4184
-
#784 Az egyik felül van a másik meg sötétebb a logo :) -
#783 Előbb is írhattad volna ezt al inket, akkor nem is fáradozok :D
Ottvan igazából minden, sőt még sokkal több is ugyi. Copy/paste nem játszik, nemszabad, mindenki olvassa :D
itt -
#782 fedezd fel a különbséget :)
-
#781 driving force gt teszt
és a képek! -
#780 na beleolvaok, addig pihi :) -
#779 Első kép:
"Set" "A,B,C" - gondolom ezt nem kell magyarázni, ez 3 elmenthető beállításprofil az autónknak.
"Power (HP)" - Lóerő/teljesítmény - ez ugye jó ha van, csak tudjuk az úton tartani, az alul szereplő "Perfomance Points" határokba így férhetünk bele, bizonyos versenyek nem engednek túl erős géppel indulni.
"Weight" - gépjármű súlya, ezzel is variálhatunk, ha a "Perfomance Points" értékein belül akarunk maradni / melyik a jobb? nagyobb teljesítményű/nehezebb auto, vagy könnyebb/gyengébb motorral? kanyarban? egyenesben?
"Tyres" - Gumik, a kézikönyv szerint 9 féle , a legalsó a legnagyobb tapadású / nem vettem észre, hogy kopna vagy koszolódna...
"Aerodynamics" - (légellenállás) előre-hátra, amikor változtatjuk a jobb oldalon a Top Speed-en látszik hogy mit csinálunk, kisebb leszorító erő: kisebb tapadás nagyobb végsebesség , ez is beleszól a "Perfomance Points"-ba
"Ride Height" - gépjármű hasmagassága - stabilitásba, kanyarodásnál érezhető a szerepe, pl f40-nél, ha alacsonyabb a súlyponnt is alacsonyabb, stabilabb nagy ívű kanyarnál, de pl kis ívnél nem "billen" az auto nem kanyarodik annyira./ ide még kiegészítést várok mindenképpen -
ballor #778 GT4 tuning leírás, de használható itt is. -
#777 No akkor kérek minden vállalkozóz szellemű illetőt hogy kezdjünk bele kimazsolázni mi mit is jelent, és ha állítunk akor milyen jelenségre lehetünk figyelmesek.
MIndjárt leírom szövegesen, aztán copy paste, és mindneki füzze hozzá a tudásást/tapasztalatát.
Örülnék ha csak építő jellegű kritika menne, nem anyázás, hogy te ezt nem jól tudod milyen hüje vagy.... -
#776 Hogy lenne benne, ez egy autoszim, nem repcsi.
(Tupolev backfire) :P :D -
Norbi7 #775 Nekem is tegnap jutott eszembe, kicsit hiányzik azért. :) -
#774 Csak tegnap vettem észre, hogy nincs benne backfire... De godolom teljes játékból nem hagyják ki. -
#773 Simán joy-al MT-el. :) -
#772 Akkor már csak egy jó beállitást mondanátok a Ford Gt hez , mert nekem nagyon megy ki a fara , igy nem lehet jól vezetni . -
Passy #771 Kösz srácok müxik a kuplung. :)
-
#770 A háromszöggel kapcsolod ki/be a kuplung használatot, és műxik is. -
#769 De a kuplung pedál nem megy ? vagy igen majd kiprobálom -
#768 No igen, nálunk is olyan ocsó lenne, de nem mi dobtuk a nukeot 1945-ben.... -
-
tibitoth #766 ja nem ide akartam irni :) bocsanat -
tibitoth #765 wow. siren brutal. alig varom. -
#764 Megy a kuplung, H állása a váltónak, és a háromszög (felső kerek) gomb. -
#763 én nem tudtam beállitani a kuplungot , mert a G25 nincs külön menüje mint a konzolos kormányoknak . Viszont a váltó kar a pillangó és a szekvenciális is munküdik rendesen . -
#762 te mivel tolod kormánnyal?
grat! -
#761 High Speed Ring reverse. Mine's BNR34 Skyline GT-R. Tegnapelőtt még első voltam... :) -
#760 De legalább van és használható! :) -
ballor #759 de qva ronda az a piros tekerő -
#758 köszi [NST]Johan!
apropó faja a time trial online rendszer, lehet küzdeni az első helyért :)
kontrollerrel, mitsubishi-vel voltam kb 59-et speedway-en. -
#757 Driving Force PRO-m van GT4 óta.... nem fogsz csalódni benne. GT5 alatt kifogástalan. -
#756 online résszel kapcsolatban:
régen úgy volt, hogy 12 játékos + 4 gép asszem.
szal online mind a 16 játékos igazi ember? :) thx -
#755 na majd ha kiprobaltad utana megkerlek valaszolj a privire :) thx -
#754 sohase volt még kormányom:DDd sok tapasztalatom nincs...Meg addig nem is tudom kiprobálni normálisan míg valami helyet nem találok neki...:S -
#753 nagy gratula várjuk a tapasztalatokat :] -
Norbi7 #752 Én a 600pp-s versenyeken BMW M3-sal megyek, de főleg Suzukában. nekem bejön nagyon. -
Passy #751 Hali!
Használja a game a G25 kuplungját? -
#750 Ma hoztam haza a Driving force pro-t:)
elhelyezéssel még gondok vannak:S -
#749 új driving force gt, itthon májustól, 40.000 körül.
egymotoros rezgés, javított pedálok (pro-nál voltak meghibásodások, de g25 alapú lett), kormány mögött nem tom van-e gomb, gumi borítás, 1"-al nagyobb így akkora lett mint a g25, szekvenciális váltó maradt, gáz és fék pedál van csak.
na most 55-ért már g25-öt kapni... passz. meglássuk
-
#748 Srácok, ki mivel szokott menni a 600pp-s High Speed Ring versenyen, normál irányba? Én Integrával szoktam, és az esetek többségében vagy lenyomnak egyenesben, vagy elől végzek. Melyikbe autóba érdemes beruházni amelyik hasonló méretű, nem akarok jóval nagyobb autót... -
#747 az a nagy baj, h drága a g25, 50+ :( -
#746 Megoszthatnánk beállitásokat egymás között , PL a GT beállitásodra én is kiváncsi lennék . -
#745 No ezt fejtse ki részletesen kollega :D Kérem mondjon konkrétumot :D
Én imádom a FordGT-t csúszik igaz, de azé van kormány, és nem sínen megy , minden versenyt amit lehetett azzal oldottam meg :)