnem mind arany nekem is, de néhány, amit nem. :-( Most nem vagyok Ps közelben, legközelebb holnap tudom a kezembe fogni a kormányt. :-( Megnézem és majd írok. Addig is köszi!
  • sirpalee
    kb 2 óra alatt sikerült... hát röhejes.
  • sirpalee
    hát akkor nekiállok próbálkozni :) már eljutottam 4%-ig kb :D
  • sirpalee
    Ajjaj, nem gondoltam volna hogy ilyen instabil... Amúgy faszának néz ki főleg a szép ótók :) bár hangulatra a burnout veri nagyon.
  • fsgh
    ez sajnos alap hiba mindenkinél...:S probálgasd...valakinek 1 délutánja ráment mire lejött neki rendesen:S
  • sirpalee
    Sziasztok!

Tegnap szerváltam be egy prolouge packot, sikerült rendesen feltelepíteni, ment is a gt, viszont update letöltés közben egy hibával leáll (netkapcsolat működik rendesen, burnout paradiseben simán felmegyek online). Valaki találkozott hasonló problémával? Esetleg pár portot át kell irányítanom?

Köszi minden segítséget!
  • Nexxuss
    nyugi. Cheattel könnyü. Nála 500km/h-val megy a Cappucino is:D
  • cloud.strife
    melyik versenyhez?
  • Csabesz100
    Gratula! Az nem semmi teljesítmény! Egy-két versenyhez adhatnál tanácsot, hogy melyik vassal érdemes nekivágni!
  • cloud.strife
    Na ennyi.

Összes arany! :)

Mehet a tápolás. :)
  • Csabesz100
    A GT5P-ben is rémes a kanyarodás, ha bekapcsolva hagyod a segítségeket! Kapcsold ki a GTHD-ben is és egy pillanat alatt élvezhető lesz a játék!
  • Sipee
    még egy kérdés!ugye a gt5p nem olyan mint a gthd?mert hát ,az nem igazán meggyőző:D(gondolok itt a rémes kanyarodásra...)
  • Sipee
    köszike
  • pointer4
    2009 márc monnyuk :D De hogy melyik országban azt nemtom :D